- 19 Temmuz 2015
- 94
- 36
- 3
- Konu Sahibi Durgunperi
Geldik ama öyle dizilerdeki gibi dakikalarca bakışıp only you çalmıyordu fondaGözgöze gelmediniz mi
Ben dizilerin etkisinden mi nedir öyle hayal ettim sizi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldik ama öyle dizilerdeki gibi dakikalarca bakışıp only you çalmıyordu fondaGözgöze gelmediniz mi
Ben dizilerin etkisinden mi nedir öyle hayal ettim sizi
Aynı hisler. Ama ben onu bir daha göremeyebilirim hatta belki hiçValla bende ay çok yakışıklı ne süper erkek diye düşünmedim ben bu adamı daha önce nerede gördüm nasıl bu kadar tanıdık demiştim
Gözlerinizden kalpciklerde mi çıkmıyorduGeldik ama öyle dizilerdeki gibi dakikalarca bakışıp only you çalmıyordu fonda![]()
birdaha göremezsen unutucan mecburen .Sanırım yok iş yerime ilk defa gelmiş biri. Bir daha gelir mi bilmiyorum
Ayyy çok ilginç bir şey olduuu yarım saat önce gördüm markettebirdaha göremezsen unutucan mecburen .
ben ilk görüşte aşka inanıyorum ama bende olmadı .yani öyle çok etkilenmedim bir kaç gün sonra ısındım aşık oldum
nassı yaa konuşsaydın ya konuştun mu ?Ayyy çok ilginç bir şey olduuu yarım saat önce gördüm markette![]()
Gördüm bizim markette gördüm ama ben girerken o çıkıyorduGözlerinizden kalpciklerde mi çıkmıyordu
Şaka bi yana aynı şeyleri hissettiyse gelir bi daha
Markete gitmiştim ben girerken o çıkıyordu kapıda gördüm aynı mahalledeyiz galiba bilmiyorum takip edemedim utandımnassı yaa konuşsaydın ya konuştun mu ?
Cidden dizi gibiGördüm bizim markette gördüm ama ben girerken o çıkıyordu
en azından gülümsedeydin yaaaMarkete gitmiştim ben girerken o çıkıyordu kapıda gördüm aynı mahalledeyiz galiba bilmiyorum takip edemedim utandım
Gerçekten mii :))Kocamı ilk gördüğümde olmuştu öyle :)))
Sürekli gittiğim market evimin altında ama ilk defa gördüm bugünCidden dizi gibi
Arada git yine o markete sen![]()
Daha çok bakakaldım aklıma gelmedien azından gülümsedeydin yaaa
o ne yaptı?Daha çok bakakaldım aklıma gelmedi![]()
Ilk gördüğümde içim tuhaf oldu şaşkındım sonra bu hissettiklerini hissettim. 5 ay sonra Tesadüfen karşılaştık arkadaşlarımız sayesinde ve 4 yıl sevgili olduk 6 Yıldır evliyiz:)))Gerçekten mii :))
O da senle mi rastlaşmaya çalışıyo dersinSürekli gittiğim market evimin altında ama ilk defa gördüm bugün
Yanyana geçtik sadece bir kere baktı kapıyı tuttu ve çıktı o kadaro ne yaptı?