- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
hayir ben iyim oyle halsiz falan dglim ama beraber gidelimide teklif ettim yok banamisin demiyorSiz gittiniz mi hastaneye?
ya yatsin hasta tmm ama hastaneye gitsin diyorum baktirsin bellki coronadir bilelimEttiği laf kabul edilecek gibi değil.
Ama siz de daha dünden beri hasta adama tahammül edememişsiniz. Dün bir bugün iki bunalmışsınız.
sanırım konu sahibi yazlık kendi evinde kalıyorKalsın otelde ben çocukları da alır o beach senin bu beach benim gezerdim. Şimdi adama da birşey diyemedim belki cidden kötü hissediyor. E siz Avrupa’dan geliyorsunuz şimdi durum ortada Euro 18 TL maddi sorun yok ne diye üzeseniz kendinizi? Çıkın gezin eğlenin, lütfen çıkmak için eşinize mahkum olmayın
Kimse beni anlamamis ben gezme derdinde dglim hastaneye gitsin diyorum bi gostersin kendini 2 tane kucuk cocugum varDaha dün hastalanmış eşiniz bi durun bir gün gezemediniz diye amma mesele çıkartmışsınız. Söylediği laf gerçekten çok çirkin orası ayrı tabi. Şunu da anlamadım birlikte gezmek zorunda mısınız illa belli ki iyi değil eşiniz bırakın dinlesin iyileşsin, hala kötü olursa gider hastaneye. Her kavga ettiğinizde ülke mi değiştiriyorsunuz?
Kimse beni anlamamis ben gezme derdinde dglim hastaneye gitsin diyorum bi gostersin kendini 2 tane kucuk cocugum var
konuda nerde gezmek istiyorum yazmissim pardon cocuklar disari gitmek istiyor yazdim sadeceGezme derdinde değilseniz niye habire konunun içeriğinde gezemedik vurgusu var? Siz kendinizi anlatamamış olmayasınız? Dün hastalanmış daha bekleyin belki yorgundur sadece. Bi müsaade edin dinlensin hala kötüyse gider hastaneye
iste bu beni deli ediyor ayy oyyy boyle surekli ya kalk git ozaman diyorum bellki Serum takarlar iyi gelirErkekler sevmiyor gitmiyor evde oturup mızmızlanıyor. Biliyorum çok sinir bozucu ama böyleler, verin ilaç haşlayın patatesi yesin yatsın. Çocuklarla pek bir arada tutmayın. Yazlıktaysanız siz çocuklarla parka vs gidin
yani iyiligi icin aslinda gezme fln degil ama gercekten ilaclarini flnda veriyorumRota virüsü berbat birşey, çok eziyor insanı. Bir yandan ishal, bir yandan kusma. 1 hafta eziyet çektik, ilaca seruma rağmen zor iyileştik 2 sene önce ailecek geçirmiştik baya kötüydü, yataktan kalkacak hali olmuyor insanın eğer öyleyse inatlaşıyordur gitmemek için hali yoksa kendi iyileşmeyi bekliyor siz de üzerine gitmeniz sanki kötülüğüne gibi algılamış zaten hasta ya beyefendi
konuda nerde gezmek istiyorum yazmissim pardon cocuklar disari gitmek istiyor yazdim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?