• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Days doctor gebelik testi

eliiiffle

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
18
Kızlar adetime 3 gün varken yaptım bu testi sizce var mıdır güvenilir marka mi bilemedim days doctor hakkında iyi yorum da var kötü de🫠

Eklentiler

• 1000050630.webp
    1000050630.webp
    20 KB · Görüntüleme: 295
  • 1000050626.webp
    1000050626.webp
    12 KB · Görüntüleme: 342
Yok vermedim sanırım test hastasıydı bugün yaptığım erken testte bişey çıkmadı çünkü

days doctor bende de yalancı çizgi çıkarmıştı pek güvenmiyorum diğer kullandıgınız test hangisi

Bugün de akşamüstü bı test yaptım onda da bu şekilde çıktı ya

Eklentiler

• 1000051173.webp
    1000051173.webp
    5 KB · Görüntüleme: 324
Kızlar adetime 3 gün varken yaptım bu testi sizce var mıdır güvenilir marka mi bilemedim days doctor hakkında iyi yorum da var kötü de🫠
Bende de yalancı çıkardı bu marka. Dava etmek isterdim açıkçası. İnsanla dalga geçiyor çünkü

Sadece o değil ki 1 buçuk senedir çocuk istiyoruz 50 test yaptıysam 40 ı hep silikti
Predictor yanıltmıyor bildiğim kadarıyla. Bu testle gördüyseniz kimyasal dönmüştğr belki sonra. Predictor deneyin derim

Predictor yanıltmıyor bildiğim kadarıyla. Bu testle gördüyseniz kimyasal dönmüştğr belki sonra. Predictor deneyin derim
Bundan sonra onu deniycem ya kaset testler de daha geç cikiyo ya ondan biraz umutluyum elimde bı tane daha test var yarın sabah onu yaparım diyorum

Yaptım oda kuruma çizgisi bı çizgi oldu bidaha da kızdım yapmadım 😂
Bak canm benimki de böyle çıktı hemen 2 dk içinde marka days doctor inşallah yanıltmıyordur, çok olumsuz yorum okudum moralim bozuldu biraz ama bugün tekrar yapıcam bunu pazartesi günü yapmıştım, aslında fotoğrafta da çok belli ama buraya yükleyince kalite düşüyor belli olmuyor çizgi

Eklentiler

• Screenshot_2026-02-24-02-37-30-270_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2026-02-24-02-37-30-270_com.miui.gallery.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 280
Bak canm benimki de böyle çıktı hemen 2 dk içinde marka days doctor inşallah yanıltmıyordur, çok olumsuz yorum okudum moralim bozuldu biraz ama bugün tekrar yapıcam bunu pazartesi günü yapmıştım, aslında fotoğrafta da çok belli ama buraya yükleyince kalite düşüyor belli olmuyor çizgi
Kalite baya düşmüş canım ama ben hafiften görüyorum çizgiyi inşallah vardır tekrarlayınca da haber ver merak ettim

Kızlar benimkine de bakar mısınız :(

Eklentiler

• IMG_1477.webp
    IMG_1477.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 189
Yok vermedim sanırım test hastasıydı bugün yaptığım erken testte bişey çıkmadı çünkü
Days dr benimki ni de böyle cıkarttı. Adete 2 gün kaldı ama güvenemiyorum herkes yalancı pozitif diyor . Siz gebe misiniz

Eklentiler

• 1000046134.webp
    1000046134.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 151
Back
X