şöyle açıklayım; ukalalık yapanlar en çok beni rahatsız eder, çok tepki gösterdiğim de olmuştur ama insan bazen dayanamıyor demek ki... kimse müthiş bir dilbilgisiyle yazmak zorunda değil elbette ama her kelimenin son harfini üç kere yazmanın ne anlamı var??? sonuçta eğlenceli bir konuda yorum yapmıyor, ciddi bir meselede derdini herkesle paylaşıyor. tüm samimiyetimle yardımcı olmak için açıp okudum ama çok rahatsız oldum, sanki kendi sıkıntısıyla alay eder gibi yazmış. hissettiklerimi arkadaşın üslubuyla yazmadan geçemedim.
dertlerimle alay edecek halim yok siz dertlerinizle alay ediyorsanız o başka......
ayrıca laf olsun diye yorum yapıyorsunuz.
böyle harleri uzatmışsınız ya. masal anlatır gibi yazmışsınız...
ne yaptın arkadaşım çok merak ettim...bende eşimin arkadaşından böyle bi durumdan şüphelendim..eşime görüşme onlarla dedim...huylanıyorum dedim bana inanmadı..ayrıldık..ve aylar sonra kapıma gelip özür diledi...şimdi adlarını bile anmaz..anan biri oluncada küfür edip kapattırır..bizim durumumuza düşmeyin..bu çok ciddi bi konu..yuvanızı yıkmaya çalışır serseri..ben yaşadım bacım..ama ben biraz deli doluyum...anında sert müdahele yaparım valla..kafasını kırarım...rezil ederim...bağıra bağıra...napıyım yapım bu
eşini sen biliyorsun.
agresif,çabuk öfkelenen ,öfkelendiğinde gözü etrafı görmeyen biri mi.?
hemen celallenir mi?.
bunu namus davası haline getirir mi.?
eğer o yapısı varsa,olay büyür hatta vahim sonuçlar doğurabilir.
ama daha mülayim,sakin,bir yaradılıştaysa,sadece 2 çift telefonda laf eder ve keser.
ona kararı sen vereceksin..
burada ben sana söyle derim söylersin,kan çıkarsa, ben o vebali alamam.
Arkadaşıda zaten böyle biri olduğunu bildiği için yapıyor...aynen böyle canım....
canım bunun bi farklısıda benim başıma geldi sözde ben komşumun eşinden hoşlanıyormuşum gibi bi laf ortaya çıktı önce 1 hafta boyunca kendimi sakinleştirdim sonrada eşime yatakta cilvelerşirken anladın sen onu bi güzel anlattım eşimde bu sorunu güzelce çözdü şimdi o lafı ortaya atanlar eşimdende bendende tırsıyolarkaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar ben bebek tedavisi için sürekli koşuşturuyorum her zamanki gittiğim doktorun dışında bide başka bi doktora gideyim dedim 2 doktorumda erkek ama eski doktorum çok iyi bi doktor bu gittiğim yeni doktor böyle genç bişey ve çok laubali gibi geldi bana neyse sorun görünmüyor sıkıntı yapma çocuğun olur falan diye güzel şeyler söyleyince bende teşekkür edip nezakaten elimi uzattım el tokalaştık ama doktor işaret parmağıyla avucumun içini okşayarak el tokalaştı benle ve gözlerimin içine bakarak anlam veremeden odadan dışarı çıktım bidaha gitmicem ona ama bu tür tokalaşmanın anlamı nedir acaba sapık mı bu doktor yoksaaklinialirimsmile
canım bunun bi farklısıda benim başıma geldi sözde ben komşumun eşinden hoşlanıyormuşum gibi bi laf ortaya çıktı önce 1 hafta boyunca kendimi sakinleştirdim sonrada eşime yatakta cilvelerşirken anladın sen onu bi güzel anlattım eşimde bu sorunu güzelce çözdü şimdi o lafı ortaya atanlar eşimdende bendende tırsıyolarkaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar ben bebek tedavisi için sürekli koşuşturuyorum her zamanki gittiğim doktorun dışında bide başka bi doktora gideyim dedim 2 doktorumda erkek ama eski doktorum çok iyi bi doktor bu gittiğim yeni doktor böyle genç bişey ve çok laubali gibi geldi bana neyse sorun görünmüyor sıkıntı yapma çocuğun olur falan diye güzel şeyler söyleyince bende teşekkür edip nezakaten elimi uzattım el tokalaştık ama doktor işaret parmağıyla avucumun içini okşayarak el tokalaştı benle ve gözlerimin içine bakarak anlam veremeden odadan dışarı çıktım bidaha gitmicem ona ama bu tür tokalaşmanın anlamı nedir acaba sapık mı bu doktor yoksaaklinialirimsmile
bişey dememe fırsat kalmadıki içeriye başka bi hasta lak diye girdi zaten bu yaptığının ne anlama geldiğinide bilmiyorum ilk defa böle bi tokalaşma oldu hayatımda test falan yaptırmam için adetin 3.günü çağırdı ama gitmicem en iyisi bayan olsun evet ama sürekli gittiğim doktorumda 30 yaşlarında bi erkek ama çok iyi bi doktor sen şimdi zaten gebe kalmak için stres yapıyorsun birde ben strese sokmayım diye elinden geleni yapıyor ya işte tek bi doktora bağlı kalmayım bakalım başkası ne dicek diye gittim hem kadın hem erkek vardı içeriye erkek doktor girdi muayene etti falan ama yuhhh dediğine göre çok kötü bişey olsa gerek şimdi diyeceksin arkadaşım aptalmısın diye ama inan ilk defa karşılaşıyorum ve ne anlama geldiğini bilmiyorum.
Seni istiyorum demekboshayallersmile
meltem tatlim bencede esine söylemelisin.cünkü arkadaslarinda demesi gibi sen utanacak birsey yapmadin ama böyle gizleyerek sanki utanacak birsey yapmisin gibi suclu duruma düseceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?