- 25 Ocak 2022
- 2.654
- 5.310
- 78
- Konu Sahibi FalcoJeanny
Burak Dikmen'e ameliyat olanlar olumlu olumsuz gorus bildirirseniz sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, hayir kendisine olmadım. On görüşme de yapmadık.Merhaba ben de şu an burak dikmeni araştırıyorum siz ameliyat oldunuz mu
Ben olucam gun aldım. Bir youtube videsoundan buldum ismini. Ön görüşme de iyi izlenim verdi bana,asistani da çok ilgili.Burak Dikmen'e ameliyat olanlar olumlu olumsuz gorus bildirirseniz sevinirim
Tavsiyeniz var mı peki ameliyat oldunuz muMerhaba, hayir kendisine olmadım. On görüşme de yapmadık.
Tavsiyeyi riskli buluyorum,begendiklerim var ama ön görüşme için degerlendirilebilir.Özelden yazarsanız paylaşabilirim.Tavsiyeniz var mı peki ameliyat oldunuz mu
Hüseyin Altun'la da görüşebilirsiniz. Aynı hastanede ameliyat yapıyor,değişmediyse. Bu doktor da tecrübeli,ön görüşmeye değer. Ben ilk ameliyatımda gorusecektim,çok geç tarihe randevu verdiği için görüşmemiştim ama hep aklımdaydı... yoğun bir doktor, on görüşme için bile beklemeniz gerekiyor.merhaba ben de on görüşmeden güzel bi enerji aldım kendisinden ama karar vermedim. Ameliyat olan var mı kendisine
Nilda bir ara görüşmeye değer bulduğun cerrahları paylaşabilir misin veya daha önce paylaştıysan oraya bakayımHüseyin Altun'la da görüşebilirsiniz. Aynı hastanede ameliyat yapıyor,değişmediyse. Bu doktor da tecrübeli,ön görüşmeye değer. Ben ilk ameliyatımda gorusecektim,çok geç tarihe randevu verdiği için görüşmemiştim ama hep aklımdaydı... yoğun bir doktor, on görüşme için bile beklemeniz gerekiyor.
Cnm,ozelden yazayım sanaNilda bir ara görüşmeye değer bulduğun cerrahları paylaşabilir misin veya daha önce paylaştıysan oraya bakayım![]()
Ben Eylül'de ameliyat oldum çok memnunum , işinde iyi asistanları iyi sonuçta da memnunumBurak Dikmen'e ameliyat olanlar olumlu olumsuz gorus bildirirseniz sevinirim
canım bana da yazabilir misin forumda hep seni görüyorum. çok bilgili gözüküyorusun :)Cnm,ozelden yazayım sana![]()