bunu yazdığıma inanamıyorum :))

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.513
37
aslında haftaya yazacaktım ama dayanamadım..sizinde fikirlerinizi duymak istedim..
hamilelik testi yaptım silik çizgi çıkı..iki gün sonra yine yaptım çizgi biraz daha belirgindi..dün yaptım çizgi dahada belirgindi... :)
işimden dolayı cumartesi günü doktora gidicem kan testi yaptırıcam Allah ım inşallah 10 aydır beklediğim haberi alırım..çok heyecanlıyım..çok dua ettim..
kimseye birşey söylemedik nazar değmesin diye :nazar:Rabbim nasip ettiyse bize inşallah kalp atışını duyana kadar ailelere söylemicez..
dua edin sizde nolur inşallah içimde bir melek vardır...:KK200:
Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

:KK61::KK61:

yok işte yine yok yine yokkk.......adetim geçti beta hcg 34.77 çıkmıştı ama bugünkü kan testinde 10 a indi..yine kimyasal gebelik.......yine yok yine yokkk.......umutlarım çöpe gitti yine...

Son düzenleme:
aslında haftaya yazacaktım ama dayanamadım..sizinde fikirlerinizi duymak istedim..
hamilelik testi yaptım silik çizgi çıkı..iki gün sonra yine yaptım çizgi biraz daha belirgindi..dün yaptım çizgi dahada belirgindi... :)
işimden dolayı cumartesi günü doktora gidicem kan testi yaptırıcam Allah ım inşallah 10 aydır beklediğim haberi alırım..çok heyecanlıyım..çok dua ettim..
kimseye birşey söylemedik nazar değmesin diye :nazar:Rabbim nasip ettiyse bize inşallah kalp atışını duyana kadar ailelere söylemicez..
Hayırlısı olsun, Rabbim gönlünüze göre versin, inşallah iyi haberler alırsınız.

hayırlı olsuunn :nazar:
allah esırger minigini endıselenme sen tadnı cıkar
ben 4 aylıkken yanı kurban bayramında solıcem herkese daha kayınvalıdem bıle bılmıyor hamıle oldugumu :)
en ıyısı soylememek bıraz beklemek

Kuvvetle muhtemel hamilesiniz. inanın okurken ben bile heyecanlandım. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah
Bu arada eğer gidebiliyorsanız akam acile gidin 30 dakikada veriyorlar sonucu. Cumartesine kadar kendinizi yemeyin :)

gözunüz aydın :) 3 kez test yapıp ikinci cizgiyi gördüyseniz hamilesinizdir zaten . bencede acile gidip baktırın .
hayırlı olsun

Son düzenleme:
3 defa yapmışsın sonuçta hepside pozitif :)
rabbm saglıkla kucagına almayı nasip etsin işsteyen herkese tattırsın anneliği.:nazar:

nasıl beklıyeceksınız cumartesıyı hemen aksam acıle gıdın kan verın ıkı saate sonuc elınızde ama kucuk oldugu ıcın net bısey dıyemıyebılırler o sebeple kadın dogum bolumene gıdıp muayne olmalı keseyı gormelisniz...

inşallah:)) Allah gönlünüze göre versin:)

hayırlı olsuunn :nazar:
allah esırger minigini endıselenme sen tadnı cıkar
ben 4 aylıkken yanı kurban bayramında solıcem herkese daha kayınvalıdem bıle bılmıyor hamıle oldugumu :)
en ıyısı soylememek bıraz beklemek

ayy canım maşallah sanada bebeğinede...bir aksilik olmasından korkuyorum aslında...cumartesi gününü iple çekiyorum..
4 aylıkken cinsiyetide belli olcak ne güzel :KK68:

önce kuşu bul sonra bebeği hadi hayırlısı hakkında :-):-):-)

ayy canım maşallah sanada bebeğinede...bir aksilik olmasından korkuyorum aslında...cumartesi gününü iple çekiyorum..
4 aylıkken cinsiyetide belli olcak ne güzel :KK68:
ınsallah :KK68:
korkma hıc bısey olmaz
senınkı muhtemel 5 haftalıktır ptesı keseyıde gorursun
2 hafta sonrada kalp atısını duyarsın pıtpıtpıtpıt :)
haberlerını beklıyoruz:nazar:

aman tanrimmmmm Zeliiibooonnn.... Allah bagislasin :nazar:
Dualerim seninle güzel insan :KK200::anneadayı:
canımm benim çok saol inşallah hamileyimdir :KK200:
Kuvvetle muhtemel hamilesiniz. inanın okurken ben bile heyecanlandım. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah
Bu arada eğer gidebiliyorsanız akam acile gidin 30 dakikada veriyorlar sonucu. Cumartesine kadar kendinizi yemeyin :)

..inan çok istiyoruz...inşallah aksilik olmaz..

X