• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu sevmiyorum..

başlığa ayrıntılı yazamadım. 3 yıllık evliyim.

Dün eşimle yakınlaştık öpüşüyorduk biraz uzun sürdü kendini geri çekti yanlış anlama ama ben aslına uzun öpüşmeyi pek sevmiyorum çok tükürüklü gibi geliyor dedi..

Ağzım mı kokuyor diyorum yok valla diyor ki dobra biridir zaten söylediğinden de anlaşılacağı üzere
Ben de moda girebilmek için uzun öpüşüyorum biraz ön sevişme bu değil midir arkadaşlar
Çok kırıldım zaten yeni tanışmadık ki yeni mi farkettin diyorum yani bilmiyorum ki falan diyor anlamadım gerçekten
Açık yazmak zorunda kaldım ama normal mi sizce bu
ben de sevmiyorum hiç. başta ayıp olmasın diye düşünüyordum ben de aynen eşime söyledim sizdeki olay gibi yani. ama art niyet yok. bekleme sebebi de ilişkinin oturmuş olduğuna güvenmesi. başta söylese daha çok alınır beni mi istemiyor acaba derdiniz. bende öyle düşünmüştüm çünkü. ayrıca eşler birbirine sevdiği ve sevmediği şeyleri söylemeli. herşey herkesin hoşuna gitmeyebiliyor. dürüst olmuş bence.

Farkında olmadan o an çok sıvı kaybediyor olabilir misiniz? Ağız kokusu olsa söylerdi, hatta başından koksa uzaklaşırdı.
Bence fransız öpücüğü öncesi siz yine de bir güzel dişlerinizi fırçalayınız, gerekirse ağzınıza şehvet uyandıracak şekerler alınız. Öpüşme esnasında kendinizi kaptırmadan bir bakın, deneyin derim çok mu sıvı salgılıyorsunuz test edin.

Herkes her şeyden hoşlanmayabilir, lakin bunu zamanında söylemeli. Böylece sanki yıllarca bir şeye katlanmış gibi hissettirip, karşısındaki insanı kırmaz. Eşiniz zamanlama konusunda hatalı, onun dışında bunun sevgisiyle ya da ağız kokusuyla filan hiç alakalı olduğunu sanmıyorum.

Bir de ön sevişme bu değil mi demişsiniz. Yoo bu değil. Direkt olayı neticelendirmediğiniz sürece, her türlü yakınlaşma ön sevişme kapsamına girebilir.

Uzun uzun öpüşmek güzel de, tükürük olayından ben de hiç haz etmem. Olabiliyor yani böyle şeyler. :KK8:

Bence de başka sebebi olmak zorunda değil. Ne yalan söyliyim ben de pek sevmiyorum. İnsanın hoşlandığı şeyler değişebilir. Kendini keşfettikçe, daha başka hazlar tanıdıkça öpüşmek heyecan verici olmamaya başlamıştır. Açık konuşması da beni rahatsız etmezdi.

O kadar cok tukuruk yazilmis ki opusmekten sogudum:KK53:Esinde maasallah uc yil icinde tutmus.Belki gercekten uzun uzun opusmek sikiyordur genelde erkekler boyle galiba.

Back
X