böyle kadınları anlamıyorum ya.bir arkadaşımın eşinin eski sevgilisi telefonuna mesaj atmış.sensiz yapamıyorum, yeniden biraraya gelelim,seni seviyorum falan diye.bunu da arkadaş tesadüfen görmüş.kocasının ilgisi bile yok yani.taaa arkadaşımla tanışmadan önce olmuş bitmiş.ama az kalsın boşanıyorlardı.şimdi peşini bırakmazsa diye aklına takıyor arkadaşım.yani ne hastalıklı kadınlar var.manyak bunlar vallahi!!! inan 17 sene sonra eşinin telefonunu buluyorsa seninle evli olduğunu hamile olduğunu da biliyordur.canım çok iyimser mi oluyorum bilmem ama belki de o mesajı sen okursan eşinle o kadının mesajlaştığını zannet diye atmıştır.ay bilmiyorum işte!!!çok tehlikeli kadınlar bunlar canım ya.eşinin üstüne gitme.biraz tatlılıkla anlat derdini bakalım eşinin tepkisi ne olacak?bir de eşinin davranışlarını sana olan tavırlarını takip et bakalım.inşallah tamamen o kadının manyaklığıdır da halledersiniz bu sorunu.
cnm bende katılıyorum sana banada sanki kadın görüpte kavga cıksın dıye öyle bi msj atmış gbı geldi çünkü ne olursa olsun her şekilde iletişimlerinin olduğunu göstercek biir msj ama eşinin tavrıda insanı gerçkten şüpheye düşürüyo kadının fesatlık ıcın attıgı bı msj olsa yanı karsılıksız olsa eşin ilk gelen msj gbı sana gösterirdi ssenden saklayıp sen yakaladıgndada sinirlenip uste cıkmaya calışıp msjları silmezdi. hepimizin bildigi gibi suçlu olan insan kesinlikle bagrıp cagrıp üste çıkmaya çalışıyo