Bunu yaşıyanlar yardim

Hazbent

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2021
45
10
3
34
3lü tarama testim bu şekilde geldi. Çok üzgünüm ve stresliyim ne olur bilgi sahibi olanlar bana yazsinlar. Degerlerim çokmu yüksek kafayı yiyecem

Eklentiler

• 1650996720220-704525098.webp
    1650996720220-704525098.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 46
3lü tarama testim bu şekilde geldi. Çok üzgünüm ve stresliyim ne olur bilgi sahibi olanlar bana yazsinlar. Degerlerim çokmu yüksek kafayı yiyecem
Kiz hic uzulme bile hareketleri nasil bebegim bu down sendromlu olan bebekler hareketlerde kisilma var ve hic kafana takma bile banada dediler ama yok gerci benim bebegim ölü dogduda test falan yapma bi daha akisina birak hic bisi olmaz detayli ultrasyon gir ordan belli olur

Kiz hic uzulme bile hareketleri nasil bebegim bu down sendromlu olan bebekler hareketlerde kisilma var ve hic kafana takma bile banada dediler ama yok gerci benim bebegim ölü dogduda test falan yapma bi daha akisina birak hic bisi olmaz detayli ultrasyon gir ordan belli olur

Perinatolojiye gittim utrasonda her hangi bir sıkıntı yok dedi herşey normal denildi.tam emin olmak için sıvı alınsın dedi. Onuda ben istemedim öylece kaldı

Hic korkma canim benim benim ki ayni sekildeydi amniyosentezde yaptirtmadim bebekte saglikli dogudu bu test sadece var sayiyor 💯 de 💯 dawn sendromlu demiyor 200 de 1 BELKi diyor senin bebek dawn olabilir altini ciziyorum BELKi icini rahatlatmak istersen amniyosentez yaptirt ozaman kesin sonuc cikiyor

Back
X