WhisPer00 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2012 183 4 26 İstanbul 23 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi WhisPer00 #1 Kızlar bu siteden alışveriş yapan var mı aranızda? Kapıda Ödeme seçeneği varmış sanırım güvenilir mi Peki? :96:
Kızlar bu siteden alışveriş yapan var mı aranızda? Kapıda Ödeme seçeneği varmış sanırım güvenilir mi Peki? :96:
pambukmelek8788 :) seeen Seeeennn sadece Kayıtlı Üye 26 Kasım 2012 3.986 7 46 Ankara 26 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi WhisPer00 #2 WhisPer00 .!.: Kızlar bu siteden alışveriş yapan var mı aranızda? Kapıda Ödeme seçeneği varmış sanırım güvenilir mi Peki? :96: Genişletmek için tıkla... ben yaptım birkaç kez:) güvenilir zaten güvenmesende kapıda ödeme neticede:) açar bakarsın beğnmezsen iade et parayı ödemeden
WhisPer00 .!.: Kızlar bu siteden alışveriş yapan var mı aranızda? Kapıda Ödeme seçeneği varmış sanırım güvenilir mi Peki? :96: Genişletmek için tıkla... ben yaptım birkaç kez:) güvenilir zaten güvenmesende kapıda ödeme neticede:) açar bakarsın beğnmezsen iade et parayı ödemeden
WhisPer00 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2012 183 4 26 İstanbul 26 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi WhisPer00 #3 melekayla .!.: ben yaptım birkaç kez:) güvenilir zaten güvenmesende kapıda ödeme neticede:) açar bakarsın beğnmezsen iade et parayı ödemeden Genişletmek için tıkla... Biraz baktım ürünlerine Fiyatları çok yüksek Fiyat konusunda bi Trendyol iyi sanırım ah keşke kapıda ödeme seçeneği olsa : )
melekayla .!.: ben yaptım birkaç kez:) güvenilir zaten güvenmesende kapıda ödeme neticede:) açar bakarsın beğnmezsen iade et parayı ödemeden Genişletmek için tıkla... Biraz baktım ürünlerine Fiyatları çok yüksek Fiyat konusunda bi Trendyol iyi sanırım ah keşke kapıda ödeme seçeneği olsa : )
pambukmelek8788 :) seeen Seeeennn sadece Kayıtlı Üye 26 Kasım 2012 3.986 7 46 Ankara 26 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi WhisPer00 #4 WhisPer00 .!.: Biraz baktım ürünlerine Fiyatları çok yüksek Fiyat konusunda bi Trendyol iyi sanırım ah keşke kapıda ödeme seçeneği olsa : ) Genişletmek için tıkla... evet pahalı:) aynen bende çok beğendğğim şeyleri sırf kapıda ödeme olmadığı için alamadığım olmuştur:)
WhisPer00 .!.: Biraz baktım ürünlerine Fiyatları çok yüksek Fiyat konusunda bi Trendyol iyi sanırım ah keşke kapıda ödeme seçeneği olsa : ) Genişletmek için tıkla... evet pahalı:) aynen bende çok beğendğğim şeyleri sırf kapıda ödeme olmadığı için alamadığım olmuştur:)
WhisPer00 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2012 183 4 26 İstanbul 26 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi WhisPer00 #5 Öğrenci kredi kartı diye birşey duymuştum bizimkileri teknolojiye uydurmam gerek artık : )
pambukmelek8788 :) seeen Seeeennn sadece Kayıtlı Üye 26 Kasım 2012 3.986 7 46 Ankara 26 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi WhisPer00 #6 WhisPer00 .!.: Öğrenci kredi kartı diye birşey duymuştum bizimkileri teknolojiye uydurmam gerek artık : ) Genişletmek için tıkla... :) hiç duymadım
WhisPer00 .!.: Öğrenci kredi kartı diye birşey duymuştum bizimkileri teknolojiye uydurmam gerek artık : ) Genişletmek için tıkla... :) hiç duymadım
WhisPer00 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2012 183 4 26 İstanbul 26 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi WhisPer00 #7 melekayla .!.: :) hiç duymadım Genişletmek için tıkla... 300 liralık bir limiti oluyor öğrenci belgesi ile çıkartılıyordu sanırım
melekayla .!.: :) hiç duymadım Genişletmek için tıkla... 300 liralık bir limiti oluyor öğrenci belgesi ile çıkartılıyordu sanırım
pambukmelek8788 :) seeen Seeeennn sadece Kayıtlı Üye 26 Kasım 2012 3.986 7 46 Ankara 26 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi WhisPer00 #8 WhisPer00 .!.: 300 liralık bir limiti oluyor öğrenci belgesi ile çıkartılıyordu sanırım Genişletmek için tıkla... ımm maalsef öğrenci değilim
WhisPer00 .!.: 300 liralık bir limiti oluyor öğrenci belgesi ile çıkartılıyordu sanırım Genişletmek için tıkla... ımm maalsef öğrenci değilim
B belugaaslan Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Aralık 2012 14 0 0 Bursa 16 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi WhisPer00 #9 WhisPer00 .!.: Biraz baktım ürünlerine Fiyatları çok yüksek Fiyat konusunda bi Trendyol iyi sanırım ah keşke kapıda ödeme seçeneği olsa : ) Genişletmek için tıkla... trendyol dan korkma bence postane aracılığı ile ödemeside var defalarca alışveriş yaptım sorun yaşamadım Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2014
WhisPer00 .!.: Biraz baktım ürünlerine Fiyatları çok yüksek Fiyat konusunda bi Trendyol iyi sanırım ah keşke kapıda ödeme seçeneği olsa : ) Genişletmek için tıkla... trendyol dan korkma bence postane aracılığı ile ödemeside var defalarca alışveriş yaptım sorun yaşamadım