Burada okuduğum aldatılma konuları yüzünden içime düşen şüphe ve sonucu!

Bu hikayenin aynısını yaşıyorum. Belkide benim hikayem aklına düşürdü ve yaptın öğrendin bu olayı. Sadece karakterler farklı.
Ama şu yazdiklarin ve şuan benim yaşadıklarım birebir aynı. Ancak bu kadar güzel tercüme edilir duygularim . Çeken bilir bu acıyı. Benim tek mücadelem çocuklarım yoksa onlar olmasa daha farklı olurdu. Allah sabır versin ikimizede..

Sizin için daha çok üzüldüm. Rabbim yardımcınız olsun.

Canım ben hiç uzulmedim yasadıklarına
Senin o adamın profilinde ne işin var
Hemen kapat cık kendi hayatına don
İnan butun kadınlar boyle yapıyor
Senin sevdiğin biri heleki ev almıssanız serfsiz olamaz
Cok arastırmadan
Kendi sadeliğne bırak hayatı

Açıksözlü olduğunuz için teşekkür ederim. Haklısınız yine olan benim hayatıma oldu ama bazı şeylere de göz yummakla olmuyor.

tamamen ayrıldınız mı yoksa sen daha yenimi öğrendin direk buraya konu açtın?
konuştunuzmu bu erkek müsveddesi ile...
senin yerinde olsam o açtığım profille işletirdim onu, ve sonra yüzüne osmanlı tokadı gibi çarpardım ki nerden geldiğini şaşırsın...

Öncelikle sabır diliyorum, çok bir dönemden geçiyorsun, Allah yardımcın olsun.

Ben olsam klasik yöntemi uygular, başka biri gibi onunla konuşur, sonra da kim olduğumu söylerdim. İnkar etmesine, kaçmasına imkan vermezdim. Sonra "benim adıma arkadaşım açmış, arkadaşım konuşmuş.", yok "ben kimseyle konuşmadım ki...", yok "o hesap zaten eski.", yok "arkadaşlarla birini işletmek için hesap açmıştık", "bunda bir şey yok, abartıyorsun"... artık yalanın bini bir para olur.

okurken o kadar tuhaflaştım ki anlatamam nişanlıyım ve beni asla aldatmaz dediğim adama bile güvenmemem gerektiğini anladım :( fakat şöyle bişey dicem önünde inntihar eden kız derken orayı anlamadım ya da anladım da vicdanım kaldırmadı :(

evet o site bekliyorum yorumunuzu

o site acayip bir şey,neymiş bu deyip davet mailine tıkladığın anda bittin,bir sürü ekleme talebi ve spam mesaj geliyor,facebook ile de bağlantılı çalışıyor çünkü,sen bilerek o siteye kayıt olmak istersen eğer facebook hesabım ile bağlan diye bir seçenek bile mevcut.benim de başıma geldi oradan biliyorum sanki o sitede üyeliğim varmış gibiydi,adminlerine kadar mail attım da anca kapattırdım.

Seninki de böyle bir hikaye olabilir dicem ama diğer konularını da okudum,hakkında hayırlısı olsun.

aynı şeyi ben de yeni yaşadım canım..maalesef çok kötü..ben de hiç belli etmedim bilemiyorum napcmı...siteler bahsettiğniz gibi ama eşim cevap yazmış gibi duruyo..bayandan msj başlıkları gelmiş otel ayarladım falan filan girdim site de kapanmış..sizce bunlar da spam olarak mı gelir..giremedim siteye eşim yazmış mı yazmamış mı bilemedim..offffffffffff bu erkeklerden nedir çektiğimz ya..:(

Bu dünyada yapmayacak bir erkek varsa o erkek benim sevgilim diyebilirdim tabi ki düne kadar. Bu yaptığını hala konduramıyorum sürekli onu haklı çıkarmak için bir bahane arıyorum ama bu yaptığının elle tutulur hiçbir yanı yok keşke bir sebebi olsaydı sevmiyorum deseydi yetmiyorsun deseydi ben bunları yaptım çünkü sen hakediyorsun deseydi. Neyse çok teşekkür ederim iyi dileğiniz için
bu adam sana sevgilisinin öldüğünümü ne söylememişmiydi ajandasını okuyordu hergün sonra kız yaşıyormuşş mu nedir..tuhaf..
sonucu ne oldu konunun bilmiyorum..kız yaşıyorsa zaten yalancıymışşş neden şaşırıyosun yokk kız ölmüşse ölmüş kızın anılarını yazılarını okuyup içlenerek zaten ihanet ediyormuşş yine şaşırma
sonuç olarak sen bu adama hiçç şaşırma kusura bakma konularına yetişemedim bilgi eksiğim vardır belkii

Back
X