Buradaki evli kadınlara imreniyorum

Arhezdemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
331
149
18
33
Mrb pek sevgili kızlar öncelikle sizleri tanımasam da sevdiğimi belirtmek isterim. Şimdi asıl konuya damlayayim ben 24 yasında bekar biriyim evlilikten yana endişe ve korkularım var ama burdaki kadınların çoğu evli konularını okuyunca sıkıntılı olsalar bile imreniyorum acaba evliliği tavsiye edebileniniz var mi? Opuyorum kocamanindan sevgiler

Mrb pek sevgili kızlar öncelikle sizleri tanımasam da sevdiğimi belirtmek isterim. Şimdi asıl konuya damlayayim ben 24 yasında bekar biriyim evlilikten yana endişe ve korkularım var ama burdaki kadınların çoğu evli konularını okuyunca sıkıntılı olsalar bile imreniyorum acaba evliliği tavsiye edebileniniz var mi? Opuyorum kocamanindan sevgiler

Tabii ki evlenmelisin , anne olmalısın..
Belli bir yaştan sonra yalnızlık iyi gelmez..
Evde uğraşacak biri lazım :KK70::KK70:
Bu arada bende seni sevdim.. :KK200:

Evliyim mutluyum :))
Ama sen mutlu olabilirmisin bilemem.
Insanlarin mutlu olduklari seyler farklidir. Sen bi mücevherle mutlu olsun ben bi cilekle :))
Gibi gbii birton ornek.

Benimde ne olucagim belli olmaz suan mutluyum ama hayat bu ..

Evliliğin kısaca anlatımı şu ;
Beynimizde şimdiye kadar çalışmamış bütün noktaları çalıştırmasıdır..
İyi kötü her türlü akıl edemediğin yönlerin meydana çıkar.
Ayrıca sabır sahibi de olursun.. Güçlenirsin..

Yahu illa dert tasa mi yazmalıyım? Bukadar kadını bir arada gormusken evlilik tavsiyesi istiyorum :110:

sıkıntılar tabi ki var, olmaz diyen yalan söyler. ben 9-10 yllık evliyim ve şimdi herşeyi sil baştan yaşama şansım olsa yeniden eşimi tercih ederdim.evet çok sıkıntılar yaşadık ama bu ona olan sevgimden hiçbir şey eksiltmedi.2 evladımız var ve hala birbirimize aşkla bakabiliyoruz.birbirine yabancı 2 insanın sevgiyle birbirlerine bağlanmaları kadar güzel bir şey yok.doğru kişiyi bulduğuna inandığın an evlenmeli ve çocuk sahibi olmalısın bence.umarım gönlüne göre hayrlı bir eş nasip eder Allah sana da...

Ben ediyorum doğru kişiyle doğru zamanda gerçi benim yanlış zamanda doğru kişiyle oldu ama iyikide oldu diyorum ben erken evlendim aşk sevgi önemli ama en önemlisi güven bunu sakın unutma

sıkıntılar tabi ki var, olmaz diyen yalan söyler. ben 9-10 yllık evliyim ve şimdi herşeyi sil baştan yaşama şansım olsa yeniden eşimi tercih ederdim.evet çok sıkıntılar yaşadık ama bu ona olan sevgimden hiçbir şey eksiltmedi.2 evladımız var ve hala birbirimize aşkla bakabiliyoruz.birbirine yabancı 2 insanın sevgiyle birbirlerine bağlanmaları kadar güzel bir şey yok.doğru kişiyi bulduğuna inandığın an evlenmeli ve çocuk sahibi olmalısın bence.umarım gönlüne göre hayrlı bir eş nasip eder Allah sana da...
İnşallah çok daha mutlu olursun :) tesekkur ederim

Back
X