• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunun anlamı nedir?

Durgunperi

+=
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
94
36
3
Dün biriyle karşılaştım. O an hissttiğim duygulara anlam veremiyorum. Sanki uzun zamandır tanıyorum onu. Çok tuhaf bir histi. Aklımdan çıkmıyor dünden beri onu tanıyormuşum hep varmış gibiydi. Yabancı değildi bana. Nedir bu? Aşk desem kalbim çarpmaz mıydı? Huzur veren bir sıcaklıktı tek hissettiğim...

İlginçmiş.
İnsan tanımadığı biri hakkında bu kadar garip hislere kapılmamalı.
Nedir,necidir belli değil.

Ask mi degilmi bilmiyorum ama ona yakin hissetmem onceden gormus gibi hissetmen ruhlar aleminde o insanla karsilastigin anlamina geliyor

ilk görüşte aşka inanıyorum ben . olabilir .
peki birdaha görme şansın var mı?

Dün biriyle karşılaştım. O an hissttiğim duygulara anlam veremiyorum. Sanki uzun zamandır tanıyorum onu. Çok tuhaf bir histi. Aklımdan çıkmıyor dünden beri onu tanıyormuşum hep varmış gibiydi. Yabancı değildi bana. Nedir bu? Aşk desem kalbim çarpmaz mıydı? Huzur veren bir sıcaklıktı tek hissettiğim...
Çok ilginç. eşimi ilk gördüğümde benzer bir şey hissetmistim bende. sanki çok önceden tanıyordum hep hayatımda vardı da sanki uzun yıllar görüşmüyor gibiydik.

ben sevgilimi ilk gördüğümde birşey hissetmemiştim ne tuhaf .
yani hiç aa ne hoş çocuk yada ne bileyim birşey hissetmemiştim . kendi tavladı beni. o takmış kafaya . sonra bir kaç gün içinde ısındım birde baktım aşık olmuşum .

Çok ilginç. eşimi ilk gördüğümde benzer bir şey hissetmistim bende. sanki çok önceden tanıyordum hep hayatımda vardı da sanki uzun yıllar görüşmüyor gibiydik.
Bir kaç arladaşımda insan kaderini görünce tanırmış dediler ama diyorum ya ah ne yakışıklıydı falan diye hayran olmadım böyle bir duyguydu

Aha konu sahibi hayat arkadaşını bulmuş olabilir yani Kadiş..

ben sevgilimi ilk gördüğümde birşey hissetmemiştim ne tuhaf .
yani hiç aa ne hoş çocuk yada ne bileyim birşey hissetmemiştim . kendi tavladı beni. o takmış kafaya . sonra bir kaç gün içinde ısındım birde baktım aşık olmuşum .
Cevabın için teşekkür ederim bir iki defa daha görsem anlar mıyım bende ne olduğunu

Bir kaç arladaşımda insan kaderini görünce tanırmış dediler ama diyorum ya ah ne yakışıklıydı falan diye hayran olmadım böyle bir duyguydu
Valla bende ay çok yakışıklı ne süper erkek diye düşünmedim ben bu adamı daha önce nerede gördüm nasıl bu kadar tanıdık demiştim

Back
X