• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunun gibi kaynana yerin dibine girsin !!!!

Hasta diye bir şey demiyor olabilir illa sert bir dille uyarması gerekmez. Yumuşak bir şekilde de uyarabilir o zaman anne ben karımı seviyorum biz mutluyuz lütfen böyle yapma beni üzüyorsun gibi bi şeyler desin o zaman yani. Eşin çok arada kalmış. Bence çağır gelsin konuşun her şeyi ve bir karara varın. Böyle sen bekle o bekle hiçbir çözüm olmaz ki 3 ay uzun bir süre nasıl ayrı kalabildiniz bu sürede insanın sevgisi de biter.
Ailesi birakmiyor gelmesi icin kaynanam gozumun onunde dedi ki oglum yapar 3 gun sonra pisman olursan bu sana herseyi yapar gurura suruklediler esimi. Benle gorusmuyor arada bir yazisiyoruz o kadar sevgi bitmiyor da sabir bitiyor hersey belirsiz ayrilalim mi dedigimde yok gel dedigimde yok ama bana kisitlamalara geldiginde hepsinin fikri cok

Esin salaksa anası ne yapsın ki.. Hem esin seni gerçekten istese akrabaları falan hikaye bence fazla abartma.. Adam mutlu demk ki anasiyla
Mutlu ise bosanmayi kabul ediyorum diyen bir kadina hayir sen orda dur beni bekle sacini boyama bilmem ne yapma disari cikma vs der mi

Bunun kendi icimde bi cok sebebi var anlatmaya calissam cumlelere dokemem inanki. Ben bahane uretmek icin degil esimin hareketlerine gore konusuyorum

ama eşinin hareketlerinin kendi iradesi yok ki..
eşin kendi aklı fikriyle hareket edemiyor.
kim ne söylerse ona inanıp o şekilde davranıyor.. o yüzden diyorum onun adına bahaneler üretiyorsun diye..

Ailesi birakmiyor gelmesi icin kaynanam gozumun onunde dedi ki oglum yapar 3 gun sonra pisman olursan bu sana herseyi yapar gurura suruklediler esimi. Benle gorusmuyor arada bir yazisiyoruz o kadar sevgi bitmiyor da sabir bitiyor hersey belirsiz ayrilalim mi dedigimde yok gel dedigimde yok ama bana kisitlamalara geldiginde hepsinin fikri cok
Off çok kötü. Ee bu nereye kadar gidecek böyle o zaman madem hasta tez zamanda inşallah ... tövbe tövbe sinir oldum. Eşin de annesinden izin mi alıyor yani? Madem gururuna bu kadar düşkün karısını 3 ay tek başına bir evde bırakmak erkekliğe sığıyor muymuş bi sor bakalım.

ama eşinin hareketlerinin kendi iradesi yok ki..
eşin kendi aklı fikriyle hareket edemiyor.
kim ne söylerse ona inanıp o şekilde davranıyor.. o yüzden diyorum onun adına bahaneler üretiyorsun diye..
Haklisin ama onlardan uzak durdugu zaman da da bana farkli konusuyor yani tamamen kararli olsa benim icin daha kolay olacak biseyler

Konuya farkli yorumlar yapanlar olacaktir ama tamamen okumadan yorumlamayin lutfen. Bir anne nasil herkesin yaninda ben evladimin yuvasinin dagilmasini istermiyim diye naralar atip da yuva yikmaya calisir nasil bu kadar oynayabilir aklim almiyor seven iki insanin hayatini mahvetti ikimizde biryerlere savrulduk onarilmasi zor yaralar aldik ve hala bik bik bik konusabiliyorsa hakkimda ve kendi kizi da varsa hic mi Allahtan korkusu yok bu kadinin? Sirf oglunu kiskandigi icin bana yapmadigini birakmayan benim yanimda olmasi bile ona eziyet gelen ortaliga dusup yaptiklarini anlatmak yerine bana iftira atan insanda hic mi Allah korkusu olmaz gercekten aklim almiyor beni esimden ayirdi esim arafta gelmekle gitmek arasi bunu konusnalarindan anliyorum ve artik inat ettim bu adami cekip cevirmem lazim ama nasil? kizlar basina boyle seyler gelen varsa nasil basettiler soyleyebilirler mi ?

Evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız sakin olmanız gerekiyor. Kv.le polemiğe hiç girmeyin eşinize de hiç konuyu açmayın çünkü o gerçekten bunalmıştır hem annesi hem siz sürekli şikayet halinde olmanızdan. Siz de sakinliği ve huzuru bulursa sizi seçer. Eski konuları konuşmak istemiyorum diyin. Yeni bir sayfa açalım diyin.

Keske bu tip erkekle evlenmeseydin.
Evliligin devam etse bile ömür boyu kaynana derdi cekeceksin..
Zaten herturlu cekiliyor da. Adam var erkek var. Adam olsa suan yalniz olmazdin.
Uzgunum ama ne yazikki boyle.
Is adamda bitiyor. Izin veren var vermeyen var.

Evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız sakin olmanız gerekiyor. Kv.le polemiğe hiç girmeyin eşinize de hiç konuyu açmayın çünkü o gerçekten bunalmıştır hem annesi hem siz sürekli şikayet halinde olmanızdan. Siz de sakinliği ve huzuru bulursa sizi seçer. Eski konuları konuşmak istemiyorum diyin. Yeni bir sayfa açalım diyin.
Bunu soyledim onlarin bize karismasina sen sebep oldun dedi sosyal medyadan dolayi soyluo megerse paylastigim herseyde bana karsi doldurmuslar esimi. Beni zorlama gelmem icin beni dinle hersey guzel olsun iyi olsun dedi sonuc olarak sosyal medya hesaplarimdan kaynanami gorumcemi cikardim sonra da kapattim ama yine de simdilik bir yol.katedemedik o da guvenmiyor yine aynisi olur diye bazi seylerin farkinda ama bunu kendisine bile itiraf edemiyor

Aynen oyle bi insan. Beni yaninda ovseler ondan da etkilenir acaba esim gercekten boyle mi demez yerin dibine gomseler ondan da etkilenir yine demez esim boyle mi
İyi ama böyle nereye kadar?
Hadi diyelim şuan ki çekişmeyi siz kazandınız, adam döndü geldi yanınıza.
Annesi sonuçta ömür boyu kopamaz, elbet konuşup görüşecekler bir süre uzak kalsa bile.
Yine dolduracak, yine etkileyecek.
Yani adamın beyin nakli falan olup komple beynini değiştirmesi gerekiyor gibi.

Keske bu tip erkekle evlenmeseydin.
Evliligin devam etse bile ömür boyu kaynana derdi cekeceksin..
Zaten herturlu cekiliyor da. Adam var erkek var. Adam olsa suan yalniz olmazdin.
Uzgunum ama ne yazikki boyle.
Is adamda bitiyor. Izin veren var vermeyen var.
Dogru soyluyosun zaten tek istegim dengeyi kur demek oldu ortaya dusup bizi istemiyor dediler basedemedim yani normalde de cok sessiz suskun degilimdir ama oyuna oyunla karsilik veremedim esim boyle degildi beni istemediklerinde ben biraktim esimi o beni birakmadi sonucta evlendik sonra annesinin hastaligi vs biraz daha fazla gundeme gelince ustune de maddi skntilari eklenince herkesin bi agizdan konusmasi annesinin surekli ayril demesi onun ayrilmak istemeyip evde burnimdan getirmesi sonuc bu oldu evliligimizin iki yili bile dolmadi daha ama en basindan beri benle ugrasan bir kaynana

İyi ama böyle nereye kadar?
Hadi diyelim şuan ki çekişmeyi siz kazandınız, adam döndü geldi yanınıza.
Annesi sonuçta ömür boyu kopamaz, elbet konuşup görüşecekler bir süre uzak kalsa bile.
Yine dolduracak, yine etkileyecek.
Yani adamın beyin nakli falan olup komple beynini değiştirmesi gerekiyor gibi.
Uzak kalmasini istemeyemem ben hep empati yaparim benim evladim olsa bana yapilmasini istemedigimi esimden istemem ama iste esim anlar mi onu biomiyorum bu evlilige bi sans verip gormek lazim diyorum ama gercekten esim de ben de araftayiz

Sen cok akilli bir kadinsin unutma kadin isterse evde yapar köyde yıkar.
Cok dogru ama o kadar psikolojim bozuldu ki inan nasil hareket edecegimi sasirdim suan yikmak elimde ama zaten istedikleri bu bunu yuzume acikca soylediler ama iste gel gorki emegime yaniyorum

Mutlu ise bosanmayi kabul ediyorum diyen bir kadina hayir sen orda dur beni bekle sacini boyama bilmem ne yapma disari cikma vs der mi

Der
Sizi garantiye alip anasiyla mutlu hayatina devam edecek. Herhangi bir sorun olursa size geri donecek.
Siz onun dediklerine ok dedikce adamin kafa da rahat...
Ondan alasi yok ben diyim size

Inanin ki yarisa girmedim beni yarisa hep kendisi surukledi benden nefret ediyordu beni daha tanimadan . Ama sebep ben degil oglunu kaptirmak istememesiydi esinizi annesi doldurusa getirip esiniz evde hic yoktan tartisma cikarip 2 gun sonra pisman olup bunu soyluyorsa ve k.v yaptigini biliyosaniz siz nasil davranirdiniz acaba ? Size ozel hayat birakilmiyorsa davranisiniz ne olurdu
Kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz evlilik cocuk oyuncağı degil eşiniz annesi ile karısı arasında kalmış anne bir yandan siz bir yandan en sonunda çekmiş gitmiş eşinizi o kadar küçümsüyorsunuz ki sözümü nasıl dinletirim diye soruyorsunuz eşiniz cocuk degil siz de annesi değilsiniz. Evde olan biteni anlatıyorsa sormadınız mı neden diye 3 yaşında biri degil mahremiyet duygusu vardır elbette. Kısacası iki tarafta huzur vermemiş kayınvalide 1 demiş siz 2 demişsiniz baştan yanlış

Daha fazla beklemek yoracak seni.. Belli ki eşinden bir hareket yok... Bir süre kafa dinleyip bekar yaşama derdinde... Çocuk yoksa barisma derim.. Çünkü eğer barışırsan kayınvalide eziyetleri devam edecek... o yüzden aç davani anlasmaliya yanaşamıyorsa... Yarın çocuk olursa pişman olursun ayrılmak daha zor olur çünkü çocuk olduğu icin

Daha fazla beklemek yoracak seni.. Belli ki eşinden bir hareket yok... Bir süre kafa dinleyip bekar yaşama derdinde... Çocuk yoksa barisma derim.. Çünkü eğer barışırsan kayınvalide eziyetleri devam edecek... o yüzden aç davani anlasmaliya yanaşamıyorsa... Yarın çocuk olursa pişman olursun ayrılmak daha zor olur çünkü çocuk olduğu icin
Ayrıca oğluna böyle karışan toruna ne kadar karışır kim bilir. Geline de bırakmaz çocuğu onu da almaya kalkar böyleleri. Biraz büyüyünce çocuğu da doldurmaya çalışır anneye karşı neler neler yani. Konu sahibi bunları düşünüyor mu acaba?

Back
X