• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu yaşayan var mı??

ay canım en bombası seninki bence :KK70: harikasın valla ya
Çocukluğumdan kalan birsey bu bir yere gitmiştik kadınlar yer sofrasında oturmuş birseyler yapıyordu yerde koca koca bıçaklar vardı o An düşündüm ilk sonra hep aklıma gelmeye başladı. Neden diz kapağı biiyor um ama

anladım ki kk da normal hatun yok. hepimiz sıyırmışız. ben de hep yerde ucu yukarı bakan bir bıçak olduğunu ve benim o bıçağın üstüne diz kapağıma saplanacak şekilde düştüğümü hayal ediyorum.
Ben buna takarsam şimdi sana çok kızacağım. :KK17:

muhtemelen küçüklükten kalan bir sivri yer anın vardır ya da çok korkutmuşlardır

rahatsız ediyor ise bir uzmana git diyeceğim ama elini verip kolunu kaptırma durumu da olur mu hani şu hastalığın da bu hastalığın da var derler mi

bize günlük yaşantıda normal gelen bazı davranışlar
muhtemelen küçüklükten kalan bir sivri yer anın vardır ya da çok korkutmuşlardır

rahatsız ediyor ise bir uzmana git diyeceğim ama elini verip kolunu kaptırma durumu da olur mu hani şu hastalığın da bu hastalığın da var derler mi

bize günlük yaşantıda normal gelen bazı davranışlar uzmanlara takıntı vs gibi geliyor
Ne ilginc korkulariniz var bu kadar korkmayin iyi dusunun iyi seyler olsun pozitif bakin hayata akliniza gelen korku kotu dusunce vs.kovun bnce hayata guzl bakin ve olumlu dusunun ki hersey daha guzl olcktr

Ha bi de metro istasyonunda treni beklerken delinin birinin gelip beni itecegini ve trenin beni ezecegini düşünüyorum.
Bu yuzden hep geri dururum sağı solu arkami kollarim:KK45:

bunu ben de düşünüyorum! ve yüksek bir yerin kenarındaysam da aynı düşünce geliyor...
Ust gecitlerden falan gecerken birden yikilacagini da dusunurum.
Bogaz koprusunden ya da FSM'den gecerken "ya biri bomba koymussa patlarsa hepimiz denize dussek diye dusunurum, kopruyi geçene kadar nefesim kesilir :KK70:

aynı ya aynı
daha iyi tarif edemezdin
açık pencere köşesi de var onu konuda yazmayı unutmuşum
sende de mi var???
Evet cnm aynısı bende de var .. Göz doktoruna gittim nörolojik olduğunu söyledi nörologlar gittim bilgisiz bir doktora denk geldim Ama gitmeyi düşünüyorum bir Prof. A falan çünkü çok rahatsız edici bir durum ve yaş ilerledikçe arttı bende ve emin ol fobi falan değil bu cnm hastalık ..

Evet cnm aynısı bende de var .. Göz doktoruna gittim nörolojik olduğunu söyledi nörologlar gittim bilgisiz bir doktora denk geldim Ama gitmeyi düşünüyorum bir Prof. A falan çünkü çok rahatsız edici bir durum ve yaş ilerledikçe arttı bende ve emin ol fobi falan değil bu cnm hastalık ..

yaa geçmiş olsun benim artış yok
hatta ergenliğime göre azaldı da diyebilirim
eğer bir sonuca varırsan bana da söyler misin?
nörolojik olabileceğini hiç düşünmemiştim

Benim de bazı takıntılarım korkularım vardı hayatıma artık engel oluyordu caydanligin altını kontrol etsem de bir saat sonra aklıma geliyordu ya etmediysem altı kısıktı belki de göremedim şehirler arası otobüse binip yarım saat sonra indiğimi hatırlıyorum ise gidip komşumu arardım benim sarteli kapat diye hiç bir gün unutmadım ne ütü ne ocak ne saç duzlestiricisi maşa ama bunu yaşıyordum ve artiyordu gece uyanıp bütün eşyaları kontrol ediyordum kabus gibi ya suan anlatırken ruhum daraldı. Nasıl kurtuldum dini bir sitede namazda vesvese işte kıldım mi kılmadım mi okudum mu okumadım mi böyle vesvese yaşıyorsanız ve sürekli namazı tekrar kılmak zorunda kalıyorsaniz kurtulmak için namazı bozmayın devam edin böyle birşeydi ben bunu kendi takıntima uyguladım zor oldu komşumu aramadim geri dönüp kontrol etmedim sonra bir baktım artık olmuyor :)

yaa sizin de değişik korkularınız varmış :)
hiç sivri bişey kafama falan batmadı
ama neden böyle bi hisse kapılıyorum bilmiyorum
Bu fobi ve neden kaynaklandigini bilmiyor ya da hatirlamiyor olabilirsiniz ama illa ki bilincaltinda yer edecek bir sey yasanmistir. Mesela psikolojik deney var bebege ayni anda korkutacak kadar yuksek ses verip uzerine de tuylu oyuncak atiyolar o bebek hayati boyu tuylu seylerden korkan bi birey oluyor. Adama sorsan niye korkuyosun hayvanlardan bilmez ama bebeklikte yasamis oysa onu.

Fobiler nasil asilir derseniz de cesitli teknikleri var ugrasirsaniz kendi basiniza halledebilirsiniz belki cunku deprem gibi aniden olan seye fobi degil bu daha sabit bir sey, arastirin biraz fobi yenme tekniklerini

Benim de bazı takıntılarım korkularım vardı hayatıma artık engel oluyordu caydanligin altını kontrol etsem de bir saat sonra aklıma geliyordu ya etmediysem altı kısıktı belki de göremedim şehirler arası otobüse binip yarım saat sonra indiğimi hatırlıyorum ise gidip komşumu arardım benim sarteli kapat diye hiç bir gün unutmadım ne ütü ne ocak ne saç duzlestiricisi maşa ama bunu yaşıyordum ve artiyordu gece uyanıp bütün eşyaları kontrol ediyordum kabus gibi ya suan anlatırken ruhum daraldı. Nasıl kurtuldum dini bir sitede namazda vesvese işte kıldım mi kılmadım mi okudum mu okumadım mi böyle vesvese yaşıyorsanız ve sürekli namazı tekrar kılmak zorunda kalıyorsaniz kurtulmak için namazı bozmayın devam edin böyle birşeydi ben bunu kendi takıntima uyguladım zor oldu komşumu aramadim geri dönüp kontrol etmedim sonra bir baktım artık olmuyor :)
Seninki fobi degil takinti yalniz

Benim de cocuklarimla ilgili korkularim var, takinti derecesinde, en buyugu de zehirlenmeleri ya da bogulmalari, Allah'im yazarken bile nefesim daraliyo, bi de bu iki takintiyi birlestirip pil yutma senaryosuna donusturdum, hani su kucuk saat pilleri var ya, bazi oyuncaklarda da oluyo, kizlarim buyuduler onlar icin cok degil de oglum icin elim hep yuregimde, yuvarlak pil zaten yasak eve giremez de yemek yerken filan geriliyorum hala :KK43:

Back
X