Bunu yaşayan varmi aranizda

Nazar etme noluur

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2016
612
292
18
Merhaba hanımlar ben uzun zamandır seyirme sorunu yaşıyorum tüm vücudumda oluyor bu doktora gidicem büyük ihtimalle çok kafaya taktım çünkü bunu yaşayan varmi aranızda yardım ederseniz sevinirim

Bilmiyorum ki ama aklıma olumsuz şeyler getirip geriyorum kendmi o an hani heycanlaniriz ya kalbmz agzmzdan cikcak gibi olur öyle oluyor
Kaygı bozukluğu gibi bir durum yaşadınız mı hiç? Olumsuz düşünceler ve kalp çarpıntısı ya da heyecan hissi durumu ona benziyor, oluyor anksiyetede, ama tabi dışarıdan bizim anlamamız zor. Normal doktor dışında bir psikiyatriste de görünün mutlaka, işin içinde olumsuz düşünceler olduğu için. Stresli döneminizdeyseniz o tetiklemiştir, ya da başka şeylerin birikimi sonucu olmuştur. İhmal etmeyin ama telaşlanmayın da duruma. Herkes yaşayabiliyor zaman zaman benzer şeyleri. Doktora giderseniz çözüm bulursunuz muhakkak. Geçmiş olsun.

Cok tesekkur ederm evet dedgnz gibi biraz birikim var içimde patlamasini yaşıyorum belkide blmyrum kötü birşey duymaktan korkuyorum bide belkide vitamin ekskligi olablr diye düşünüyorum bide söyle birsey oluyor arada elimde farkedyrum resmen parmaklarım oynuyor gözle görülüyor buda ilgnc dglmi cildircam((

Gecen gun bu sebepten sabah 4 te hastaneyr kaldirildim
Kalp krizi geciriyorum sandim
Kansizliktan carpintim oluyormus meger
O ne korkuydu oyle yarab

Aynı durum abimin başına geldi hatta hocaya okun vs diyen bile oldu ve sonuç ciddi kansızlık çıktı kan değerlerinizi takip ettirin çarpıntıda yapar..

Bir de saç dökülmeniz için tiroid hormonlarınıza bakıldı mı? Titreme ve saç dökülmesi bir arada olunca onu da getirdi aklıma...
Tiroidimede baktı doktor hicbsy ckmadi cildiyeye gtmstm sac dokulmesi için kanszlik sınırda çıktı hap verdi 3kutu 2.kutudayim ama dökülme durmadı bide ayriyetten biyotin kullanyrm

Allah korusun. bende ara sıra oluyor ama öyle hastanelik bişey olduğunu zannetmiyorum benim içib. ay Allah korusun

Tam kan sayımı yaptırdıysanız, tsh falan da normalse bir psikiyatriste gidin bence. Çektikçe kısır döngü içine girdiğini hissediyor insan, kronikleşiyor. Neticede şifa varken çekmek zorunda da değilsiniz. Umarım kolaylıkla atlatabilirsiniz doktorla. Birikim de var diyorsunuz. Stres de.

Doktor dışında kendiniz de rahatlamanın yollarını bulmaya çalışın. Uykunuzu yapabiliyorsanız düzene sokun. Titrediğinizi gördükçe "sorun yok, iyiyim" diyerek telkinlerde bulunun kendinize. Kahve kesinlikle içmeyin hem kaygıyı artırır hem çarpıntı ve titreme yapar. Sizi rahatlatacak sakin müzikler dinleyin fırsat buldukça. İmkanınız varsa yoga da çok işe yarıyor bedenen ve ruhen gevşemeye. İnternetten bile videolar bulabilirsiniz. Durumu taktıkça sorunlar artar, hele ki strestense... Odağınızda hep gevşemek, sakinleşmek olsun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…