bunu yapmak istemiyorum.!!!!!!!!!!!!

nazeli33

hayatımın anlamı oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
678
192
Neden böyleyim bilmiyorum ama çok asabi oldum son 3 aydır herkesi kırıyorum ağzımdan çıkan lafın nereye gideceğini düşünmeden konusur oldum kimseyle konuşmak istemiyorum sabahtan akşama kadar oğlumla yatak odasında oturuyorum sıkılmıyorum salona gittiğimde bunaliyorum eşimin en ufacık hareketine bağırıp tirip atıyorum sürekli ağlamak istiyorum.. Sadece internete giriyorum. Ne yemek yapmak ne ev temizliği umursamaz oldum. Dışarı çıkıp hava almak istiyorum ama mersindeyim havalar o kadar sıcakki ne zaman çıksam bebeğim hastalaniyor hiçbirşey yiyip içmek istemiyorum ne oluyor bana.?

Sakin ol bacım :) o kadar Ünlem ne öyle..
Bebeğin varmış. Allah bağışlasın. Gebelik sonrası normal bu davranışların. Sonuçta 1 ken,2 oldun. Adapte olacaksındır.acele etme.. Eve kapanmamaya çalış. Kısa kısa Bebeğini Alıp yürüyüş yapabilirsin. Bebeğinde alışmış olur

Sakin ol bacım :) o kadar Ünlem ne öyle..
Bebeğin varmış. Allah bağışlasın. Gebelik sonrası normal bu davranışların. Sonuçta 1 ken,2 oldun. Adapte olacaksındır.acele etme.. Eve kapanmamaya çalış. Kısa kısa Bebeğini Alıp yürüyüş yapabilirsin. Bebeğinde alışmış olur
zaten bebeğim dışarı çıkıp gezmeyi çok seviyor ama havalar sıcak olduğu için hemen hastalani yor

Bebegini böyle daha cok bunaltirsin , bebeklerde annelerindeki en ufak huzursuzlugu hisediyor ..

Seni asil SIKAN bunaltsn sey nedir bence onu önce bulmalisin ..

Olabilir aslında zaten bebeğim son iki gündür çok ama çok huysuz daha önce hiç böyle olmamıştı onada.
Bebegini böyle daha cok bunaltirsin , bebeklerde annelerindeki en ufak huzursuzlugu hisediyor ..

Seni asil SIKAN bunaltsn sey nedir bence onu önce bulmalisin ..

sızın yerınızde olsam her gun dısarı cıkardım
evın her yerını havalandırırdım sabah sonra kahvaltı ederdım sonra bebemı emzırırdım
parka gıderdım
cocuklu arkadaslarıma gıdersım
en yakın parkta aksam ıftar ıcın hazırlık yapardım
ıftar pıknıgı
ama hıc vaktım yok

sızın yerınızde olsam her gun dısarı cıkardım
evın her yerını havalandırırdım sabah sonra kahvaltı ederdım sonra bebemı emzırırdım
parka gıderdım
cocuklu arkadaslarıma gıdersım
en yakın parkta aksam ıftar ıcın hazırlık yapardım
ıftar pıknıgı
ama hıc vaktım yok
çocuklu arkadaşım yok

Bende aynı durumdaydım ve kan tahlili yaptırdım kan depolarım tamamen boşalmış ve doktor sen nasıl ayaktasın haret dedi aynı zamanda b12 de çok düşmüş hemen tedavi oldum şimdi şükür çok iyiyim ama özellikle b12 bunalım defresif düşüncelere sevkediyor insanı kansızlıkta halsizlik umursamazlık yapar..bence baktır değerlerine

Teşekkür ederim doktora görünür üm belki bende
Bende aynı durumdaydım ve kan tahlili yaptırdım kan depolarım tamamen boşalmış ve doktor sen nasıl ayaktasın haret dedi aynı zamanda b12 de çok düşmüş hemen tedavi oldum şimdi şükür çok iyiyim ama özellikle b12 bunalım defresif düşüncelere sevkediyor insanı kansızlıkta halsizlik umursamazlık yapar..bence baktır değerlerine

Psikolojik Danışma ve destek alabilirsiniz. .
ikindiden sonra yada akşam dolaşabilirsiniz.
.

X