bunu yaşayan oldu mu ?

frozen-eyes

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
36
4
28
arkadaşlar burun ameliyatı olalı yaklaşık 7 ay oldu. ilk 5 ay kadar gayet güzeldi ama şimdi şişmeye başladı gibi hissediyorum ... sanki 5.aydn sonra baya bi şişti ve çok rahatsız oluyorum.Tekrardan ameliyat olmayı gerektirir mi yoksa iner mi :/ Daha önce böyle bi olayla karşılaşanlar varsa bilgilendirise sevinirim.

eğer gerçekten öyle birşey olduysa, özellikle burun ucunda,fazla iyileşmeye bağlı nedbe dokusu olabilir.kortizon yapıyorlar genelde.ya da tekrar ameliyatla temizlenecek. doktorunuzla iletişime geçin bence.

eğer gerçekten öyle birşey olduysa, özellikle burun ucunda,fazla iyileşmeye bağlı nedbe dokusu olabilir.kortizon yapıyorlar genelde.ya da tekrar ameliyatla temizlenecek. doktorunuzla iletişime geçin bence.
bilgilendirme için teşekkür ederim.gerçekten bela birşey burun ameliyatı olmak :/

Inanmiyorum canim ya benimde aynen oyle oldu 7 ay olucak ve dedigin gibi sonradan daha cok sismeye basladi Arkadaslar baska oyle olan oldumu nerdesiniz tecrubenize ihtiyacimiz vaar !!!

Fazla iyilesmeye bagli nedbe dokusuda nedir yahu
iyilessen bi dert iyilesmesen bi dert
bendede yanda kikirdak cikintisi belirdi
burun sirtinda kemikmi odemmi anlamadigim hafif bi kemer belirdi offf delircem hepsi normalmis ama ben 15 gunluk hokka gibi burunlari gordukce deliricemi saniyorum ya

Inanmiyorum canim ya benimde aynen oyle oldu 7 ay olucak ve dedigin gibi sonradan daha cok sismeye basladi Arkadaslar baska oyle olan oldumu nerdesiniz tecrubenize ihtiyacimiz vaar !!!
canım şimdi nasıl burnun indimi yoksa yine şişmiş gibi mi duruyor.benm gittikçe mahvoluyo gibi hissediyorum :KK43: revizyon düşünmüyo değilim ama ilkinde bile çevremdekiler ne dicek diyodum korkarak olmuştum şimdi tekrar ameliyat olmak da istemiyorum .

X