Bupsi'nin Evi

Cok teşekkürlerr:)) kopegim de begenilince oo tam keyfim yerine gelio wallaa:)) cok tşklerr:)) adana da yaz tam bi gelsin soz sizin için yicemm:))

mutlulukla oturun insallah salonununuz benim de hosuma gitti bi deeeeee yatak odasindaki kopeginiz...Cok tatli masallah..

Resimlere bi daha baktım da "Evinde güzel" ne saçma bi laf olmuş.Evin çok çok güzel

herşey tek kelimeyle süper bayıldım ferah temiz modern alışılmışın dışında çok zevkliymişsinn ) fotoraflığa ayrıca bayıldımm...

herşey tek kelimeyle süper bayıldım ferah temiz modern alışılmışın dışında çok zevkliymişsinn ) fotoraflığa ayrıca bayıldımm...

Begeni yaptıgınıda gordum ayrıca cok teşekkürler. Begendigine ve gusel yorumun cok sevindirdi teşekkür ederimm:)))

eviniz gerçekten çok güzelmiş özellikle fotograflık çok hoş.iyi günlerde oturun...

evin çok güzel canım bayıldım,iyi günlerde sağlıkla oturmayı allah nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…