Buradaki soytarı kızlardan farkın olmadığını düşündüm..

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
8 aylık bir beraberliğim var kendisi 28 ben 23 yaşındayım.Aslında kıskançlık falan dozunda yani her şey.Oraya gitme şunu yapma demek gibi huyları yoktur tadında yani.Bugün bankamatikte bir işim vardı kuzenin motosikletle gidecektik. Kuzenim erkek bu arada.Neyse bunun verdiği cevap arkasında gideceksin öyle mi?Ben de evet dedim.Bence uygun değil ama tabii sana normal böyle şeyler dedi.Ben de abartıyorsun dedim.Yok onun beline tutundun gittin:) bilmem ne dedi.Ve ekledi buradaki soytarı kızlardan farkın olmadığını düşündüm.Ben de ne kadar abarttın yahu.Beni öven sendin.Soranlara anlatırsın iyi kızdı şöyleydi böyleydi farklıydı dikkat ederdi iyi bilirdim ta ki motosikletin arkasına binene kadar diye yazdım gülücük koydum.İşte alaya alıyorsun sana normal geliyor diye yazdı.Ortada belki çok dert edecek bir durum yok ama eski ilişkimde kıskançlık yüzünden çok hırpalandım çok korktum sırf bu konudan.Bu mu olur böyle şeyler diye geçiştireyim mi yoksa ne yapayım?

8 aylık bir beraberliğim var kendisi 28 ben 23 yaşındayım.Aslında kıskançlık falan dozunda yani her şey.Oraya gitme şunu yapma demek gibi huyları yoktur tadında yani.Bugün bankamatikte bir işim vardı kuzenin motosikletle gidecektik. Kuzenim erkek bu arada.Neyse bunun verdiği cevap arkasında gideceksin öyle mi?Ben de evet dedim.Bence uygun değil ama tabii sana normal böyle şeyler dedi.Ben de abartıyorsun dedim.Yok onun beline tutundun gittin:) bilmem ne dedi.Ve ekledi buradaki soytarı kızlardan farkın olmadığını düşündüm.Ben de ne kadar abarttın yahu.Beni öven sendin.Soranlara anlatırsın iyi kızdı şöyleydi böyleydi farklıydı dikkat ederdi iyi bilirdim ta ki motosikletin arkasına binene kadar diye yazdım gülücük koydum.İşte alaya alıyorsun sana normal geliyor diye yazdı.Ortada belki çok dert edecek bir durum yok ama eski ilişkimde kıskançlık yüzünden çok hırpalandım çok korktum sırf bu konudan.Bu mu olur böyle şeyler diye geçiştireyim mi yoksa ne yapayım?
Bende sevgilini dünyadaki maço boş konuşan yontulmamış cinsinden erkeklerden zannettim şuan:KK53:

kuzeninden kıskanmak nedir birde motosiklete binen kızlar soytarı mı oluyormuş

bu nasıl bir algılama tarzı

bir de ne kadar eski tarz bir hakaret :KK53: günümüzde soytarı mı kaldı yaw, artık sirklerde bile profesyonel göstericiler var :KK53:

konu sahibi kusura bakma güldük biraz ama hemen kaç kurtar kendini..

bir de ne kadar eski tarz bir hakaret :KK53: günümüzde soytarı mı kaldı yaw, artık sirklerde bile profesyonel göstericiler var :KK53:

konu sahibi kusura bakma güldük biraz ama hemen kaç kurtar kendini..
anlaşılan taş fırın erkeğiyim diye geçiniyor bu şahıs sert erkek pozlarında üslupta oldukça bozuk

Bence haklısın normal bir bakışı yok. Kuzenden kıskanan adam ileride o adamla ne tokalaştın da der abarttıkça da abartır. Ki sana da normal geldi diye hakaret de etmiş. Hiç hoş değil. Ben de olsam rahatsız olurdum.
Kuzen bu arabasına da motoruna da binilir kimseye de hesabı verilmez. Kuzenden dahi kıskanan adamdan kork zaten

ya şimdi taşlanıcam ama motor bayağı samimi şekilde binilen bişey
ben de her gün biniyorum eşimin arkasına oturuyorum beline sarılıyorum falan
hani başka bir erkekle senin o kadar yakın temasta olmandan hoşlanmamış olabilir
tabi söz konusu kuzenin
buradan da sevgilinin kendi kız kuzenlerini kardeş olarak görmediği sonucuna varabiliriz

açıkçası bence büyük terbiyesizlik. bana şaka niyetine 'aptal, mal' dense falan alınmam ben de gülerim ama böyle imalı imalı laflarda bir anda kan beynime sıçrar. ben olsam o an bitirirdim ilişkimi ama tavsiye etmiyorum elbet. soğukkanlı olmak daha iyi.

O değilde ilişki sekiz senelikse siz de 23 yaşındaysanız, ilişkiye başladığınızda 15 yaşındaydınız demek oluyor bu. Ondan önceki ilişkim dediğinizden anladığım da 15 yaşından önce de ilişkinizin olduğu.

Hızlı başlayangillerdensiniz aşk hayatına anladığım kadarıyla. Benim bu konuda dikkatimi tek bu nokta çekti.
Ayıpladım mı? Hayır haddimi bildim. Ama bilmenizi istedim sadece garipsediğimi.

Konuya gelecek olursak, hakaret etmiş olmakla beraber haklı. Ben de istemezdim öyle başkasına sarılsın.

Ayrıca kuzeninle mi düşünmüş aaaaa diyenlere de şaşıyorum. Kuzeniyle evlenen yok gibi, ya da burda her gün kuzen konusu açılmıyormuş açıldığında da "ne hissettiğine bağlı" diyenler yokmuş gibi..

yobazlık falan da değil bu. Şahsen ben sevgilimin yanına kimsenin oturmasını istemem. Hele de beline sarılcak sıkı sıkıya tutuncak falan. :KK4:

O değilde ilişki sekiz senelikse siz de 23 yaşındaysanız, ilişkiye başladığınızda 15 yaşındaydınız demek oluyor bu. Ondan önceki ilişkim dediğinizden anladığım da 15 yaşından önce de ilişkinizin olduğu.

Hızlı başlayangillerdensiniz aşk hayatına anladığım kadarıyla. Benim bu konuda dikkatimi tek bu nokta çekti.

Konuya gelecek olursak, hakaret etmiş olmakla beraber haklı. Ben de istemezdim öyle başkasına sarılsın.

Ayrıca kuzeninle mi düşünmüş aaaaa diyenlere de şaşıyorum. Kuzeniyle evlenen yok gibi, ya da burda her gün kuzen konusu açılmıyormuş açıldığında da "ne hissettiğine bağlı" diyenler yokmuş gibi..

yobazlık falan da değil bu. Şahsen ben sevgilimin yanına kimsenin oturmasını istemem. Hele de beline sarılcak sıkı sıkıya tutuncak falan. :KK4:

8 yıl değil 8 ay demiş konu sahibi.

8 aylık ilişki :KK66: ayrıca kuzenle evlenenler olabilir ama konu sahibi için geçerli değil anlafığım kadarıyla

8 aylık ilişki :KK66: ayrıca kuzenle evlenenler olabilir ama konu sahibi için geçerli değil anlafığım kadarıyla
Aaay:) benim beyin firarda ya da gözler şaşı oldu bütlerden:110: valla ben kuzenimden beklemezdim ben de sizin gibi düşünüyodum ama şimdi kalmadı o kuzen işi bibican.. Eşşşek herif müsaade etsem elimi tutucaktı :KK67: o yüzden tövbe bi daha kuzen kardeştir demem:KK67:

Konu sahibi afedersin yanlış okumuşum demek ki:KK61: düşün ki tekrar okumaya cesaretim yok o derece bıktım okumaktan sabahtan beri ders:confused::110:

Oha sana resmen soytari demis sen de gulucuklu laf sokmussun. Bana soytari diyen adama neler derim dusunemiyorum su an o an spontan söverim gelisine

Akrabalarimizla da rahat gorusemiceksek ne anladım ben bu işten
soytarı kelimesi de cabası tebrik ederim arkadasi

X