BURAK DİKMEN Burun Estetiği

Ben de ona olacağım ve arkadaşım oldu çok memnun haziranda gittim 10 bin dedi ama salak gibi olmadım . Şu an 20 dedi ona olacağım

merhaba ben de on görüşmeden güzel bi enerji aldım kendisinden ama karar vermedim. Ameliyat olan var mı kendisine
Hüseyin Altun'la da görüşebilirsiniz. Aynı hastanede ameliyat yapıyor,değişmediyse. Bu doktor da tecrübeli,ön görüşmeye değer. Ben ilk ameliyatımda gorusecektim,çok geç tarihe randevu verdiği için görüşmemiştim ama hep aklımdaydı... yoğun bir doktor, on görüşme için bile beklemeniz gerekiyor.

Hüseyin Altun'la da görüşebilirsiniz. Aynı hastanede ameliyat yapıyor,değişmediyse. Bu doktor da tecrübeli,ön görüşmeye değer. Ben ilk ameliyatımda gorusecektim,çok geç tarihe randevu verdiği için görüşmemiştim ama hep aklımdaydı... yoğun bir doktor, on görüşme için bile beklemeniz gerekiyor.
Nilda bir ara görüşmeye değer bulduğun cerrahları paylaşabilir misin veya daha önce paylaştıysan oraya bakayım🤗

Forumda Hüseyin Altun hocanın altı yıl önce ameliyat ettiğini iddia eden biri konu açmış memnuniyeti ile alakalı altındaki yorumda pek inandırıcı olmadığı yönünde o yüzden ben de emin olamadım görüşme konusunda

Back
X