Bünyem çok zayif ve bu beni rahatsız edıyor

muhsan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2018
26
22
3
31
Selamun aleykum kızlar. Bu hasta oldugum kadar hıç bı sene hasta olmadım. Ama beni yıpratan sey hastalıktan çok ailemimd sık sık sen çürüksün demesi. Halbuki kim ister hasta olmak.midem ben bıldim bilelı hassas. 4 litre su ıcen biriydim mıdem hıç su toplamazdı ama artk 1 yudum ıçsemde mıdem su topluyo. Buda bend halsizlik,bulantı yapiyo.en çok bu mıdemden hasta oluyorum. Bi önerinız war mı?

Selamun aleykum kızlar. Bu hasta oldugum kadar hıç bı sene hasta olmadım. Ama beni yıpratan sey hastalıktan çok ailemimd sık sık sen çürüksün demesi. Halbuki kim ister hasta olmak.midem ben bıldim bilelı hassas. 4 litre su ıcen biriydim mıdem hıç su toplamazdı ama artk 1 yudum ıçsemde mıdem su topluyo. Buda bend halsizlik,bulantı yapiyo.en çok bu mıdemden hasta oluyorum. Bi önerinız war mı?

Aleyküm selam.
Dr gitmeyi denediniz mi?
Yani bu gibi durumlarda nane limon'un faydalı olduğunu iyi geldiğini düşünüyorum.

Kefir iç
Bu sene bende cok hastalandım
Gunde 2 bardak kefir ıc bagısıklık sistemin guclensın.. Gecmıs olsun

Aleyküm selam geçmiş olsun.. her yorumda okuyacaginiz gibi ben de doktora gitmenizi önereceğim tabi ama bunun dışında internetten araştırıp mideye hazımsızlığa iyi gelen bitki ve baharatları öğrenebilirsiniz. Benim de midem tembeldir biraz geç vakit bişey yesem tüm gece hazımsızlık ve bulantı olur uyuyamam pişman olurum. Ağızda eritilen bı ilaç var reçetesiz satılıyor r.. ile başlıyor o iyi geliyor hazımsızlığa eğer sorununuz buysa tabi

Mide ve böbrek hastasiyim ... simdiye kadar deneyipte memmun kaldığım tek şey mide icin sari leblebi yemek ...
Böbrek iltihabim var suyu cok icemem zaten içtiğim su direk odem yapıyor ve şişiyorum reflum ve gastritin de var odem olunca midem de rahatsızlanıyor bir avuc sari leblebi yerim rahatlarim

Aleykum selam
Mide sorunu bende de var dr a gitmelisin verdikleri ilaç cidden işe yarıyor
Geçmiş olsun..

Toplu olarak cewap wereyim kızlar ben 5sene önce gttim doktora gastrit ulser reflu wardi. Ilaç werdi 1torba snra geçtı agrım. 1sene rahat ettim. Snra gene bsladi kudret nari kullandm 1ay. Btn sorunum geçtı. 3senedir midem iyiydi. Bu 2aydir kötu. Tekrar kudret nari alcm nasipse. Kefirde alcam inSAllah. Ama bi insan hasta olunca ndn çürük diye kızarlar ki

yemek yemiyorsaniz daha doğrusu size çürük diye kizanlara oranla çok az yiyorsaniz ondan diyorlardır.
diyenlerde muhtemel belli yaş üstü aile buyukleridir.yanılıyor muyum aceba?

Toplu olarak cewap wereyim kızlar ben 5sene önce gttim doktora gastrit ulser reflu wardi. Ilaç werdi 1torba snra geçtı agrım. 1sene rahat ettim. Snra gene bsladi kudret nari kullandm 1ay. Btn sorunum geçtı. 3senedir midem iyiydi. Bu 2aydir kötu. Tekrar kudret nari alcm nasipse. Kefirde alcam inSAllah. Ama bi insan hasta olunca ndn çürük diye kızarlar ki

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin, ailenin tutumunu doğru bulmadım, bu söylemler seni psikolojik olarak çok etkiliyordur. Doktora görünmen daha iyi sanki.
Konu dışı olacak ama neden 'v' yerine 'w' kullanıyorsun? Ben gerçekten üzülüyorum bu şekilde yazanlara. Kendini Türkçe ifade ediyorsan kendi alfabemizi kullanmalısın.

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin, ailenin tutumunu doğru bulmadım, bu söylemler seni psikolojik olarak çok etkiliyordur. Doktora görünmen daha iyi sanki.
Konu dışı olacak ama neden 'v' yerine 'w' kullanıyorsun? Ben gerçekten üzülüyorum bu şekilde yazanlara. Kendini Türkçe ifade ediyorsan kendi alfabemizi kullanmalısın.
Alışkanlık olmuş sanırm

Alışkanlık olmuş sanırm

O zaman değiştirelim bu alışkanlıkları canım benim. Dilini kaybeden bir millet kültürünü de kaybeder. Haa otur yabancı dil öğren mesela, bu muhteşem bir şey ve peygamber efendimiz de bunu tavsiye ediyor. Ama kendi dilimizi kullanırken dikkatli olmamız gerekir :KK15:

Aile buyukleri evet yemek nrmal yiyorum ama onların gözunde az.
onların gözünde az değil hiç yemiyorsunuzdur:))
onlar için sağlamlık=yemek
az yemek= çürükluk:olamaz:
bence takmayin kafanıza.
herkesin bünyesi farklı.
ama laf anlatmaniz zordur.
sofraya oturunca gürültülü yiyin.
kaşık şakirdatin:KK53:
dert etmeye değmez bence he deyin geçin olmadi.sağlığınızla ilgili bir sorununuz yoksa kimin ne dediğini onemsemeyinHoppa

Hastalık bu keyfi yaptığın bir şey değil ki bağzı insanlar boş boğaz neye yorum yapacaklarını şaşırıyorlar

onların gözünde az değil hiç yemiyorsunuzdur:))
onlar için sağlamlık=yemek
az yemek= çürükluk:olamaz:
bence takmayin kafanıza.
herkesin bünyesi farklı.
ama laf anlatmaniz zordur.
sofraya oturunca gürültülü yiyin.
kaşık şakirdatin:KK53:
dert etmeye değmez bence he deyin geçin olmadi.sağlığınızla ilgili bir sorununuz yoksa kimin ne dediğini onemsemeyinHoppa
Tavsiyelerinize uyucm insAllah. Smdi kudret narı almaya gdiyorum insAllah ıyi gelr

Back
X