Bunu yaptigima inanamiyorum :(

bizim iş yerine bugün yeni bir abi başladı
yemeğe çıktık hep birlikte adam da karşıma oturdu
yemeğimi yedim ve yemekten sonra geğirdim
normal de çok dikkat ederim asla böyle bir şey yapmam
adama da abi kusura bakma valla unuttum bir an dedim ( inşallah duymamıştır diye dua ettim içimden)
adam da olsun kardeşim olur böyle şeyler dedi
utancımdan yerin dibine girdim
sizi çok iyi anlıyorum şuan

Hahahah kız Allah senin iyiliğini versin emi bende başlığı okuyunca bir şey oldu sandım Olur öyle küçük minnacık hatalar boşver takılma gönlüne göre versin Rabbim

Bekledigim bey geldi, kendimi anlatmami istedi anlattim, adresimi gorunce eski muhtari taniyomusunuz dedi evet dedim uzaktan akrabamiz, cok sevdigim bir arkadasimmdir kendisi dedi.
Sonrada tamm x hanim bakip degerlendiricez dedi.
Oyle ayrildim, sizce bizim muhtar abiyle gorusup ricaci olsammi napsam bilemedim.

Ama önemli bir şey değil ki bu. =)) Heyecandan gözünüzde büyümüş sadece. Ağzının içinde sorun değil diye geveleyen adam da bir zamanlar aynı yollardan geçti. Kimse anasının karnından deneyimli doğmuyor ya. Takmayın. İş görüşmeniz de hayırlı olsun, umarım istediğiniz gibi sonuçlanır.

Ya cok tesekkur ederim inanin icimi rahatlatti yorumunuz.
Ne biliyim, d. Tarihini bile dogru yazamayam biri vs diye arkamdan gulmuste olabilirler.
Sagolun .

Hayır tabiki yapmayın , hakkediyorsanız onlar size döner zaten , rica ile işe girilmez...

Kız Allah seni napmasn seninki daha beter

Bence aramayın ters tepebilir... belki şimdi o muhtarın kendisini aramasını bekliyordur,aramayinca belki taktir eder "kimseye minneti yokmuş" deyip olumlu dönüş gelebilir

ya cok tatlı :) ınsanlık halı hıcbırsey olmaz
ben olsam muhtarın yanına ıkametkah ıcın ugrar bır yerde tanıdıgınızmıs karsılastık tesaduf derdım hanı rıca da bulunmazdım ama tanıstıgımızı soylerdım
hakkınızda hayırlısı olsun

Gayet normal şeyler olabilir bunlar...
Ben daha kötüsünü yaşamıştım kötü demeyeyimde o an birilerinin gülüşü beni sinir etmişti. Bizim nikahımız kıyılırken nikah memuru bana "Doğum yeriniz" diye sorunca bende o an Üsküdar diyeceğime kimliğimdeki nüfusta kayıtlı olduğum ili (Bayburt) söyleyince birileri kahkaha attı
O anki telaş, dalgınlık veya heyecandan bu tür şeyler olabiliyor. Hakkınızda hayırlı olur inşallah

ya ben ne yaptım bılıyor musunuz
bızım nıkah dugunumuzde yapıldı salona gırdıgımızde once nıkah oldu sonra eglence
nıkah memuru geldı soruyor adınız soyadınız ana adı baba adı
dogum yerı demıs ben dogum tarıhı anladım heyecanda var yanda hoporlorun de cızırtısı gercekten anlamadım
21.12.1986 dedım kırıta kırıta sırıta sırıta o an bır kahkaha koptu salonda
gelın hanımın heyecanı ıcın bır alkıs lutfen dedı ben mor neyse beyaz gelınlıge mor yakısıyormus kamera ve resımlerde anlamıs oldum

Bugün kendimi yeni doğmuş gibi hissediyorum derdim ben olsam

bende okulda kızımın bilgilerini doldururken kocamın telefon numarsıdnı unutmuştum açık bakmıştım telefoondan ,
olur öyle şeyler inşallah olumlu geçer ve işe başlarsın ,

O da güzelmiş ya benzer şeyler yaşamışız
Bende nüfusa kayıtlı olan ili söyledim diye kahkaha koptu sanki 10 kere evlenmişizde

Inşallah beklediginiz haberi alırsınız oluyor öyle şeyler ben de bir keresine sınıf defterine o günün tarihi yerine doğum tarihimi yazmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…