- 24 Eylül 2013
- 9.838
- 32.206
- 748
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
Ne demenizi bekliyordu. İlber Ortaylı gibi yürüyen bir kütüphaneyi, Celal Şengör gibi bir ilim adamını, İbn-i sina gibi bir tıp adamını örnek alıyorum falan mı? Saf mı bu adam.Merhaba kızlar güzel ve ciddi bir ilişkim var.Erkek arkadaşım futbola çok ilgili.İş dışında mutlaka halı sahaya gidip maç yapar.Akşam konuşurken beğendiği hayran olduğu futbolcuları falan söyledi.Sonra bana sordu senin hayran olduğun örnek aldığın bir ünlü var mı diye.Ben de biraz düşündüm bir manken adı söyledim.İnşallah ilerde üç çocuğumuz olduktan sonra ben de onun gibi olurum dedim gülerek.
Biraz bozuldu.Sonra canım bak senin iyiliğin için söylüyorum.Gereğinden fazla güzellik takıntın var.Çok harcama yapıyorsun.Sorun değil ama böyle dikkat çekici bir kız olmaya çalışman beni rahatsız ediyor.Örnek aldığın kişiler mankenler.Neden bir aile büyüğünü kendine örnek almıyorsun?Neden ışıltı bir hayat istiyorsun
Daha neler neler dedi.Anlayamadım.Küçük bir yerde yaşıyorum asla açık seçik giyinen biri değilim ama süslüyüm ve bakımlıyım doğru.Bundan mı rahatsız oluyor kıskançlık mı yapıyor hiç anlamıyorum