• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bupsi'nin Evi

ben salondakii beyaz mobilyalarınızınn hangi marka olduğunu öğrenebilirmiyimm

Evin cok zevkli cok guzel , ozellikle de salonun tam bir harika ( benimkiyle neredeyse tipatip :)) gule gule oturun.

bupsi evin ne kadarda güzel özellikle o salonun dekarosyanı muhteşem...güle güle otur inşallah :34:

tatlımcım birincisi salondaki masanın üstündeki kare tabağın markası ve fiyatı banyodaki sepeti nerden aldın? açık renk halı kullanışlımı nasıl yani rahatmısın evini beğendim özellikle dizilişi ve banyon harika bdayıldım:)

çok güzel eviniz,o fotoğraf ağacınızı nerden aldınız?

Herkese cok teşekkür ediyorum. Bu eski kirada oturdugum evdi. Yakında kendi evimin resmlerini de yuklicem:))

tatlımcım birincisi salondaki masanın üstündeki kare tabağın markası ve fiyatı banyodaki sepeti nerden aldın? açık renk halı kullanışlımı nasıl yani rahatmısın evini beğendim özellikle dizilişi ve banyon harika bdayıldım:)

Janım inanki tabagın markasını bilmiyorum. Adana dan bir zuccaciyeciden almıştım. Banyodaki camaşır sepeti Tepe home danç Açık renk halı ile ilgili bi sorun 2 senedir yaşamadım. Ustune ustluk evde kopegimde war:))

Back
X