Bunu yaptigima inanamiyorum :(

umuda_yolculuk2005

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
1.683
5.152
108
39
Merhabalar herkese,
Bugun is gorusmem vardi.
Form doldurmam istenildi ve ben koca bir aptal gibi dogum tarihimi yanlis yazmisim.

O kadar heycamliyimki bugunun tarihini yazmisim.
O kadar utandimki anlatamam.
Karsimdaki beyfendi duzeltti, kusura bakmayin cok heycanliyim dedim ama tum enerjim bir anda yok oldu sanki.

Suan ise baska biriyle gorusmem gerekiyormus. Bekliyorum.
Dualarinizi ve iyi dileklerinizi bekliyorum.

Kizlar bekledigim bey geldi, kendimi anlatmami istedi anlattim, adresimi gorunce eski muhtari taniyomusunuz defi evet dedim akrabamiz olur. Cok sevdigim bir arkadasimdir dedi..
Daha sonra tamm x hanim degerlendiricez dedi ve oylelikle ayrildim ordan.
Muhtar abiyle gorusup ricaci olsammi acaba bilmiyorum, sizce ne yapmaliyim ??

Son düzenleme:
Merhabalar herkese,
Bugun is gorusmem vardi.
Form doldurmam istenildi ve ben koca bir aptal gibi dogum tarihimi yanlis yazmisim.

Karsimdaki beyfendi duzeltti, kusura bakmayin cok heycanliyim dedim ama tum enerjim bir anda yok oldu sanki.

ay canim senin abarttigin kadar abartmamistir karsindaki.rahat ol hicbisey olmaz

Merhabalar herkese,
Bugun is gorusmem vardi.

Heyecanın bu işi ne kadar çok istediğini de yansıtıyor aslında..anlayana..
Hakkınızda hayırlısı olsun 😊

Olur öyle şeyler,hiç utanılacak bir şey değil:)Hayırlısı ise olsun, herşey gönlünüze göre olsun insallah 🌸
ay canim senin abarttigin kadar abartmamistir karsindaki.rahat ol hicbisey olmaz
Ne olacak yahu insanlık hali, olur öyle şeyler :)
Hayırlısı olsun senin için inşallah
Böyle şeyler olabilir. Moral bozacak bi şey yok.

Ben işveren olsam; bu heyecanınızdan hoşlanırım. Işinize dört elle sarilacaginizi düşünürüm.

Allah işinizi rast getirsin.
Ne var ki bunda heyecandan olması gayet normal

Hepinize cok tesekkur ederim.
Iyiki varsiniz.
Heycandan nefesim yetmiyo sanki.

Bashekim yardimcisiyla gorustum once, insan kaynaklarina yonlendirdi, formu doldurdum karsimdaki bey, d. Tarihiniz nedir deyince, basimdan assagi kaynar sular dokuldu resmen, bugunun tarihini yazmisim ve duzeltti.

Kusura bakmayin dedim heyecandan yanlis yazmisim, agzinin icinde sorun degil gibi bir cumle geveledi.

Back
X