Bunu yutamam

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
133
merhaba arkadaslar,
BEn suan turkiyedeyim tatilde 1ayligina geldim esim dünden beri hasta ishal olmus bendede var gayet normal hava degisimi sanirim. Gel gelelim ama halsizlikte var dun aksamdan beri yatiyor güya tatile geldim. Dedimki kalk hastaneye git bellki coronasin bellki rotavirus oldun salgin varmis git diyorum inatlasiyor. Cocuklarda disari gitmek istiyor tabi bu iyce sinirlendi sinirlendi Allah belanizi versin dedi ben sok oldum. Dunden beri ugrasiyorum bebek gibi dun gece ateside vardi ama yok yaranamadim. Sinirimi bozdu gercekten ucak bileti bakiyorum donecegim geri. Erkekler nedense tanidigm babam kayinbabam esim turkiyeye gelince bi huylari degisiyor anlayamadim sinirimi bozdu cok. Hastasin tamam ama bende yoruldum cocuklarla dünden beri gezmek istiyorlar sonucta cocuklarda tatile geldi. O lafi cok zoruma gitti...

Kalsın otelde ben çocukları da alır o beach senin bu beach benim gezerdim. Şimdi adama da birşey diyemedim belki cidden kötü hissediyor. E siz Avrupa’dan geliyorsunuz şimdi durum ortada Euro 18 TL maddi sorun yok ne diye üzeseniz kendinizi? Çıkın gezin eğlenin, lütfen çıkmak için eşinize mahkum olmayın

sanırım konu sahibi yazlık kendi evinde kalıyor
otelde değil
yani kocasına çocuklara herkese bakacak olan o.

Daha dün hastalanmış eşiniz bi durun bir gün gezemediniz diye amma mesele çıkartmışsınız. Söylediği laf gerçekten çok çirkin orası ayrı tabi. Şunu da anlamadım birlikte gezmek zorunda mısınız illa belli ki iyi değil eşiniz bırakın dinlesin iyileşsin, hala kötü olursa gider hastaneye. Her kavga ettiğinizde ülke mi değiştiriyorsunuz?

Şuan salgın var ishal kusma halsizlik..Çevremde herkeste var.Niye bela okudu ben anlamadım.Hasta diye çok mu üstüne gittiniz..Dışarı çıkamıyoruz diye?Hastaneye de gitse zaten hemen dışarı çıkıp gezemez..Bu sebeple de siz tekrar ülkeden ayrılmayı mi düşünüyorsunuz?Bu biraz fazla değil mi

Kimse beni anlamamis ben gezme derdinde dglim hastaneye gitsin diyorum bi gostersin kendini 2 tane kucuk cocugum var

Kimse beni anlamamis ben gezme derdinde dglim hastaneye gitsin diyorum bi gostersin kendini 2 tane kucuk cocugum var

Gezme derdinde değilseniz niye habire konunun içeriğinde gezemedik vurgusu var? Siz kendinizi anlatamamış olmayasınız? Dün hastalanmış daha bekleyin belki yorgundur sadece. Bi müsaade edin dinlensin hala kötüyse gider hastaneye

konuda nerde gezmek istiyorum yazmissim pardon cocuklar disari gitmek istiyor yazdim sadece

Rota virüsü berbat birşey, çok eziyor insanı. Bir yandan ishal, bir yandan kusma. 1 hafta eziyet çektik, ilaca seruma rağmen zor iyileştik 2 sene önce ailecek geçirmiştik baya kötüydü, yataktan kalkacak hali olmuyor insanın eğer öyleyse inatlaşıyordur gitmemek için hali yoksa kendi iyileşmeyi bekliyor siz de üzerine gitmeniz sanki kötülüğüne gibi algılamış zaten hasta ya beyefendi

iste bu beni deli ediyor ayy oyyy boyle surekli ya kalk git ozaman diyorum bellki Serum takarlar iyi gelir

yani iyiligi icin aslinda gezme fln degil ama gercekten ilaclarini flnda veriyorum

konuda nerde gezmek istiyorum yazmissim pardon cocuklar disari gitmek istiyor yazdim sadece

dun aksamdan beri yatiyor güya tatile geldim. Cocuklarda disari gitmek istiyor. gezmek istiyorlar sonucta cocuklarda tatile geldi. Bu cümleler size ait değil mi?

Hala daha bu yazdıklarınızdan sonra gezme derdinde değilim demeniz inandırıcı değil. Varsayalım hadi siz gezme derdinde değilsiniz ama gayet çocukları gezdirme derdindesiniz. İkisi arasında bir fark yok

Tekrar sorayım ayrıca her kavga ettiğinizde ülke mi değiştiriyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…