- 9 Eylül 2016
- 351
- 212
- 18
- Konu Sahibi kucukpiraye
Yaaa oooy oyy:) evet ege:)Tatil yeri olarak geliyorlar demek ki. :)))
Ffff Ege'deyse gelinmez mi ben olsam ben de atlarım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa oooy oyy:) evet ege:)Tatil yeri olarak geliyorlar demek ki. :)))
Ffff Ege'deyse gelinmez mi ben olsam ben de atlarım:)
Ay konuşcam bu sefer ama yüzlerine söyleyemicem. onlar gidince annemi arayıp anne bileti açığa aldırın azcık düzenimi kurayım bu sefer biraz gec gelin diyim .ama bu sürekli bir çözüm olmayacaktır tabiOturup konuşsan ? Anlayacaklarını düşünmüyorsan böyle devam
Yaaa oooy oyy:) evet ege:)
Birazda öyle cidden.. ünide okurken evde 1 yıl tek başıma yaşadım . O 1 yılda bir kere geldiler ondada iki gün kalmışlardı....Ama boşandıktan sonra neden tek kalamıyorum? hep buradalar. Destek çıkılacak bir durumumun kalmadığının farkındalar. Ama peşimden geldiler burada benle yaşıyorlar resmenKabullenememişler boşandığınızı. Belli ki bir travma geçiriyorlar, üzerlerinden atamıyorlar
Elalem konusuna gelince, Allah bütün o elalemlerin belasını versin.
çok anlayacağını sanmıyorum özelliklede annemin..Ama denicem olmazsada yurtdışına cıkamıyorum en azından şehir dışında başka bi iş bakıcamSırf ele güne karşı yapılan kızın basindayiz durumu gibi gelmedi bana.. endişeli gibi geldiler bana.. yalnız bırakmamak birlikte zaman geçirmek için cabaliyorlar.. annenizle konuşun tek olarak.. muhtemelen o on ayak oluyor bu gelme işine.. Bu kadar sık geldiklerinde kendinizi duzelememis gibi hissettiginizi guvenmediklerini düşündüğünüzü uzuldugunuzu söyleyin.. bi daha gelişi yılbaşı gibi yapalım birlikte kutlarız gibi sozlesin..
çok anlayacağını sanmıyorum özelliklede annemin..Ama denicem olmazsada yurtdışına cıkamıyorum en azından şehir dışında başka bi iş bakıcamne kadar çözüm olur bilmiyorum
Ya zaten yazıldım spora annem öyle bozulduki ne gerek var falan diye..Arkadaşlarımla buluşuncada sıkılıyor evde süürekli arıyor beni geldinmi geliyomusun nerdesiniz napıyosunuz falan diye.illede beni istiyo. cok bunaldım ya ...komplekse gircem artık..Biara baya ev baktılar taşınmak için sonrada amaaan zaten burda evimiz var acelemiz yok diye aramayı kestiler.:/ bekçi gibi sürekliOraya da gelecek ışığı ben gördüm ailenizde:) haftasonu spor kurs vs ayarlasaniz.. arkadaşlarınızla gorusseniz.. belki vakti yok diyip sıkılıp giderler.. madem sevdiler Bari komple tasinsalar oraya bari kapiniz ayrı olsa..
Gerçekten mişu elalem ne der durumu beni çileden çıkarıyor. cinnet geçiresim geliyor.
canım illa aynı mesleği yapmak zorunda mısın yurtdışında. ben kaç kişi gördüm yurtdışına gidip 3-4 ay garsonluk yapıp dilini geliştirip sonra istediği işe başvuranı.
Ya konuşsamda anlayacak gibi değiller .annem yine gelmek isteyecektir hem alıştıda bu hayata gel git falan hoşuna gidiyor..Ailenin tutumu bana rahatsız edici gelmedi. Çoğu anne baba böyle davranir. . Tedirginliklerini, seni koruma hislerini anlıyorum. Sen mutlu değilsin madem, annenle acikca konuş.
Bi ilişkin vardı, yanlis mi hatırlıyorum? O nasıl gidiyor ?
Asla evlenmem de:) en azından cok uzun bir süre evlenmem..İnş yurtdışına taşınabilirimO zaman senin devan, ya dediğin gibi başka bi ulkeye gitmek yada evlenmek. Ancak öyle bi durumda senin alanina mudahale olmaz.
ben amerikayı biliyorum. avrupayı bilmiyorum. birden fazla yöntem var.Gerçekten mimümkünmü acaba öyleki hiç durmam burada, her işi yaparım..zaten yurtdışında gelir düzeyleri biçok mesleğin aynı. Kendimi geçindirebildikten sonra sıkıntı yok. Ayyy çok istiyorum yarın bile giderim. Dilim var benim aslında..Ay nası gittiler acaba onlar
Evet şuan kafam sağsağlim. sıkıntılanmadım ya zaten kısa süreli bir ilişkiydi ama uzasa sanırım kafama takmaya başlardım. Beklentilerim çoğalmaya başlayacaktı. Sonucta beğendiğim ve hoşlandığım biriydi. Çok yazmamaya karar verdim iki üç gün kendiliğimden bişey yazmadım o yazsada geç cevap yazdım ve kısa cevap verdim falan. iki üç gün sonra oda yazmamaya başladı en son cuma günü konuşmuşuz. Sanırım artık yazmayacagım:) görüşmeyeceğim.Olumsuz konuşmak istemiyorum. Ama ilişkin konusunda bu beklenen bi durum benim için. Yani bi yakinlasmadan sonra bu uzaklaşmanın olacağını tahmin etmiştim.
Senin kafan sagsa salimse ne ala.. Ama sürüncemede bırakma. Öyle günlerce arama sorma, sonra merhaba ben geldim de..Öyle bi rahatlık olmamalı..
Güzel yer aynen deniz şehri. Memleket doğuda...Bağlık bahçelik değil.. 2 odalı ev zaten sığamıyoruz onlar gelince ben yerde yatıyorum. Tek tük eşyam var..Hiçde çevreleri yok. Hiç tanıdıkları yok. Aşağı inip yürüyüş yapmak bi yapabildikleri .oda hoşlarına gidiyor... Hep gidiş dönüş bilet alıyorlar..
Diyemiyorum bende aynenama anlayın beni..Belli bi yaştayım. Ailemsiz tek başıma yaşamayı tattım. Ve beni buraya getirmelerinin sebebide hayat kurayım düzen kurayımdı.. Ben istedim hatta. En başta bana destek olun ben buradan gideyim bir hayat kurayım anne ben sizinle yaşayamam dedim .Sağolsunlar ellerinden geli yaptılar beni anlayışla karşıladılar. Hİçkimsenin olamayacagı kadar destek oldular. Şimdi nasıl derim gelmeyin diye....Keşke yurtdışına taşınabilsem
![]()