- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
İzmir'deymiş bu haberde ki doktor onlarda İzmir'deler zaten iyi oldu gösteririm bunu çok teşekkürlerYardımcı olmak istedim şöyle bir baktım.
Şunu okudum.
http://www.trtturk.com/haber/turk-doktorlardan-buyuk-basari-49043.html
Allah yardımcıları olsun.
Düzelir inşallah bir çare bulunur ve çok mutlu olur..
Gözü çok az yukarı çekebiliriz demişler sadece yurt dışına gidemezler büyük ihtimalSuanda anatomik durum ne nasil bi operasyon gerekli bilemiyoruz ki. Doktorlar bile yardimci olamamis. Goz icin sadece estetik bi mudahale yapilabiliyor mu bi estetisyenle gorusseler. Bide yurtdisinda bi doktora gorunme ihtimalleri var mi?
Bu da bi cozum en azindan morali duzelir iyi bir plastik cerrahiyla gorussunler bide psikolojik destek sart bence. Cok mu asagida goz cok goze batiyo mu?Gözü çok az yukarı çekebiliriz demişler sadece yurt dışına gidemezler büyük ihtimal
Bir 5 cm aşağıda kötü duruyor malesefBu da bi cozum en azindan morali duzelir iyi bir plastik cerrahiyla gorussunler bide psikolojik destek sart bence. Cok mu asagida goz cok goze batiyo mu?
Peki doktorların bir şey yapamayız deme sebebi nedir? Kazanın üstünden çok zaman geçip müdahale edilebilirligin azalmasi mi yoksa anatomik olarak böyle bir şeyin mümkün olmayışı mı? Gerekçeyi merak ettim.
Kafatası ezilmiş gözü aşağı doğru kaymış doktorlar da ameliyatın tehlikeli olduğunu üstlenemeyeceklerini söylemişler...
Malesef çoğu hastane veya doktor böyle sıkıntılı durumları olan hastaları kabul etmiyor özel hastanelerde oluyo bu..
Konu sahibi size de geçmiş olsun çok üzüldüm
İşinin ehli ve daha cesur doktorlar bulunabilirse kabul ederler belki. Ama burada o kızın kararı önemli, böyle yaşamak istemiyorum, ne olursa olsun diyorsa doktorun pek fazla yük altında kalacağını sanmiyorum. Ama o benim kızım/ kardeşim olsaydı bu kadar riski göze almasını istemezdim açıkçası, çok korkardım. Ama bir yandan da kız için üzülüyorum, hep ağlıyormuşÇok zor bir durum gerçekten.
Çok haklısınız böyle cesaretli doktor bulmak zor kimse o yükün altına girmek istemez o yüzden kolay kabul etmiyorlar ayrıca bi dalda değil bi kaç farklı dallarda doktora ihtiyaç var sanırım kafatası ezilmiş sonuçta ve estetik cerrahi da ihtiyaç duyulacak umarım başarılı olabilirler...
Bi genç kız için çok zor bi durum, hele ki dış görünüşe bu kadar önem verilen ortamlarda kendine karşı güvensiz olacaktır ve o üzüntüyü düşünemiyorum bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?