İşte bunu da yazdım derdimi anlatırkenBoşver diyip cevap vermeyin siz de. Ben diğer tarafa geçin diyorum ama her yerde her türlü insanla karşılaşacaksınız. Mesafeyi ayarlamak hep sizin göreviniz bunu bilin.
EvetTedbili mekanda ferahlık vardır
Hem düşünsene cvne ekleyecegin bir brans daha oluyor
En kötü ne olabilir ki yine aynısını yasasarsın bu sefer kendini sınarsın bende mi sorun diyeEvet
Düşünüyorum kara kara
Canım her yerde var bu tip insanlardan. Ohoo bu ne kiİşte bunu da yazdım derdimi anlatırken
Kendime güvenemedim
Bi de o arkadaşım haftada bir izin alıyo mesaiye kısmen 3 saat kala gidio
Ve ufacık ihtiyacı yok
Konuşurken duymuştum
Eşi browne yaparsın demişti
İzin alma sebebine bakın
Müdür de izin veriyo onun işlerini yaptığı için
Daha neler neler
Sanki padişah...
Saltanat sürüyor
Ben gidiyim diyorum da ben maruz kalmayayım
İşte bunu da yazdım derdimi anlatırken
Kendime güvenemedim
Bi de o arkadaşım haftada bir izin alıyo mesaiye kısmen 3 saat kala gidio
Ve ufacık ihtiyacı yok
Konuşurken duymuştum
Eşi browne yaparsın demişti
İzin alma sebebine bakın
Müdür de izin veriyo onun işlerini yaptığı için
Daha neler neler
Sanki padişah...
Saltanat sürüyor
Ben gidiyim diyorum da ben maruz kalmayayım
Bana kızmanıza gerek yok.Tamam hepsi kabul ama kendisi neden hep benden laf almaya çalışıyor
Öbür arkadaşla konuşuyorum soruyu meraklı meraklı
Bi işler karıştırıyorsun , anlat vb dio
O zaman o da bana sormasın anladınız mı?
Yok ben size gram kızmadımBana kızmanıza gerek yok.
O kişinin sırlarını size anlatan kişiler belki ağzınızdan çıkan veya çarpıtılmış bazı şeyleri o kişiye yansıtıyorsa? Yüzleşme gibi olabilir.
Belki de sadece sorun çıkartmaktan hoşlanan biridir.
Bu nedenle samimi olmayın diyorum.
İş ortamında samimiyet yoktur.
Kibarca tersleyin sınırlarını öğretin ama 5 dk sonra surat asmayın. Problemleri kişiselleştirmeyin. An gelir yine gülünür espiri yapılır hava yumuşatılır.
Bilmeniz gereken her yerde böylesi vardır ve arkadaş dediklerinizle aynı branşta olmak daha sıkıntıdır. Rekabet arkadaşlığı kötü etkiler yine benzer şeyler olur.
Anlatmasın zatenSizinle aynı yerde çalışan, güler yüz gösteren biri neden size sırlarını anlatmak zorunda kalsın ki.
İyi geçiniyordur ama sırdaşı başkasıdır.
Ben mantığınızı hatta sorununuzu çözemedim yani anlayamadım.
Doğru diosunEn kötü ne olabilir ki yine aynısını yasasarsın bu sefer kendini sınarsın bende mi sorun diye
Ben bölüm brans iş değişiklilerini artı bir durum olarak görüyorum bilgi alanın genişliyor
teşekkür ederimEn kötü ne olabilir ki yine aynısını yasasarsın bu sefer kendini sınarsın bende mi sorun diye
Ben bölüm brans iş değişiklilerini artı bir durum olarak görüyorum bilgi alanın genişliyor
Valla kaçmak sorununuzu çözmez,nereye giderseniz gidin durumun değişeceğini zannetmiyorum , kendinizi değiştirmekle başlayın işe
Teşekkür ederimEvet neden ve nasıl olduklarını anlayamadığım o piremsesleri ben de biliyorum. Muhtemelen siz izin alacak olsanız bin tane hesap verirsiniz ki aslında olması gerekendir ama kimisine bu yapılmaz. Maruz kalmamak en güzeli çünkü artık burada bir şey değişmez.
Değişim iyidir daha çok şeyi öğrenirsiniz tecrübeniz artar. Korkmayın buradaki işi de bilerek doğmadınız. Yeni işi de ogrenirsiniz. Bu arada aralarda falan piremsesten kaçış yok bence. Yine size ve başkalarıyla muhabbetinize karisabilir karşılaşınca onu da hesaba katın.
Teşekkürler simişCanım her yerde var bu tip insanlardan. Ohoo bu ne ki
bende çok istiyordum bi dönem.cesaret edemedim.yerimde kaldım.mutluyum.arada gel git yaşıyorum ama önüme bakıyorum iş ortamı önemli aynı odadaki arkadaşla çok samimi değilim aralarda diğer arkadaşlarla takılıyorum.çay kahve molası verinceTeşekkürler
Bi cesaret edebilsem
Aylardır birlikte çalıştığım kişi; yüzüme gülüyor, dost görünüyor ama en büyük sırlarını başkalarından duyuyorum
Teşekkür ederimEn kötü ne olabilir ki yine aynısını yasasarsın bu sefer kendini sınarsın bende mi sorun diye
En güzeli kimseye sırrını vermeyeceksın veya sır vermeden önce bır sır alıcaksın .
Baktın kı senın sırrın etrafta dolanıyor onunkide dolansın ..
Haklısın
Nerde mutluysan orda kal .
Teşekkür ederimBu ben ya valla eski is yerimde yasadigim benzer biseyi anlatmissin. Ogrendigim en onemli sey su ki iş arkadaslarinla asla cok samimi olma, sirlarini anlatma, sevecen falan olmasini da bekleme. Suan ben olsa yerimi degistirir yeni bi baslangic yapardim cunku hicbir is yuku ve ogrenme sureci ortamda yasadigin huzursuzluktan agir degildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?