bunu yaşayan tek kişi ben olamam ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi abet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Türkiyede bu ayri yatmama çabası tamamen fakirlikten ve koca bulmanin zorlugundan. Ikinci bi yatagi hangi parayla alacaklar? Mecbur kocamsiz yatamam oluo adi. Tek kisilik en dar yatak 90 cm (80 cmlik cocuk yatagi gibi seyleri soylemeyin simdi isin standardini konusuoruz) , 2 kisilik bi yatagin en az 180 olmasi lazim. Rahat etmek içinse en az 200 cm. Ama ona nevresim bile bulamam der millet almaz. Oysa iki uc tane diktir nolcak. Yok. Süsü pusu elalem ne der i var daha..

Bunu yaşayan tek kişi değilmişim ama yalnızca birkaç kişiymişiz :KK48: herkesbir öpüş öpüş bir koklaş koklaş yatmaya bayılıyormuş:KK51: artık kendimi bu konuda daha da yalnız hissediyorum sağolun:KK53: dün sabah misafirlerim vardı deli gibi yoruldum onlar gidince akşam üzeri yatak odamızdaki 1.65 ilk g.t kadar yatağa yattık ikimizde. Ayrı iki yorgan çıkardık. Aman Allahım heryer yorgan oldu. Heryer kocam oldu. Ben yine pustum yatağın en dibine. Burnum nerdeyse duvara değecek:işsiz: burada yazılanları hatırlamaya çalıştım ama ı ıh. Olmuyor. Bu keyifte eksik kalsın hayatımdan dedim sırtlandım yorganımı taşındım kendi yatağıma:KK9: büyük yatak al Battal boy yatak al vs diyenlere sesleniyorum. Ey halkım sürgülü değil de kapaklı olan sekiz kapılı gardrobumdan dolayı yatak en fazla 1.75 falan olursa odaya sığıyor.

Türkiyede bu ayri yatmama çabası tamamen fakirlikten ve koca bulmanin zorlugundan. Ikinci bi yatagi hangi parayla alacaklar? Mecbur kocamsiz yatamam oluo adi. Tek kisilik en dar yatak 90 cm (80 cmlik cocuk yatagi gibi seyleri soylemeyin simdi isin standardini konusuoruz) , 2 kisilik bi yatagin en az 180 olmasi lazim. Rahat etmek içinse en az 200 cm. Ama ona nevresim bile bulamam der millet almaz. Oysa iki uc tane diktir nolcak. Yok. Süsü pusu elalem ne der i var daha..
Demi ama ya. Hadi seksen cm ilk yetişkin yatağı ara da bul. Kenetlenince ancak sığılacak yataklar yapıp beraber uyuma güzellemeleri yapıyorlar bir de :)

kanepede nasil rahat ediyorsunuz?
guzel bi kanepe almak istiyorum sizinkinin modeli nedir :KK53:
Yatak odası için yatak bakarken gittik bir dünya para bayıldık içi kat kat kat döşenmiş fıstık gibi bir yatak aldık. Yaylar, süngerler, falanca teknolojisi feşmekan yay sistemi falan.
Salon takımım kelebek mobilya. Valla o yayları alsın da yatsan biryere soksun :KK52:
Yaysız maysız bildiğin kalın sünger ama böyle bir rahatlık yok :KK3:

Dedi ünlü sosyolog müthiş çıkarımlar yapan zekasıyla...Üstelik baya ciddiydi ve inanarak söylüyordu:spor:

Merhaba hanımlar nasılsınız?

Uyku saatimiz yaklaşınca yine aynı tasaya düştüm. Ben üç yıllık evliyim, çocuğum yok.
Benim sorunum yatak odasında yatamamak. Millet en sıkıntılı zamanında bile yatakları ayırmama endişesi taşır. Biz yatakları üç beş ay dışında birleştiremedik :olamaz: ben de eşim de konforumuza çok düşkünüz. Yatağımız bana da eşime de dar geliyor resmen yatınca. Soluma dönüyorum bacağımı uzatıyorum küt kocamın bacağına çarpıyor. Kolumu uzatıyorum omzuna çarpıyor. En sonunda dedik ki bu böyle olmayacak. Salondaki kanepenin birinde ben yatıyorum birinde kocam:süslü:
Bir de öyle kanıksadık ki durumu, uykumuz gelince sırtlanıyoruz yorganları yastıkları salona taşınıyoruz :KK51:
Eşler yatakları ayırmamalı evet ama peki konfor? Ya uyumadan önce gelen o huzur ?
Var mı aranızda beraber uyumaktan rahatsız olan, yataklarını ayıran ve ayrı yatan?
Yalnız olamayız değil mi :KK51:
biz ilk evlendiğimiz zamanlarda yaşadık onu ama ayırmadık yatağı. ikimizde deli yatanlardanız kardeşim bile olsa aynı yatağı kimseyle paylaşmayan ben bir anda aynı yatakta iki kişi yatmaya alıştım. ama kolay olmadı tabii. ilk zamanlar birbirimizi tekmeledik. elimi kaç kere eşimin suratına vurmuşum. bir kaç gün bacaklarımızda morluklar oluşmadı değil. ama sonra alıştık.

abet abet merhaba.
3 yıllık evliyim bende.
Evlenmeden önce o koca çift kişilik yatakta tek başıma sere serpe yatıyordum bende.
Evlenirken bekarken tek başıma yattığım yatağın ölçülerinde bir yatak aldık.
Evlendik aman Allahım yatağa sığamıyorum resmen, ilk aylar yataktan bile düştüm sen düşün :olamaz:
Bir de deli yatarım ben. Eşime vurmuşluğum yumruk atmışlığım çok var :KK53:
Zamanla oda alıştı bende alıştım.
Ben birlikte yatmaktan mutlu oluyorum.
Ha illa aynı duyguyu sizde yaşayacaksınız diye bir durum yok. İlk zamanlardaki o rahatsızlığım yatağa sığamayıp yataktan düşmelerim falan devam etseydi muhtemelen bizde ayrı yatardık.
Yani demem o ki eşinizle nasıl rahat ediyorsanız öyle yatın. Boşverin milleti.

Ben varim :) Çünkü kocam çok dönüyor ve acayip horluyor.O kanepede uyuyor ben yatakta,ikimiz de halimizden çok memnunuz.Valla yillardir ayri yatiyoruz hic bir problem yok.
Bence "kocamsiz uyuyamam" durumu asil anormal olan :)
Birbirini sevdikten sonra bunlar fasa fiso...Ayri yatiyoruz diye benden soguyacak adam sogusun zaten.

Mahremini açmak gibi olucak ama ben de eşimden ayrı uykuya dalamıyorum.O olmadığında da zor uyuyorum.Ama bence aldırmayın bu duruma , her ilişkinin normali farklıdır.

insanın nasıl rahat ettiği ile alakalı bence. ben beraber uyumanın, uyku arasında uyanıp sevdiğini yanında görmenin ayrı ve güzel bir enerjisi olduğunu düşünüyorum. sizin böyle bir hissiniz, fikriniz yoksa ve mutluysanız bunu bir kalıba sokmamalısınız.

sanırım sizi içten içe huzursuz eden birşey var ki konuyu açtınız

Bunu yaşayan tek kişi değilmişim ama yalnızca birkaç kişiymişiz :KK48: herkesbir öpüş öpüş bir koklaş koklaş yatmaya bayılıyormuş:KK51: artık kendimi bu konuda daha da yalnız hissediyorum sağolun:KK53: dün sabah misafirlerim vardı deli gibi yoruldum onlar gidince akşam üzeri yatak odamızdaki 1.65 ilk g.t kadar yatağa yattık ikimizde. Ayrı iki yorgan çıkardık. Aman Allahım heryer yorgan oldu. Heryer kocam oldu. Ben yine pustum yatağın en dibine. Burnum nerdeyse duvara değecek:işsiz: burada yazılanları hatırlamaya çalıştım ama ı ıh. Olmuyor. Bu keyifte eksik kalsın hayatımdan dedim sırtlandım yorganımı taşındım kendi yatağıma:KK9: büyük yatak al Battal boy yatak al vs diyenlere sesleniyorum. Ey halkım sürgülü değil de kapaklı olan sekiz kapılı gardrobumdan dolayı yatak en fazla 1.75 falan olursa odaya sığıyor.
Hahahah cok tatlisiniz bayildim size ;)
O zaman vazgectim yataktan,once gardirop al arkadasim. Kapakli gardirop mu kaldi yatili okul gibi.

Hahahah cok tatlisiniz bayildim size :KK66:
O zaman vazgectim yataktan,once gardirop al arkadasim. Kapakli gardirop mu kaldi yatili okul gibi.
Kapağın içine poster falan yapıştırıyoruz öyle deme :KK48: sürgülü gardrop baktım evleneceğimiz dönemde ama beğendiklerimin hepsi aynalıydı. Millet bayılıyor herhalde arada dönüp kendini izlemeye:KK23: utanırım arkadaş ben, fantezi gibi, gözüm kayar arada falan:KK57:
hülasa, dolaplar yurt dolabı :) yatak 1.75 :kahve:

Kapağın içine poster falan yapıştırıyoruz öyle deme :KK48: sürgülü gardrop baktım evleneceğimiz dönemde ama beğendiklerimin hepsi aynalıydı. Millet bayılıyor herhalde arada dönüp kendini izlemeye:KK23: utanırım arkadaş ben, fantezi gibi, gözüm kayar arada falan:KK57:
hülasa, dolaplar yurt dolabı :) yatak 1.75 :kahve:
😂😂1,75lik yatak cidden kucukmus ya.
Ama aynali dolabi bir deneseniz valla vazgecemezsiniz 😁adeta bir festival 🥳
Yatagin sungerini degistirmek ise yarar mi acaba dicem. İlle masraf cikaracagim size niye kanepede ulaaan diye 😁sakasi bir yana. Siz mutluysaniz onemli degil elbette. Kari koca nasil rahat ediyorsaniz oyle uyuyun ille beraber yatilacak diye bir kural yok. Ben kanepede uyuyamam ama kocam kalkip gitse kanepede yatmaya ille de gel demem yani rahat ettigi yerde uyusun. Zaten sarilarak falan uyuyamam sinir basar gece kalkip kesebilirim adami 🤣

Benim sıpa bir yaşına yaklaşıp yatakları intihar etme merkezi olarak gördüğünden beri sıpayla beraber uyuyorum. Bariyer, yer yatağı falan kar etmedi. Şu an dört yaşında ve bir pipili olduğunu fark etmeye başladı. Dolayısıyla ayrılık vakti geldi. Bu hafta yatakları ayıracağız oğlum şiddetle karşı çıksa da. "baba tek yatsın anneler çocukla yatar baba ağlasın" gibi cümleleri beni ürkütüyor olsa da babasını uykusunda boğmaz diye düşünüyorum.

Velhasılı ben de kara kara düşünüyorum adamla tekrar nasıl aynı yatakta yatacağım diye. Mandalina emerek izlediğim Netflix dizilerim vardı. "hadi uyu artık yeter" diyecek şimdi. Tuvalete kalksam "nereye" diyecek. Boğuluyorum anlıyor musun ajsjsjsj. Bir de nefes alıp verme sesinden duyduğum rahatsızlık var. Böyle enseme enseme üfleyecek kabus gibi.

bir tek ben varim yapis yapis seven, hayatta ayri yatamam :KK53:

siz mutlusunuz ama ayri yatmaktan, yne de kanapede nasil rahat yatiyorsunuz ya, ben asil kanapede yatamam hic, kayinvalidemin evinde kanapede yatiyoruz mecbur da bel agrisindan oluyorum.

Duzeniniz bu sekilde ise bence yatak odanizi ve ya iki ayri yatak odasini buna gore duzenleyin, madem rahat edeceksiniz tam rahat edin.
king size yatak almak da belki iyi fikir olabilir.

şu uykudan uyandıran pırt zırt olayı olmasa beraber yatalım amenna

tek yatınca daha bi huzurluyum

çekinmeden pırtlamak büyük lüks gerçekten

Back
X