Buradaki herkes ovulasyon takibi yaparak mı hamile kaldı ?

nerdeyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
2.652
1.139
Çok merak ediyorum arkadaşlar , lütfen paylaşır mısınız ? Ilişki için gün beklediniz mi ya da hesap ettiniz mi ?

Ben hamile olduğumu öğrenene kadar bigun dolu bigun bos yaptık iyi çalıştık yani

Valla biz bir gece korunmadık o güne kısmetmiş :KK48:.. Bende hormon tedavisine başlarım diyodum reglim 2 gün sürüyordu çünkü.. Öyle sizin gibide sevinemedim biraz plandız geldi yavrucak

Ramazan Ayında kolay yapılır o halde bu test :KK66: en koyu olduğunun ertesi günü mü ilişki oldu ?

en koyu oldugu gün ve ertesi günü tatlım :) kaçırmamak adına adamı 2 gün kovaladım evde :KK53::KK8:
koyu çıktıgı gün zorla türk kahvesi içirdim sonra ilişki oldu:KK75:
ertesi günü normal denedik onun haberi yoktu çünkü :KK48:

en koyu oldugu gün ve ertesi günü tatlım :) kaçırmamak adına adamı 2 gün kovaladım evde :KK53::KK8:
koyu çıktıgı gün zorla türk kahvesi içirdim sonra ilişki oldu:KK75:
ertesi günü normal denedik onun haberi yoktu çünkü :KK48:
Çok hoşsun :KK66: hani şöyle bişey var ya kötü olduğu gün ilişki olursa erkek tutar diye , onu çürütmüşsün sen , Türk kahvesi neden ?

Çok hoşsun :KK66: hani şöyle bişey var ya kötü olduğu gün ilişki olursa erkek tutar diye , onu çürütmüşsün sen , Türk kahvesi neden ?

spermleri hareketlendirsin die gerçi sorun yoktu eşimde ama ben genede tedbir alıyım dedim az şekerli
hatta eşim hiç sevmez türk kahvesini canım çekti hadi be karşılıklı içelim die yalvarmıştım :KK70:
oda kıramamış iyi ozaman demişti az şekerli sert türk kahvesi içmişti hatta şekerini unutmuşsun demişti aa ögle mi demiştim sonradan dedim ona bebiş olsun die içirdim die :KK70: ikimizde çok istiyorduk zaten de 12.ayımızdı her ay umitlene umitlene bir hal oluyorduk bu benim için son sanstı çünkü en sonunda aşılama yaptırma kararı alıcaktım
bendede bir sorun yoktu yumurtluyordum sadece regl aşırı düzensizdi okadar :)

Owulasyon testini denedim gun hesaplayarak o gunleri dolu gecirerek denedim boyle sıkı takipten stres oldm sanrm 6. Ayda gebe kaldm ancak dewam etmedi gebeligim Rabbim buna omur wersin hic birini yapmadan 2. Ye ilk denemede kawustum

Ben surekli kontrol ettim ovulosyon testi,pressed jel kullandm hamile kalamadm ne zmnki tamam ben hamile kalamiorm tup bebek yaptiraim desim 2 sene sonra reglimi beklerken hamile kaldigimi ogrendm:)

Ben hiçbir şekilde gün takibi yapmadım. Çocuk olsa hoş olur dedikten sonra korunmayı bıraktık sadece. Yani olursa olur mantığıyla.. Nitekim de çok fazla uzamadı bu süreç.

Bana sadece çocuk yapma amacıyla birlikte olmak saçma geliyor, ne biliyim. Sanki çocuk sevgisiz, eksik malzemeyle doğacakmiş gibi hissediyorum:)

Ben ovulasyon günlerimi hesaplayarak hamile kaldım:anneadayı::KK200:
7 ayın sonunda ilk denemede başarılı oldum Allah'a şükür:21:
Sağlıkla buyutun..kız mı erkek mi? Paylasirmisiniz nasıl bir yol izlediniz..herşeyin sağlıklı hayırlısı tabiki bende kizim olmasını çok istiyorum

Sağlıkla buyutun.nasil bir yol izlediniz.anlatirmisin Cnm.bende kizim olsun istiyorum.yeni ovu testi aldım.yumurtlma ve çatlama gunlerimi belirlicem ilk önce..

Canim benim adetim duzensizdi kacirmamak adina regl hemen sonra hem ovu hem iliskiye basladim 2 gunde bir oldu sonra test koyulasmaya baslayinca bekledum ben reglden hemen sonra kuru incir ve ceviz yedim belki oda faydasi olmustur sonra test positif verdigi zaman 5 saat sonra idi sanirim esim isten geldi yemek sonrasi bir az sekerli turk kahvesi icirdim gerci hic br sorun yoktu bizde ama ben spermleri harakete gecirmek adina yaptim icti yarim saat sonra iliski oldu 2 gun periz gibi bisi oldu uzun sure beklemedik yani regl 17.gunu pozitif vermisti.
Simdi kizim 1.5 yasinda insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin :)

Canim benim adetim duzensizdi kacirmamak adina regl hemen sonra hem ovu hem iliskiye basladim 2 gunde bir oldu sonra test koyulasmaya baslayinca bekledum ben reglden hemen sonra kuru incir ve ceviz yedim belki oda faydasi olmustur sonra test positif verdigi zaman 5 saat sonra idi sanirim esim isten geldi yemek sonrasi bir az sekerli turk kahvesi icirdim gerci hic br sorun yoktu bizde ama ben spermleri harakete gecirmek adina yaptim icti yarim saat sonra iliski oldu 2 gun periz gibi bisi oldu uzun sure beklemedik yani regl 17.gunu pozitif vermisti.
Simdi kizim 1.5 yasinda insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
Allah bagislasin.simdi anladığım kadarı ile söylemi : Adet bitimi ertesi günü gün aşırı ilişki,taaa ki ovu testinde çift çizgiyi gorene kadar..

X