- 6 Eylül 2016
- 223
- 294
- 33
- 37
- Konu Sahibi minikmavikus
-
Olanilir farketmiyorum ben ama öpüşmeden de direkt olaya girilir mi yani. Islak oluyormuş evetAğız kokusu olsa hiç öpüşmek istemez bence.
O esnada çok tükürük takviye ediyor olabilir misiniz?
Çünkü kendi açıklamış çok ıslaklıktan hoşlanmıyor olabilir.
Yok hayır dün böyle söyledi sadeceTuhaf gercekten
Baska hal ve hareketlerinde değişiklik var mı sadece bu mu ?
Israrla sordum yok gerçekten sadece böyle çok tükürüklü oluyor hoşlanmıyorum dedi ama kırıldım açıkçasıAğız kokusu olabilir ama ben eşime derim direk dişlerimizi fırçalayalım mı diye o da güler gider fırçalarız hazırlıksız olduysa. Bunu söylediyse ağız kokusu değildir o zaman. Ama başka seçenek yok.
İnsan kırılabilir ama dürüstçe söylemiş. Ben de söylerim sevdiğim sevmediğim durumları. Takılmayın fazla. Siz de söyleyin. Belki o anlık öyle hissetti adam. Fazla takmayın.Israrla sordum yok gerçekten sadece böyle çok tükürüklü oluyor hoşlanmıyorum dedi ama kırıldım açıkçası
Hayır yani ilk öpüşmüyosunuz seneler olmuş ondan şüphe ettim ama arkadasın dedigi gibi belki farkında olmadan fazla tükürüyosunuzdurYok hayır dün böyle söyledi sadece
Lama mı konu sahibi ?Hayır yani ilk öpüşmüyosunuz seneler olmuş ondan şüphe ettim ama arkadasın dedigi gibi belki farkında olmadan fazla tükürüyosunuzdur
Estagfirullah ta herkesin tükürük bezleri aynı oranda calısmaz :)Lama mı konu sahibi ?diyesim geldi. Ahah pardon
Şaka yaptım canımEstagfirullah ta herkesin tükürük bezleri aynı oranda calısmaz :)
Ok Siz söyleyin o zaman agzınızdaki ıslaklıga ne isim veriyorsunuz ?Opusurken Tukurmek ne ya:))
SalyaOk Siz söyleyin o zaman agzınızdaki ıslaklıga ne isim veriyorsunuz ?
Olanilir farketmiyorum ben ama öpüşmeden de direkt olaya girilir mi yani. Islak oluyormuş evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?