• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bununla nasıl baş edecem? ruhum daraldı

Ay nasil şok olmuşsunuzdur kendimi sizin yerinize koydum da oglumun yanina yakismiyo fln cok kirici. Şokunuzu atlattıktan sonra kv yi arayip konusulanları duydugunuzu cok kirildiginizi bi sure gorusmek isfemediginizi soylemelisiniz.

Kızlar ne yapıcam bilmiyorum.Çok moralim bozuk..Bugün kayınvalidemi ziyarete gittim görümcemde ordaydı...ben çocuklarla ilgilenirken mutfakta dedikodumu yaptıklarını duydum hatta en başta üstüme bile alınmadım ama sonra adım geçince anladım Nasıl gücüme gitti anlatamam nasıl giyiniyor bu böyle falan diye konuştular hiç yakışıyor mu falan dediler hiç oğlumun yanına yakışmıyor dedi kayınvalidem hatta şaştım kaldım
görümcem bana karşı hiç öyle değildi.ama bildiğin çok kötü bir şekilde çekiştiriyorlardı:KK1:
Bütün gün suratım asık gezdim ve beni kızı gibi görüyordu çok samimiydik bir olumsuzluğumu görsün suratıma söylesin.O kadar yaşlı kadın niye böyle yapıyor??ve acayip soğudum ben bu kişilerden :anne: o kadar moralim bozuldu ki yüzlerini bile görmek istemedim yüzüme karşı deseler hiç gocunmam ama arkamdan böyle konuşmaları beni çok rahatsız etti eşime bu durumu anlatsam mı diye düşündüm ama olayı büyütmek istemedim.sizce nasıl davranmalıyım neler oluyor anlamıyorum güvenimi çok sarstılar.
Bence direk biźe anlattiginiz gibi kayinvalidenize anlatin uzuldugunuzu belirtin. Ama bu teke tek konusun bakalim ne dicek. Ondan sonra esinize anlatirsiniz. Kayinvalide ile gorustugunuzude soylersiniz. Direk esinize soylerseniz sen yanlis anlamissindir falan der bi bahane bulur annesine konduramaz bunu.

+1 Bu duydugum, bir de duymadiklarim var diye dusunuyor insan

evet benide en çok bu ve gelecek düşündürdü.kim bilir daha hakkımda neler konuştular..zaten biliyorum kültür farklılıkları vardı ama hiç sorun olarak görmemiştim.çok yanlış tanımışım geçmişte neler olmuş olacağını neler konuştuklarını düşünmek bile canımı sıkmaya yetiyor.

evet benide en çok bu ve gelecek düşündürdü.kim bilir daha hakkımda neler konuştular..zaten biliyorum kültür farklılıkları vardı ama hiç sorun olarak görmemiştim.çok yanlış tanımışım geçmişte neler olmuş olacağını neler konuştuklarını düşünmek bile canımı sıkmaya yetiyor.
Kultur farki cok onemli kesinlikle yalniz merak ettigim bir sey var. Esiniz daha acik goruslu biri mi, ailesine oranla?

keske bılseler de duydugunu onların camı sıkılsa

Görümcem benim suratıma 'gencecik insanlarsınız, doğum yaptın bebeğin küçük ama az bakımlı ol kilo ver, dışarıda ne kadınlar var gözleri dört dönüyor Alah korusun başınıza kötü bir şey gelmesin' dedi.
Bense 'kendi kaybeder hem de her şeyini, hiçbir korkum yok' diyebildim ama hala içimde ukdedir bu cümle.
O sebeple sizi anlayabiliyorum, hiçbir zaman tırnak kadar değerli olunmayacağı anlamış bulunmaktayım, üzülmeyin.
Onlar kaf dağında görsün kendilerini, siz edebinizi bozmayın.

Kultur farki cok onemli kesinlikle yalniz merak ettigim bir sey var. Esiniz daha acik goruslu biri mi, ailesine oranla?

Eşimin ailesi biraz gelenekselcidir. ama eşim daha açık görüşlü giyimime makyajıma asla karışmaz.bana güveniyor ama ailesine de aşırı düşkün.bilmiyorum onu bu durum arada bırakacak gibi geliyor bana...

İçinize atmayın yarın kv arayıp anlatın bence ne kadar kırıldığınızı haddini bilsin o ikisi de ayıp ya

açıkcası ben bile utandım kala kaldım öyle aslında şimdi düşünüyorum neden tepki göstermedim diye ama o sıra yapamadım.. Şimdi aklımdan da çıkmıyor ben bunların yüzlerine bir daha nasıl bakıcam beni kızları gibi gördüklerini söylemiştiler ilk defa güvenim bu kadar sarsıldı

Zaten bu "kızım gibi görüyorum " diyenlerden uzak duracaksın en başta :KK62:

Eşimin ailesi biraz gelenekselcidir. ama eşim daha açık görüşlü giyimime makyajıma asla karışmaz.bana güveniyor ama ailesine de aşırı düşkün.bilmiyorum onu bu durum arada bırakacak gibi geliyor bana...
Benim size tavsiyem sakin geri adim atmayin. Yani giyiminizi filan degistirmeye calismayin. Istediklerini desinler, kulaginizi tikayin.

keşke öyle yapsaydım da şimdi kafa patlatmasaydım.ama insan bazen işte öyle kala kalıyor.Üstelik bir hafta sonra tekrardan eşimle yemeğe gidicez onlara düşündükçe sıkılıyorum.
Halâ gec degil cesaretini topla ve ilk gorusmenizde soyle.Gecen konusmalarinizi duydum cok uzuldum vs. de kaynanana.Utandir

O an duydugunuzu belli etmemekle hata yapmışsınız malesef

farkındayım..ama maalesef elimden birşey gelmedi o an,takıldım kaldım.İnanın onca senelik güvenim çöpe gitti.

Halâ gec degil cesaretini topla ve ilk gorusmenizde soyle.Gecen konusmalarinizi duydum cok uzuldum vs. de kaynanana.Utandir

Şuanda konuşmak seslerini duymak bile istemiyorum açıkcası.değer mi bilmiyorum..ama teşekkürler.
Benim size tavsiyem sakin geri adim atmayin. Yani giyiminizi filan degistirmeye calismayin. Istediklerini desinler, kulaginizi tikayin.

teşekkürler desteğiniz için geri adım atmayı bende düşünmüyorum

Back
X