Burama geldi, bi karar vermeliyim

Bölümümde kalayım mı? Çok kararsızım

• Kalma, yeni arkadaşlarla yeni odanda sayfa aç

OY: 24 82,8%
  • Kal, mücadeleye devam et

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29
Boşver diyip cevap vermeyin siz de. Ben diğer tarafa geçin diyorum ama her yerde her türlü insanla karşılaşacaksınız. Mesafeyi ayarlamak hep sizin göreviniz bunu bilin.
İşte bunu da yazdım derdimi anlatırken
Kendime güvenemedim
Bi de o arkadaşım haftada bir izin alıyo mesaiye kısmen 3 saat kala gidio
Ve ufacık ihtiyacı yok
Konuşurken duymuştum
Eşi browne yaparsın demişti
İzin alma sebebine bakın
Müdür de izin veriyo onun işlerini yaptığı için
Daha neler neler
Sanki padişah...
Saltanat sürüyor
Ben gidiyim diyorum da ben maruz kalmayayım

En güzeli kimseye sırrını vermeyeceksın veya sır vermeden önce bır sır alıcaksın .
Baktın kı senın sırrın etrafta dolanıyor onunkide dolansın ..

Nerde mutluysan orda kal .

Sizinle aynı yerde çalışan, güler yüz gösteren biri neden size sırlarını anlatmak zorunda kalsın ki.
İyi geçiniyordur ama sırdaşı başkasıdır.
Ben mantığınızı hatta sorununuzu çözemedim yani anlayamadım.

Canım her yerde var bu tip insanlardan. Ohoo bu ne ki

Evet neden ve nasıl olduklarını anlayamadığım o piremsesleri ben de biliyorum. Muhtemelen siz izin alacak olsanız bin tane hesap verirsiniz ki aslında olması gerekendir ama kimisine bu yapılmaz. Maruz kalmamak en güzeli çünkü artık burada bir şey değişmez.
Değişim iyidir daha çok şeyi öğrenirsiniz tecrübeniz artar. Korkmayın buradaki işi de bilerek doğmadınız. Yeni işi de ogrenirsiniz. Bu arada aralarda falan piremsesten kaçış yok bence. Yine size ve başkalarıyla muhabbetinize karisabilir karşılaşınca onu da hesaba katın.

Bana kızmanıza gerek yok.
O kişinin sırlarını size anlatan kişiler belki ağzınızdan çıkan veya çarpıtılmış bazı şeyleri o kişiye yansıtıyorsa? Yüzleşme gibi olabilir.
Belki de sadece sorun çıkartmaktan hoşlanan biridir.
Bu nedenle samimi olmayın diyorum.
İş ortamında samimiyet yoktur.
Kibarca tersleyin sınırlarını öğretin ama 5 dk sonra surat asmayın. Problemleri kişiselleştirmeyin. An gelir yine gülünür espiri yapılır hava yumuşatılır.

Bilmeniz gereken her yerde böylesi vardır ve arkadaş dediklerinizle aynı branşta olmak daha sıkıntıdır. Rekabet arkadaşlığı kötü etkiler yine benzer şeyler olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok ben size gram kızmadım
Bastırarak anlattım DİE öyle anlaşıldı sanırım
Evet haklısınız çok
Bakalım inşallah hallolur zamanla

Anlatmasın zaten
Merakım yok ama benden bekliyor anlatmamı
Soruşturuyor hep beni

En kötü ne olabilir ki yine aynısını yasasarsın bu sefer kendini sınarsın bende mi sorun diye
Ben bölüm brans iş değişiklilerini artı bir durum olarak görüyorum bilgi alanın genişliyor
Doğru diosun
En kötü ne olabilir ki yine aynısını yasasarsın bu sefer kendini sınarsın bende mi sorun diye
Ben bölüm brans iş değişiklilerini artı bir durum olarak görüyorum bilgi alanın genişliyor
teşekkür ederim
Kararımı vermek üzereyim sanırım

Teşekkür ederim
Piremetis kısmını anlayamadım :)

Teşekkürler
Bi cesaret edebilsem
bende çok istiyordum bi dönem.cesaret edemedim.yerimde kaldım.mutluyum.arada gel git yaşıyorum ama önüme bakıyorum iş ortamı önemli aynı odadaki arkadaşla çok samimi değilim aralarda diğer arkadaşlarla takılıyorum.çay kahve molası verince

Bu tarz şeylere alışmak gerekiyor hayatta, benim için de zordur. Beni de samimiyetsizlik, o enerji fazla etkiliyor.
Yine aynı şeyin olmayacağı garantisi yok evet ama yenilik, enerji ve ortam değişimi insanda bir ferahlık yaratıyor genelde, denenebilir.
Bu durumu aşamayacak gibiyseniz bölüm değiştirin. İş yerine ayakların geri geri gitmesi çok kötü bir his.

Bu ben ya valla eski is yerimde yasadigim benzer biseyi anlatmissin. Ogrendigim en onemli sey su ki iş arkadaslarinla asla cok samimi olma, sirlarini anlatma, sevecen falan olmasini da bekleme. Suan ben olsa yerimi degistirir yeni bi baslangic yapardim cunku hicbir is yuku ve ogrenme sureci ortamda yasadigin huzursuzluktan agir degildir

Teşekkür ederim
En güzeli kimseye sırrını vermeyeceksın veya sır vermeden önce bır sır alıcaksın .
Baktın kı senın sırrın etrafta dolanıyor onunkide dolansın ..
Haklısın

Nerde mutluysan orda kal .
Teşekkür ederim
Doğru diyorsun
Mesafe çok iyi Olucak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…