Merhaba sorumu sacma bulabilirsiniz ama ne yapacagimi bilemedigim icin buraya yazmak istedim. 17 yasindayim universite sinavina girecegim ama hala ne istedigimi bilmiyorum cevremdekiler aklimi karistiriyor. Ailemin kararim ne olursa olsun beni destekleyecegini biliyorum ama herkes bir sey soyluyor ve bir turlu hedefimi belirleyip adam gibi calismaya baslayamiyorum. Bunlari kiminle konusacagimi bilmiyorum dersanedeki 'rehber ogretmen' 2 aydir gelip bizimle tanismaya bile tenezzul etmedi ogrenci sayisi cok az oldugu halde kimseyle ilgilenmiyor ben konusmak istedigimde basindan atiyor resmen beni. Neye, kime rehberlik yapiyor o kadin cok merak ediyorum.
Ben gelecegimle ilgili bana yol gosterecek, beni cesaretlendirecek, tarafsiz birine ihtiyac duyuyorum. Bunun icin psikologa mi gitmeliyim ne yapmaliyim yorumlarinizi bekliyorum.
Ben gelecegimle ilgili bana yol gosterecek, beni cesaretlendirecek, tarafsiz birine ihtiyac duyuyorum. Bunun icin psikologa mi gitmeliyim ne yapmaliyim yorumlarinizi bekliyorum.