• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burada çalışmak istemiyorum

Tabi karşıdan konuşmak yorum yapmak bizce daha kolay ama sen o konuda taviz vermekle büyük hata yapmışsın bunu sineye çekti diye her konuda ses çıkarmayıp kabul edeceğini düşünebilirler ses çıkarsam konuşurlardı arkamdan dedin ama ses çıkartmadığın için daha kötüsünü düşünmüş olabilirler cnm

O olayı hiç ağza almadım. sadece iyi olan yöneticiye anlattım. onun da başkasına anlattığını hiç sanmıyorum çünkü o adamı çok tutuyorlar. adam ile o kadar samimi ki hatta ona da sinir oluyorum, adam bana böyle böyle yaptı dedim onlar adamla kahvaltılar, kahve içmelerdeler.

işin bir diğer tarafı burası pek çok kadının çalıştığı ama kadın çalışanların sevilmediği bir yer. tüm yöneticiler kadın ama diğer kadınlardan nefret ediyorlar var olan 1-2 erkek el üstünde tutuluyor, çevrelerinde 4 dönülüyor. o erkek çalışanlardan memnun olan tek bir iç veya dış müşteri görmedim, herkes işimi halletmedi diyor ama yönetim ağızlarına bakıyor

sen böyle söyleyince çok mantıklı geliyor ama yapamadım işte.

duyulmasından korktum, arkamdan konuşulmasın diye uğraştım :S saçma ama öyle yaptım, sadece üst yönetime anlattım, onlarda hiç bişi yapmadılar. olayı duyursam o yapmadım dicek ben yaptı dicem onun lafına karşı benim lafım ben daha çok ezilicem, korktum :(

İşte bak bu yüzden lafını geçiremiyorsun. Sana söylüyorum ama zamanında bende aman ole olmasın bole olmasın diye alttan aldım ama öyle olmuyor , işin zararı sonunda sana dokunuyor. Ahh ahh önceki aklım olsa. Birinci yanlışın olay olduğunda ortalığı öyle bir dağıtacaktın ki olan olacaktı . neden sen korkuyorsun ki sana o rezilliği yapan kişi yerin dibine girseydi . ne yani elinde bir kanıt yoksa hep boyun mu eğeceksin öyle düşünme . şimdi de haklı olduğun yerde kendini sonuna kadar savun. mesela toplantıda elimde yazılı kanıt var diyorsun seni susturmaya çalıştıklarında susma kanıt var de . gerekirse getir suratlarına çarp . ha ne olur işin sonu seni kovarlar mı ? sen zaten onlarla çalışmak istemiyorsun seni işten çıkarttıkları gibi tazminatını vermek zorundalar. sen kendi elinle istifa mektubunu vermediğin sürece tazminatını vermeye mahkumlar. Hem de İşkur dan işsizlik maaşı alırsın . ha yok evlenip alacam diyorsan git resmi nikahını yap ,götür evlilik cüzdanını ayrılıyorum de, al kıdem tazminatını bak keyfine. Neden kendine işkence yapıyorsun ki.:29:

O olayı hiç ağza almadım. sadece iyi olan yöneticiye anlattım. onun da başkasına anlattığını hiç sanmıyorum çünkü o adamı çok tutuyorlar. adam ile o kadar samimi ki hatta ona da sinir oluyorum, adam bana böyle böyle yaptı dedim onlar adamla kahvaltılar, kahve içmelerdeler.

işin bir diğer tarafı burası pek çok kadının çalıştığı ama kadın çalışanların sevilmediği bir yer. tüm yöneticiler kadın ama diğer kadınlardan nefret ediyorlar var olan 1-2 erkek el üstünde tutuluyor, çevrelerinde 4 dönülüyor. o erkek çalışanlardan memnun olan tek bir iç veya dış müşteri görmedim, herkes işimi halletmedi diyor ama yönetim ağızlarına bakıyor

bir an önce o işyerinden kurtul o zaman kesin kökten çözüm nasıl büyük bir kurum burası yaşananlar profesyonelce değil :53:

bir an önce o işyerinden kurtul o zaman kesin kökten çözüm nasıl büyük bir kurum burası yaşananlar profesyonelce değil :53:

alanında en büyük sektörün adını söylesem buranın adını verirsin, gel gör ki dışı seni yakar içi beni

Seni çok çok iyi anlıyorum
benim de müdürüm bayan
buraya daha alt seviye bir görev için başvurmaya gelmiş ve bunu müdür yapmışlar şans eseri
hiç tecrübesi yok,daha resmi yazışma nedir onu bile yapamıyor
ama işte gel gör başıma koymuşlar
elden bişi gelmiyor
ben de her gün ya sabır çekiyorum

Büyük kurumlarda da yaşanıyor öyle şeyler. Maalesef...

sexiest, ben de hemen evlenip işten ayrılmanı önerecektim. Sen düğünüm tam olsun demişsin ama düğünde gıyabi nikah kıydırabilirsin. Çok mu var evliliğe? Aldığın tazminatla ev bile kurabilirsin belki. İşsizlik maaşın da olur. Ne zamandır burada çalışıyorsun? (Söylemiş olabilirsin, kaçırmış olabilirim.)

alanında en büyük sektörün adını söylesem buranın adını verirsin, gel gör ki dışı seni yakar içi beni

Allah yardımcın olsun cnm ama bir taraftan iş arayıp hemen orayı terket çalışılacak gibi değil senin anlattıklarına göre aynı şehirde olsak iş konusunda sana yardımcı olurdum :31:

İşte bak bu yüzden lafını geçiremiyorsun. Sana söylüyorum ama zamanında bende aman ole olmasın bole olmasın diye alttan aldım ama öyle olmuyor , işin zararı sonunda sana dokunuyor. Ahh ahh önceki aklım olsa. Birinci yanlışın olay olduğunda ortalığı öyle bir dağıtacaktın ki olan olacaktı . neden sen korkuyorsun ki sana o rezilliği yapan kişi yerin dibine girseydi . ne yani elinde bir kanıt yoksa hep boyun mu eğeceksin öyle düşünme . şimdi de haklı olduğun yerde kendini sonuna kadar savun. mesela toplantıda elimde yazılı kanıt var diyorsun seni susturmaya çalıştıklarında susma kanıt var de . gerekirse getir suratlarına çarp . ha ne olur işin sonu seni kovarlar mı ? sen zaten onlarla çalışmak istemiyorsun seni işten çıkarttıkları gibi tazminatını vermek zorundalar. sen kendi elinle istifa mektubunu vermediğin sürece tazminatını vermeye mahkumlar. Hem de İşkur dan işsizlik maaşı alırsın . ha yok evlenip alacam diyorsan git resmi nikahını yap ,götür evlilik cüzdanını ayrılıyorum de, al kıdem tazminatını bak keyfine. Neden kendine işkence yapıyorsun ki.:29:

haklısın haklısın ama yapı meselesi. o zaman dedim ki şimdi ben bunu duyurursam burda bunca hep karısını aldatan, bu tarz şeylerin peşinde olan adam lafımı yapacak, ne olursa olsun ülkemizde bu durumlar kadın kuyruğunu sallamasa diye yorumlanıyor bu da eninde sonunda ona dönecek o yüzden ben üst yöneticiye durumu anlatayım o sessiz sakin ona göre davranır dedim, kadın hiç bir şey yapmadı.

Ben de senin gibi ikiyüzlü, etrafına bağırıp çağıran bir yönetici ile çalışmak zorunda kaldım. Nihayet kurtuldum..
Fakat bitiyor mu bu gereksiz insanlar? Hayır bitmiyor..
Benimle aynı konumda çalışan kadın çok kıskanç... Hiç sevmiyorum kıskanç kadınları. Benimle her şeyini kıyaslıyor. Her şeyime olumsuz konuşuyor. Oysa hem görsel olarak hem çalışma konusunda kendisinden çok daha iyiyim. Beraber çalıştığımız insanlar da benimle çalışmak istiyorlar. Çünkü yanımdaki kadın çok sivri dilli.. Ve insanlarla çalıştığım için bana iyice cephe alıyor.
Ama ben dalgaya vuruyorum. Söylediği şeylere cevap vermiyorum. Önemsemiyorum.
Eğer önemsersen hiç çekemezsin. Böyle insanlar hayatımızın her alanında var. Bence sabırla bu kişilerden zamanla kurtulacağız.....

Ben de senin gibi ikiyüzlü, etrafına bağırıp çağıran bir yönetici ile çalışmak zorunda kaldım. Nihayet kurtuldum..
Fakat bitiyor mu bu gereksiz insanlar? Hayır bitmiyor..
Benimle aynı konumda çalışan kadın çok kıskanç... Hiç sevmiyorum kıskanç kadınları. Benimle her şeyini kıyaslıyor. Her şeyime olumsuz konuşuyor. Oysa hem görsel olarak hem çalışma konusunda kendisinden çok daha iyiyim. Beraber çalıştığımız insanlar da benimle çalışmak istiyorlar. Çünkü yanımdaki kadın çok sivri dilli.. Ve insanlarla çalıştığım için bana iyice cephe alıyor.
Ama ben dalgaya vuruyorum. Söylediği şeylere cevap vermiyorum. Önemsemiyorum.
Eğer önemsersen hiç çekemezsin. Böyle insanlar hayatımızın her alanında var. Bence sabırla bu kişilerden zamanla kurtulacağız.....

canım bende önemsemiyorum dalgaya pişkinliğe vuruyorum odamın önünden geçiyor kapım hep açık bana selam vermedi 7 ay falan sonra geçen ay hanımefendi selam verip konuşmaya başladı. aramızda geçen hiç bir şey yok selam sabahı kesti sonra nedensiz gene hiç bir şey olmadan selam vermeye başladı. yani olaylar benden bağımsız onun kafasında dönüyor. ama onun bana selam vermediği dönemde bile ben odamdan çıktım yanına gittim selam verdim hal hatır sordum, hiç o bana bakmıyor ben onunla neden ilgileneyim demedim. zaten eminim o durumda ona iyi davranıyor olmam onu daha çok rahatsız etmiştir.

Allah yardımcın olsun cnm ama bir taraftan iş arayıp hemen orayı terket çalışılacak gibi değil senin anlattıklarına göre aynı şehirde olsak iş konusunda sana yardımcı olurdum :31:

çok teşekkrü ederim iyi niyetin için :34:

Seni çok çok iyi anlıyorum
benim de müdürüm bayan
buraya daha alt seviye bir görev için başvurmaya gelmiş ve bunu müdür yapmışlar şans eseri
hiç tecrübesi yok,daha resmi yazışma nedir onu bile yapamıyor
ama işte gel gör başıma koymuşlar
elden bişi gelmiyor
ben de her gün ya sabır çekiyorum

bu da öyle canım... sinirle upuzun bir cevap yazdım sana sonra baktım çok şikayet ediyorum sildim onları. cvsi becerisi bomboş insanlar, yalakalıkla, kendilerini satmakla nerelere geliyorlar ama içleri bomboş

Büyük kurumlarda da yaşanıyor öyle şeyler. Maalesef...

sexiest, ben de hemen evlenip işten ayrılmanı önerecektim. Sen düğünüm tam olsun demişsin ama düğünde gıyabi nikah kıydırabilirsin. Çok mu var evliliğe? Aldığın tazminatla ev bile kurabilirsin belki. İşsizlik maaşın da olur. Ne zamandır burada çalışıyorsun? (Söylemiş olabilirsin, kaçırmış olabilirim.)

3 sene oldu neredeyse
düğüne henüz karar vermedik. oturup konuşmak herşeyi tüm masrafları yaza çize nişanlımla kararlaştırmak istiyorum ama çok uzatmaya niyetimiz yok en fazla 7-8 ay

işten evlilik nedeni ile ayrılınca işsizlik maaşı alamıyorum diye biliyorum ama sadece tazminat

ay bi işten çıkarılsam nasıl sevinicem :27:

kızlar içim daralıyor
büyük bir kurumda çalışıyorum
ama işe girdiğimden beri 1000 türlü ahlaksızlık, döneklik, yalancılık gördüm
nitekim vaadedilen hiçbireşyin olmamasını kabullenerek devam ettim
korktum çünkü başka iş bulamamaktan, uzun süre iş aradım, bi burası oldu, çok cesaretim kırıldı
buraya ilk geldiğimde yüzüne gülen arkandan her türlü şerefsizliği yapan bir yönetici ile çalışmaya başladım hep alttan aldım yüzüne güldüm o ise hep beni alttan alttan çelmelemeye devam etti. sonra şans bir şekilde yüzüme güldü, buraya başka bir yönetici geldi bu benim için kötü olan yöneticide farklı bir yere geçti ama hala buranın en üst yöneticisi idi. sadece burayı üçümsediği için hiç gelip gitmioyor, hiç bir şeye karışmıyordu.
şimdi iyi olan yöneticim ayrılıyor ve ben gene bu kötü olan kadına bağlanıyorum. artık izinlerimi bile ondan istemek zorunda kalıcam. ki kendisi geçen sene arife günü izin istedim diye bütün bir yıl burnumdan getirip herkese arife günü izin istedi demiş. sakın işimin arife günü yoğum çalışmayı gerektirecek bir iş olduğunu düşünmeyin çünkü değil, ben olmadan da burada arife günü işler gayet yolunda gidiyor ama onun sorunu benim program yapıp ailemle biryere gidecek olmam. önce ona soracakmışım diyorum ki program yapmadan ailemle konuşmadan size ne sorucam bişi yapacağım belli değil ama izin verir misiniz mi dicem. tabi bi program yapıcaz sonrasında yıllık izin hakkımda var izin isticem, son gün de istemedim, haftalar önce istedim.
nitekim yüzünü görmeye sesini duymaya bile katlanamadığım bu kadınla çalışacak olmak göğsüme bir ağırlık olarak çöktü.
yeni nişanlandım paraya ihtiyacımız var ki düğünümüzü minimum borçla yapalım, hem hiç değilse evlenene kadar çalışayım diyorum ki çıkarken en azından tazminatımı alayım. o parayla ne bilim hic değilse oturma grubumu alırım ama nasıl sabredicem, nasıl dayanıcam bilmiyorum. zaten şimdi bile işe hiç istemeye isteeye gelirken bir de o zaman nasıl sabah kalkıp gelicem ben buraya :(

bazılarının kompleksleri bazılarınında egoları vardır ve bunları altındaki insanlara kanıtlamaya bişeyler ispatlamaya çalışırlar aslında zavallıdır bunlar onun için sabret emin olki ayağı takılacaktır

3 sene oldu neredeyse
düğüne henüz karar vermedik. oturup konuşmak herşeyi tüm masrafları yaza çize nişanlımla kararlaştırmak istiyorum ama çok uzatmaya niyetimiz yok en fazla 7-8 ay

işten evlilik nedeni ile ayrılınca işsizlik maaşı alamıyorum diye biliyorum ama sadece tazminat

ay bi işten çıkarılsam nasıl sevinicem :27:

3 yıl sabretmişsin bir 7-8 ay daha sabret o zaman. Ama evlilik uzayacak ve işyerindeki cehennem devam edecek gibiyse önden bir nikah yapabilirsin. 6. aydan sonra işsizlik maaşı alabiliyorsun diye biliyorum ama net değilim. Araştırıp öğreniriz. Şimdilik sabır ve güç...

Back
X