Çoğunlukla dersteyken oluyor sıkıldığımda, bir kere ailevi bir kavga oldu yine aynısı oldu, annem tansiyonumu ölçtü çok düşük çıktı. Bu yüzden hep çubuk kraker taşıyorum yanımda kurtaricim oluyor. Heyecanlandığımda da oluyor. İlk önce sıcak basıyor, kalp çarpıntısı oluyor sonra başım dönüyor gözüm kararıyor, yanımdaki tanımadığım bir insan olsa da iyi olmadığımi söyleme ihtiyacı duyuyorum bayilacagimi haber veriyorum. Ama bayilmiyorum. Çubuk kraker yiyorum birkaç tane, kafamı dagitirıyorum, başka şeyler düşünüyorum dışarı çıktığımı düşünüyorum geçiyor yavaşcaSosyal anksiyete diyeceğim ama üzüldüğünüzde de oluyormuş. Bu kadar anlatmanızla tahmin yapılabilir ancak, daha ayrıntı verseniz?
Doktora gitmedim hiç. Hap kullanmak istemiyorum korkuyorum birazDoktora gittinmi
Bu psikolojik bir hastalık canım. Kendi kendine geçmesini bekleyemezsin ve tedavi olmalısın.Çoğunlukla dersteyken oluyor sıkıldığımda, bir kere ailevi bir kavga oldu yine aynısı oldu, annem tansiyonumu ölçtü çok düşük çıktı. Bu yüzden hep çubuk kraker taşıyorum yanımda kurtaricim oluyor. Heyecanlandığımda da oluyor. İlk önce sıcak basıyor, kalp çarpıntısı oluyor sonra başım dönüyor gözüm kararıyor, yanımdaki tanımadığım bir insan olsa da iyi olmadığımi söyleme ihtiyacı duyuyorum bayilacagimi haber veriyorum. Ama bayilmiyorum. Çubuk kraker yiyorum birkaç tane, kafamı dagitirıyorum, başka şeyler düşünüyorum dışarı çıktığımı düşünüyorum geçiyor yavaşca
Gitmeden teşhis koyamazlarki cnm korkma gitDoktor
Doktora gitmedim hiç. Hap kullanmak istemiyorum korkuyorum biraz
Valla ihamle gelmez inanki... Lütfen bir fırsatını bulun ve gidin. Bende bayılmamak için kendimi yatıştırırdım.ama bir gün beceremedim, bir gün otıbüs durağında okula gitmek için beklerken bayılmışım kaldırımada kafamı çarpmışım. Ama hiçbirşey hatırlamıyordum.uyandım ve yerdeydim. Ben çok erteledim.rica ediyorum en yakın zamanda gidin sorunu öğrenip tedavi olun.Doktor konusunda haklısınız, gitmem gerekiyor ama randevu bile yok ki okul açıldıktan sonra hepsi. Korkuyorum gerçekten aynı şey olur diye. Kanim da düşük aslında, tansiyonun da düşüyor ama kendimi telkin edince geçiyor yavaş yavaş, napacagimi bilmiyorum
Yeni bir yere gittiğimde, sıkıldığımda, üzüldüğümde ilk önce bir baş dõnmesi geliyor, ellerim titriyor ve uyuşuyor bayilacak gibi oluyorum. Cogunlukla bunun ustesinden gelebiliyorum kendimi telkin edip, bu yuzden cantamda hep cubuk kraker tasiyorum. ama biktim artik o histen.
Universiteye baslayacagim birkac gun sonra, derse girince boyle olacagini dusunup kendimi korkutuyorum derslerin süresi 2 saat oldugunu düşününce. Hap kullanmak istemiyorum 18 yaşındayim. Ne yapmam gerekiyor bunun üstesinden gelmek için? Aglayasim geliyor artık düşündükce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?