Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testi nasıl uyguladın ?Bende 11 ay boyunca bekledim kizimi 12.ay ovulasyon testi ile hamile kaldim sukurler olsun :)
Testi nasıl uyguladın ?
Ramazan Ayında kolay yapılır o halde bu test en koyu olduğunun ertesi günü mü ilişki oldu ?Propektusune uyarak tabiki
her gun ayni saatte 5 saat tutulmis idrar ile sivi alimi kesinlikle olmadan
reglden hemen sonra baslamistim
Ramazan Ayında kolay yapılır o halde bu test en koyu olduğunun ertesi günü mü ilişki oldu ?
Çok hoşsun hani şöyle bişey var ya kötü olduğu gün ilişki olursa erkek tutar diye , onu çürütmüşsün sen , Türk kahvesi neden ?en koyu oldugu gün ve ertesi günü tatlım :) kaçırmamak adına adamı 2 gün kovaladım evde
koyu çıktıgı gün zorla türk kahvesi içirdim sonra ilişki oldu
ertesi günü normal denedik onun haberi yoktu çünkü
Çok hoşsun hani şöyle bişey var ya kötü olduğu gün ilişki olursa erkek tutar diye , onu çürütmüşsün sen , Türk kahvesi neden ?
Sağlıkla buyutun..kız mı erkek mi? Paylasirmisiniz nasıl bir yol izlediniz..herşeyin sağlıklı hayırlısı tabiki bende kizim olmasını çok istiyorumBen ovulasyon günlerimi hesaplayarak hamile kaldım
7 ayın sonunda ilk denemede başarılı oldum Allah'a şükür
Sağlıkla buyutun.nasil bir yol izlediniz.anlatirmisin Cnm.bende kizim olsun istiyorum.yeni ovu testi aldım.yumurtlma ve çatlama gunlerimi belirlicem ilk önce..Bende 11 ay boyunca bekledim kizimi 12.ay ovulasyon testi ile hamile kaldim sukurler olsun :)
Regl den ne kadar sonra,kac gün sürdü iliskiPropektusune uyarak tabiki
her gun ayni saatte 5 saat tutulmis idrar ile sivi alimi kesinlikle olmadan
reglden hemen sonra baslamistim
Sağlıkla buyutun.nasil bir yol izlediniz.anlatirmisin Cnm.bende kizim olsun istiyorum.yeni ovu testi aldım.yumurtlma ve çatlama gunlerimi belirlicem ilk önce..
Allah bagislasin.simdi anladığım kadarı ile söylemi : Adet bitimi ertesi günü gün aşırı ilişki,taaa ki ovu testinde çift çizgiyi gorene kadar..Canim benim adetim duzensizdi kacirmamak adina regl hemen sonra hem ovu hem iliskiye basladim 2 gunde bir oldu sonra test koyulasmaya baslayinca bekledum ben reglden hemen sonra kuru incir ve ceviz yedim belki oda faydasi olmustur sonra test positif verdigi zaman 5 saat sonra idi sanirim esim isten geldi yemek sonrasi bir az sekerli turk kahvesi icirdim gerci hic br sorun yoktu bizde ama ben spermleri harakete gecirmek adina yaptim icti yarim saat sonra iliski oldu 2 gun periz gibi bisi oldu uzun sure beklemedik yani regl 17.gunu pozitif vermisti.
Simdi kizim 1.5 yasinda insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin :)