• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunun caresi var mi?

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Herkese merhaba, bir süredir dayimlarda kaliyorum ananem dedem de burda. Beni ananem büyüttü o yüzden onu cok seviyorum. Burda kaldigi sürece farkettim ki torunlari arasinda ayrim yapiyor. Ben esimden ayrildim kuzenlerim evli cocuklari var sürekli onlari övüyor evlilikleri söyle cocuklari böyle diye. Bugünde kuzenimin evligini kastederek ben kizima(anneme) yapmadiklarimi onlara yaptim dedi. Annemde zaten bu ayrimciligi daha önce kendisine dile getirmisti. Kuzenlerim kendisine bir sey olsa bakmaz annem bakar ama. Yinede annem kiz cocugu oldugundan mi neden bilmiyorm daha az degerli. Bu ayrimcilik beni cok üzdü kalbim aciyor. Yinede seviyorum kendisini. Kendimi nasil avutmaliyim?:(

Bir benzeri anneanne bende var.Şimdi annemden ilgi dileniyor kendisi.El iyisi bir tipti ama şimdi elden fayda gelmeyeceğini anladı.Ama çok geç kaldı.
Benim ki de el iyisi kuzenimin karisi evden kovmus, ben ona dünyanin iyiligini yaptim diyor(gercekten de yapti) Simdide öbür kuzenimin karisina yapiyor.

Benim ki de el iyisi kuzenimin karisi evden kovmus, ben ona dünyanin iyiligini yaptim diyor(gercekten de yapti) Simdide öbür kuzenimin karisina yapiyor.
O neslin çoğunun psikolojisi iyi durumda değil.Ha benimkinin bana zararı yoktur ama anneme çok olmuş.Sevmem kendisini.Ne ekerse onu bicecek bu zamanlarında.

O neslin çoğunun psikolojisi iyi durumda değil.Ha benimkinin bana zararı yoktur ama anneme çok olmuş.Sevmem kendisini.Ne ekerse onu bicecek bu zamanlarında.
Ne ekerse onu biccek zaten eminim, hatta biciyorda hala anlamiyor. Bu yasta hala ogluna hizmet ediyor oda otur anne ben yaparim demiyor. Ben diyorum aciyip sen otur ben yaparim diye. Onlar daha degerli oluyor ama.

Zorla sevdiremeyeceginize ve eşit davranmasını saglayamayacagniza göre? Boşvermek en iyisi .
Bu tip konulara neden üzülür insanlar anlamıyorum .Kaç yaşına gelmiş kadın ister sevsin ister sevmesin o eşit davranınca başınız göğe mi erecek sanki

Ne ekerse onu biccek zaten eminim, hatta biciyorda hala anlamiyor. Bu yasta hala ogluna hizmet ediyor oda otur anne ben yaparim demiyor. Ben diyorum aciyip sen otur ben yaparim diye. Onlar daha degerli oluyor ama.
O durum benim annemde mevcut.Yapacak bir şey yok kullanılmayı seviyorlarsa bu onların sorunu :işsiz:

Zorla sevdiremeyeceginize ve eşit davranmasını saglayamayacagniza göre? Boşvermek en iyisi .
Bu tip konulara neden üzülür insanlar anlamıyorum .Kaç yaşına gelmiş kadın ister sevsin ister sevmesin o eşit davranınca başınız göğe mi erecek sanki
O is o kadar kolay degil iste. Basim göge ersin diye mi söyluyorum. Alemsiniz gercekten.

Eski nesil oğlan çocuk meraklısı oluyor. Böyle görmüş böyle bilmişler değişmez. O sebeple boşverin gitsin.

O is o kadar kolay degil iste. Basim göge ersin diye mi söyluyorum. Alemsiniz gercekten.
Zor olan ne ?o beni sevmiyor öteki ayrım yapıyor, su şunu daha çok seviyor bilmem ne degistiremeyeceginiz şeyleri dert ediyorsunuz hepsi bu . Ben biri beni veya ailemden birini daha az seviyor diye oturup dert edinmem . Bende verdiği değer kadar değer veririm . Gidip sırf yaranmak için kendimi paralamam

Benim anneannem de ayrımcılık yapar. Biz kız torunuz, annem de teyzem de kızları diyerek küçümserdi. Erkek torun ve dayımi el üstünde tutar. Annemin yaptığını, bizim yaptığımızı kimse yapmadı ona ama yok. Oğlum da oğlum. Çok üzücü bir durum ama sonra ne oldu. Annem gene annesidir diye kıyamıyor ama ben ve kardeşlerim bıraktık. Ayda bir iki konuşuruz. Onceden her hafta giderdim şimdi ayda bir belki giderim. Şu saatten sonra değişse ne olur değişmese ne olur? Banane, bu onun problemi yada onun seçimi. İlerde bir zamanda da hayatımda olmayacak zaten. Onu hayatımda istemiyorum.

Benim anneannem de ayrımcılık yapar. Biz kız torunuz, annem de teyzem de kızları diyerek küçümserdi. Erkek torun ve dayımi el üstünde tutar. Annemin yaptığını, bizim yaptığımızı kimse yapmadı ona ama yok. Oğlum da oğlum. Çok üzücü bir durum ama sonra ne oldu. Annem gene annesidir diye kıyamıyor ama ben ve kardeşlerim bıraktık. Ayda bir iki konuşuruz. Onceden her hafta giderdim şimdi ayda bir belki giderim. Şu saatten sonra değişse ne olur değişmese ne olur? Banane, bu onun problemi yada onun seçimi. İlerde bir zamanda da hayatımda olmayacak zaten. Onu hayatımda istemiyorum.
Benim ananemde oglunu ve erkek torunlarini el üstünde tutuyor. Beni o büyüttü önceden ayrildigimizda bile günlerce aglardim ama o zamanlar bu ayrimi farketmemisim yasim kücük oldugu icin. Artik farkediyorum ve hayal kirikligina ugradim. Annemden daha önemli benim cin derdim ama öyle degilmis. Annem artik benim icin ilk sirada.

Zor olan ne ?o beni sevmiyor öteki ayrım yapıyor, su şunu daha çok seviyor bilmem ne degistiremeyeceginiz şeyleri dert ediyorsunuz hepsi bu . Ben biri beni veya ailemden birini daha az seviyor diye oturup dert edinmem . Bende verdiği değer kadar değer veririm . Gidip sırf yaranmak için kendimi paralamam
Insan ananesine nasil yaranir ki. Ben sevdigim icin yasli diye acidigim icin yapiyorum. Karsilikli degilmis o yüzden hayal kirikligina ugradim. Degistiremeyecek seyleri kabullenmek konusunda haklisiniz.

Back
X