bunu paylaşmak bile cok gereksiz ama...

sessizhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
281
0
46
Antalya
dediğim gibi bunu paylaşmak bile cok gereksiz ama konusmaya ve bana fikir verebilecek olgun insanlara ihtiyacım var.
umarım bana yardımcı olursunuz.
benim meselem erkek arkadasım.henüz 8 aylık bir ilişki.ne kadar ilişki denebilir bazen bende bilmiyorum..iş yerinde tanıstık.hiç kimsenin bize onay vermemesine ragmende iyi kötü yürütüyoruz bişeyleri.ama gün geldi benm işten cıkıp ailemin yanına dönmem gerekti..2 ay kadardır uzagız.o baska sehirde ben başka şehirdeyim..ve benim erkek arkadasıma aşırı karsı bi annem var.dogal olarak buda ilişkime cok yansıyor.soruda su noktada baslıyor.ben onu eskisi gibi arayamıyorum.gecenlerde 3 gün konusamadık mesela.ve o aradıgındada acamadım.suan bana bunun bedelini ödetiyor aklı sıra. anlayıslı olması gerekirken tavır yapıyor.baya soguk davranıyor ve aradıgımda sadece susup yada kısa cevaplar verip kapatıyor.bu sana ceze bundan sonra ben böyleyim diyor ne yapmalıyım..?

bizde fikir oluşması için açıklayıcı bir takım
noktalar olması lazım..kendi daha iyi ifade
etmen lazım..:ssz: o imkansız olan durum nedir??
meselaaa:10:

Burda sorun erkek arkadaşından Cok annen aynı dert ben de de var annem Cok kati bu konularda ama ben okudugum için. Böyle yurutmeniz Cok zor anladığım kadarıyla okumuyorsun. Ve sevgilin çalışıyor gelsin istetsin seni bi süre nisanli kalarak sürdürün ilişkinizi. Beraberken hem uzaga gitmissin hem de iletişime geçemiyorsunuz seni merak eder ozler yani boyle hayatın cok zor olur

Canım, direk ve net olarak kurtul. Hayatında sana sıkıntı olacak milyon tane dert çıkacak.
Bunların bir kısmını erkek arkadaşının, eşinin yüklenmesi gerekir. -ki "beraber bir yolda yürüyoruz" diyebilin-
Seninki ise derdine dert ekliyor.
Bu dediğimi yapmadıktan sonra ağzı ile kuş tutsa ne olur, sana dünyayı verse ne olur.
Bir kere huzur vermiyor.

Hele açık açık "bu da sana ceza" diyen adamın ciğeri 5 kuruş etmez.
"Madem öyle de umarım sana layık birini bulursun, çünkü ben seni hak etmiyorum, -sensiz kalmak- gibi büyük bir cezayı(!) hak ediyorum!!!" de
Dönüp bir daha bakma bile.

Hayatında bir çok kişi olacak. Ve hepsinin arkasından "ne diye çektim acaba diyeceksin"

Tabi bu erkekler için de geçerli.

Umarım duygularına ve mantığına uyan birisini bulursun.
Bir de her zaman olmasa da anne babalar yani bize göre ahkam kesenler yani dışarıdan bakanlar daha iyi görebilir.

Burda sorun erkek arkadaşından Cok annen aynı dert ben de de var annem Cok kati bu konularda ama ben okudugum için. Böyle yurutmeniz Cok zor anladığım kadarıyla okumuyorsun. Ve sevgilin çalışıyor gelsin istetsin seni bi süre nisanli kalarak sürdürün ilişkinizi. Beraberken hem uzaga gitmissin hem de iletişime geçemiyorsunuz seni merak eder ozler yani boyle hayatın cok zor olur

okuyorum ama acık öğretim okuyorum.kursa fln gidiyorum yaşım henüz cok küçük evlenmek için onunda benimde hedeflermiz var evlenemeyiz daha.

Canım, direk ve net olarak kurtul. Hayatında sana sıkıntı olacak milyon tane dert çıkacak.
Bunların bir kısmını erkek arkadaşının, eşinin yüklenmesi gerekir. -ki "beraber bir yolda yürüyoruz" diyebilin-
Seninki ise derdine dert ekliyor.
Bu dediğimi yapmadıktan sonra ağzı ile kuş tutsa ne olur, sana dünyayı verse ne olur.
Bir kere huzur vermiyor.

Hele açık açık "bu da sana ceza" diyen adamın ciğeri 5 kuruş etmez.
"Madem öyle de umarım sana layık birini bulursun, çünkü ben seni hak etmiyorum, -sensiz kalmak- gibi büyük bir cezayı(!) hak ediyorum!!!" de
Dönüp bir daha bakma bile.

Hayatında bir çok kişi olacak. Ve hepsinin arkasından "ne diye çektim acaba diyeceksin"

Tabi bu erkekler için de geçerli.

Umarım duygularına ve mantığına uyan birisini bulursun.
Bir de her zaman olmasa da anne babalar yani bize göre ahkam kesenler yani dışarıdan bakanlar daha iyi görebilir.
haklısınız bi nevi ama ben bu kadar vazgecen yada pes eden bi insan degilim.evet gercekten olmak istediğim yada hayallermdeki insan diyemem belki ama gercekten iyi ve mantıklı bi insanla birlikteyim sadece cok katı duygulara sahip.bu biraz zorluyo beni

her flörtte bunlar olmuyor mu?aradı aramadı,şu kadar konuştu.en gıcık şey.bu yüzden evliliği seviyorum hiç bu tripler can sıkıntıları yok.

canım bu ilişkinin sonu başından belli acı gelecek belki sana ama...
daha 8 aylık bir ilişkiniz var yani nebiliyim bu kadar katı olması seni daha çooook zor durumlara düşürebilir çekmeye değmez ömründen gün yersin sadece.
bir de annelerin dediği çıkıyor inan.

ya niye bekletiyosun ara dimi e o aramasın ben arayayım diyosun o da olmuyor evlilik diyosun güzelde bu aradın aramadın beklettin gelmedin plan yapmıştık uymadın senin ailen benim ailem onun da derd, sıkıntısı bitmiyor bea

okuyorum ama acık öğretim okuyorum.kursa fln gidiyorum yaşım henüz cok küçük evlenmek için onunda benimde hedeflermiz var evlenemeyiz daha.

Ya sanki herkes rahat mi yaşıyor ilişkisini, ben evde normal arkadaşlarımla bile konusamiyorum annem elimden aliyo kimmiş bakcam diyo yani ama bi fırsat oluşturuyoruz annem evden gittiğinde ben disari çıktığımda misafir geldiğinde odama gidiyorum arıyorum hemen falan yani illa ki bisey olur annen devamlı mi yanında. Arada seni görmeye falan gelir bi kac senw sonra da evlenmeseniz de nisan yaparsınız

Kendi açımdan düşündüm de 3 gün diyorsun...
Az değil 3 gün hiç haber almamak...
Böyle ilişki olur mu? Anneni ilişkinin merkezine koymaktan da vazgeç.
Bu seninle sevgilinin ilişkisi.
Yatağa yattığında 2 dakika arasan bile yeter.
Seni sevmese sana trip bile atmaz, uğraşmaz bile onca mesafeye rağmen...
Hem ilgi gösterme, arama sorma, o arayınca açma sonra kalk ona 'anlayışsız' de.
Haksızsın kusura bakma...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi açımdan düşündüm de 3 gün diyorsun...
Az değil 3 gün hiç haber almamak...
Böyle ilişki olur mu? Anneni ilişkinin merkezine koymaktan da vazgeç.
Bu seninle sevgilinin ilişkisi.
Yatağa yattığında 2 dakika arasan bile yeter.
Seni sevmese sana trip bile atmaz, uğraşmaz bile onca mesafeye rağmen...
Hem ilgi gösterme, arama sorma, o arayınca açma sonra kalk ona 'anlayışsız' de.
Haksızsın kusura bakma...

Ölçüyü tutturmak çok önemli.:46::46::46:

Back
X