- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi zeytinagaci
Fobi canım sanırım. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
obsesif kompulsif belirtiler gibi geldi
yalnız bunlar bulaşıcı ulu orta anlatmayın
böyle şeyleri okuyup kapanlar oluyor biliyor musunuz:))
Benim yanımda ne komidin var ne bişey. Hayali korkutuyor beni de. Gözlerimi kapatıp uyumaya odaklanıyorum gözüme bıçak batıyor gibi oluyor gözlerimi sıkıyorum geçmiyor. Kendimi bildim bileli böyle. Her gece olmuyor hatta şu aralar hiç olmadı ama siz yazınca aklıma geldi yine. Benim de küçüklüğümden kalma bir şey. Gözleriniz gün içinde çok yoruluyorsa belki ondandır..
Aynısı bende de var.hassas böyle.gözleriniz renkli mi?
küçük yaşlarda yaşadığınız ama hatırlamadığınız bilinçaltına atılmış düşünce ve duygular sizi kontrol ediyor benzer olaylara karşı. amacı sizi korumak. üstünde durdukça artar. yüzleştikçe silinir hafızadan. böyle bir şey okumuştum.
ben de semsiyelerın ucundakı sivri şeyler gözume batacakmış gıbı korkarım yagmurlu havalarda hep ınsanlardan uzak yurumeye calışırım ne kı bu yaaa
anladım ki kk da normal hatun yok. hepimiz sıyırmışız. ben de hep yerde ucu yukarı bakan bir bıçak olduğunu ve benim o bıçağın üstüne diz kapağıma saplanacak şekilde düştüğümü hayal ediyorum.
AAAA SAKINhaklısınız aslında
umarım kimseye yeni bir fobi kazandırmamışımdır.
bunu bi annem biliyo benim de bi eşim.
dışarıdaki başka insanlara anlatmaya cesaret edemedim deli bu derler diye :)
işte bir kaderdaşım daha..
aklına getirdiğim için özür dilerim.
benim de geçen hafta tuttu işte böyle bi nöbetim
2 gece gözüme batıyooo diye eşimi de rahatsız ettim.
bu hafta yok gibi
yani uyumamı falan engellemiyor.
fazla bilgisayarla haşır neşirsem oluyor gibi geliyor bana da. ama tam da emin değilim.
Yalnız değilmişim demek, yok ya normal kahverengi gözlerim.
:/
nasıl yüzleşcem ki ama? gidip gözümü mobilya köşesine yaklaştırıp dayanmaya çalışsam mı? düşüncesi bile rahatsızlık veriyo şu an
heh bak şimdi ben de onlardan rahatsız olmaya başladım.
offfffff bu çok fena yahu
gerçekten çok kötü bi his olmalı
dizimi tuttum istemsiz.
hepimiz delirmişiz ya bu nee![]()
![]()
![]()
Açılın ben psikoloğumbu yasadiklarinizin hepsi obsesif kompulsif bozukluk icine giriyo bu bi kisilik bozuklugu hastaligi yani tikler takintilar falan. Cok rahatsiz edecek derecedeyse bir psikologa gitmenizi oneriyorum
Ben de alt göz kapağımın tırnak makası ile kesilmesinden korkuyorum. Çok saçma evet ama nerden geldi girdi aklıma bilmiyorum. Sanırım hepimiz anormaliz.
![]()
Çok saçma geldiğinden kimselere söyleyemiyodum. Takıntı değil de ayda yılda bir aklıma gelir işteBerna bu ne ya
sen iyice değişik bir fobiye sahipmişsin :)
korkma bence çünkü böyle bişeyin olma ihtimali herhalde trilyonda bir bile değildir.
Bende oyleyim yaa.Benim küçüklükten beri bi problemim var arada tekrar yaşıyorum bazen azalıyor unutuyorum
Mesela yatağın yanında komidin var ya onun köşesi sivri ve yatınca göz hizama geliyor
işte o sivri köşe gözüme (özellikle sol gözüme) batacakmış hissi yaşıyorum. gözüm rahatsız oluyor. ağrı desem değil acı desem değil huzursuzluk
ben de o köşenin üstünü yumuşak bişeyle kapatıyorum
ellerimi gözlerimin üstüne koyuyorum ya da gözüme uyku bandı takıyorum
bir diğeri bıçaklar
aramızda 4-5 metre bile olsa başkasının elinde ucu bana dönük bıçak varsa yine gözlerim çok fena oluyor
şu an hayalimde canlandırdım hemen huzursuzluk hissettim mesela
bu bi çeşit fobi olmalı belki
ama her sivri şeye karşı değil
özellikle köşeli cisimlere karşı
mümkün olduğunca köşelere bakmamaya çalışırım zaten
şu sıralar tv izlerken oluyor
tv deki bazı görüntülerde rahatsız oluyorum
eşime anlattım
benim hatun iyice kaçırdı artık dedi :)
böyle olan var mı?
Bilinç altında böyle bir şey vardır belki o yüzden öyle hissediyorsunuzBenim küçüklükten beri bi problemim var arada tekrar yaşıyorum bazen azalıyor unutuyorum
Mesela yatağın yanında komidin var ya onun köşesi sivri ve yatınca göz hizama geliyor
işte o sivri köşe gözüme (özellikle sol gözüme) batacakmış hissi yaşıyorum. gözüm rahatsız oluyor. ağrı desem değil acı desem değil huzursuzluk
ben de o köşenin üstünü yumuşak bişeyle kapatıyorum
ellerimi gözlerimin üstüne koyuyorum ya da gözüme uyku bandı takıyorum
bir diğeri bıçaklar
aramızda 4-5 metre bile olsa başkasının elinde ucu bana dönük bıçak varsa yine gözlerim çok fena oluyor
şu an hayalimde canlandırdım hemen huzursuzluk hissettim mesela
bu bi çeşit fobi olmalı belki
ama her sivri şeye karşı değil
özellikle köşeli cisimlere karşı
mümkün olduğunca köşelere bakmamaya çalışırım zaten
şu sıralar tv izlerken oluyor
tv deki bazı görüntülerde rahatsız oluyorum
eşime anlattım
benim hatun iyice kaçırdı artık dedi :)
böyle olan var mı?
Bu olabilecek şey tedbir alıyorsunuz gelmeden önlemeye çalışıyorsunuzIslak zemîn de böle oluyorum,merdıven falan kayarsam dıye tutunurum,zemıne sert basarım