- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.802
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de rahat edemediğimiz için sorunu daha büyük bir yatak almakla çözdük, şimdi herkes rahat dönüp duruyor yatakta.
Bir de ikimiz ayriyeten ayrı çift kişilik yorgan kullanıyoruz, iyice sarmalıyoruz yorganımızı oh mis.
Umarim araniza sogukluk girmez.Evi mi değişsekbu daha fake bence
Rahat etmedikten sonra direnmenin anlamı ne ki
Ev değiştirin o haldeEbata gelbenim odam nerdeyse o ebatlarda
![]()
Hahaa aynı ben sabah bir kalkıyorum bacaklarım kasılmış kedinin üstüne çıkmıyım diye kendimi kasmaktan.Birde benim kedi hep Benim tarafımda kenarda yatıyor ortada ben kalıyorum sabah en son kafama oturmuş oluyorEvet, ben de tek yatmaya bayılıyorum. Bir de dana gibi kedi ekleyin yatağa, en sağda kedi ortada adam, ben yaklaşık 10 cm.lik yere büzüşüyorum. kedi horluyor, adam horluyor. sonra gecenin 4ünde salona taşınıyorum ben. kedi de arkamdan geliyor bu sefer hiç uyutmuyor falan. Sonra bi bakıyorum alarm çalmış.
Buyuk yatak alinMerhaba hanımlar nasılsınız?
Uyku saatimiz yaklaşınca yine aynı tasaya düştüm. Ben üç yıllık evliyim, çocuğum yok.
Benim sorunum yatak odasında yatamamak. Millet en sıkıntılı zamanında bile yatakları ayırmama endişesi taşır. Biz yatakları üç beş ay dışında birleştiremedikben de eşim de konforumuza çok düşkünüz. Yatağımız bana da eşime de dar geliyor resmen yatınca. Soluma dönüyorum bacağımı uzatıyorum küt kocamın bacağına çarpıyor. Kolumu uzatıyorum omzuna çarpıyor. En sonunda dedik ki bu böyle olmayacak. Salondaki kanepenin birinde ben yatıyorum birinde kocam
Bir de öyle kanıksadık ki durumu, uykumuz gelince sırtlanıyoruz yorganları yastıkları salona taşınıyoruz
Eşler yatakları ayırmamalı evet ama peki konfor? Ya uyumadan önce gelen o huzur ?
Var mı aranızda beraber uyumaktan rahatsız olan, yataklarını ayıran ve ayrı yatan?
Yalnız olamayız değil mi![]()
Dolabi cikarsaniz baska odaya? Yani beraber yatmak isteyen illa bi yolunu bulur:) yer yatagi yapin, ayrilmasin sevenlerArkadaşlar yatak almak tabisi de benim de aklıma geldi ama yer yok yer :) gardrop sekiz kapaklıhiçbiryer sığmaz o duvardan başka. Oda dikdörtgen. Dolapları ayıramıyoruz yatak kaldı olduğu yerde. Alfemoya bir bakayım ama gelen öneri üzerine. En azından 1.80 yatak da birşeydir
![]()
Beraber yatmak gibi bir arzum yok aslındaDolabi cikarsaniz baska odaya? Yani beraber yatmak isteyen illa bi yolunu bulur:) yer yatagi yapin, ayrilmasin sevenler![]()
Nasıl yani baya eskilerin döşekleri gibi yatak alıp sabah duvara mı dayıycaz? Peki ya estetik peki ya şıklıkMobilya halinde alma yatağı o zaman yerin dar. Sadece minder kısmını al mobilyasız. Böylece sabah kalkınca duvara dikersin yatağı. Dolaplar rahat rahat açılır kapanır. Bizde rahat yatmayi seviyoruz. 120 lik iki yatak alıp yan yana koyduk. Ikimizinde kendi yorganı var. Ayrı yatmak gibi rahat oluyor. Ben sadece nefes alışını duymasam uyuyamıyorum bütün gece. O yüzden böyle çözdük sorunu. Yoksa cok deli yatarım yani benimle yatması imkansız dar yatakta![]()
Yani bi sorun oldugunu dusunmuyorsaniz.. cinselliginiz vs sekteye ugramiyosa.. hatta ugrasada memnunsaniz durumdan.. herkes herseyi ayni yapacak diye birsey yokkiBeraber yatmak gibi bir arzum yok aslındadaha çok hata mı ediyorum endişesi vardı. Ama baktım ki ben gibiler var
kocam ötedeki kanepede uyumaya başladı bile. Bende aldım kendi yorganımı berideki kanepeye kıvrıldım. Sanırım böyle yaşıycaz
![]()
Yatak odasi kuzum orası. Evet çok estetik görünmüyor ama ben huzurlu olduktan sonra gerisi önemli değilNasıl yani baya eskilerin döşekleri gibi yatak alıp sabah duvara mı dayıycaz? Peki ya estetik peki ya şıklık![]()