bunun için ayrılık olmaz ama neredeyse ayrılcamm yardımmm..:((

adigerum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
130
0
26
Ankara
kızlar bu facebook şifresini vermiyor yaaaaa:((((( tamam özeli ama sen benden istesen ben verirdm hemen ikiletmezdm bile diyorm inatcıyım vermem diyo kızlarla knştklarn var o zaman diyor m evet aşkm diyo iyi defol git onlarla konuş diyorum tamam aşkım diyo sonra msj atmıyorum benm her şeyim sensin aşkmmmm kurban olurum sana diyo yarın buluşalm görüşcez diyo bende buluşmuyorm dedm görüşmüyormda dedm ben seni her halinle severm aşkımmm merak etme diyo yaaa neden vermiyo kızlar:(((

sen başkasıyla konuşuyosun dediğinde evet aşkım mı diyo :0 Sevgilindeki bu rahatlık biraz garip geldi bana açıkcası.
Buluşun,yanında açsın facesini o zaman ?

Seni gıcık eden noktayı yakalamış süründürüyo. Başkasıyla felan konuştuğundan değildir cnm o . Bazen böle tipler oluyo. Sırf gıcık etmek istediğinden herşeye evet diyip ti ye alıyolar adamı :) Rahat ol cnm. Sakin ol. Bi kere şöyle düşün. Yapıyosa bi haltlar Rabbim asla gizli bırakmaz bunu serer önüne bi güzel.

kızlar bu facebook şifresini vermiyor yaaaaa:((((( tamam özeli ama sen benden istesen ben verirdm hemen ikiletmezdm bile diyorm inatcıyım vermem diyo kızlarla knştklarn var o zaman diyor m evet aşkm diyo iyi defol git onlarla konuş diyorum tamam aşkım diyo sonra msj atmıyorum benm her şeyim sensin aşkmmmm kurban olurum sana diyo yarın buluşalm görüşcez diyo bende buluşmuyorm dedm görüşmüyormda dedm ben seni her halinle severm aşkımmm merak etme diyo yaaa neden vermiyo kızlar:(((

Seni kızdırmak gıcık etmek için yapıyor :) yoksa kötü bir şey yaptığından değil.

Şifresini vermek zorunda değil ama sen görmek istediğin anda yanında açsın birlikte bakın..Bu konuda anlaş,sorduğunda hemen açıp göstersin.

bulmuş ince noktanı sennle kafa buluyo:1:
sen böyle bişey yapsan yani erkeklerle konuşşsan sna sorduğunda ewet diyebilirmisnn?
hayır diyemezsin saklarsın bnu:34:
o da bak inadna kızlarla konşyrum cart curt herseye ewet diyomuş allah seni....
konuş aşkım iyi yapysun de:23:
kısasa kısas!!!!!!!!!!!

şifresini vermeyebilir bence normal.ayrıca sizi sinir etmek için konuşuyorum diyor gibi geldi bana.

yolda yürüyordum. önümde giden gençlerden biri arkadaşına aynen şöyle dedi: "kıza verdim face imi, amannn ben de adres mi yok sanki?"

yani face şifresini verse bile onu geçtim, yapan gözünün içine baka baka bile yapar.

şifre almak çözüm değil, ama vermemesi de iyi bişey değil :)

de bunun için ayrılınır mı bilemeyeceğim

Gerek kalmadı kızlar :D:D çünkü aşkitom verdi şifresini ahahah ama çok gıcıkmış bunu daha iyi anladmmm:)))))))))

Seni gıcık eden noktayı yakalamış süründürüyo. Başkasıyla felan konuştuğundan değildir cnm o . Bazen böle tipler oluyo. Sırf gıcık etmek istediğinden herşeye evet diyip ti ye alıyolar adamı :) Rahat ol cnm. Sakin ol. Bi kere şöyle düşün. Yapıyosa bi haltlar Rabbim asla gizli bırakmaz bunu serer önüne bi güzel.
bu dediğne çok katılıyorm rabbim sonunda gösteriyor :D aama verdi zaten şifresini beni sinir etti sdece:))))

Back
X