Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba çizgi gördüm ama kan verdiniz mi acaba?Kızlar adetime 3 gün varken yaptım bu testi sizce var mıdır güvenilir marka mi bilemedim days doctor hakkında iyi yorum da var kötü de![]()
Nova gibi biseydi sanırım yadays doctor bende de yalancı çizgi çıkarmıştı pek güvenmiyorum diğer kullandıgınız test hangisi
Bende de yalancı çıkardı bu marka. Dava etmek isterdim açıkçası. İnsanla dalga geçiyor çünküKızlar adetime 3 gün varken yaptım bu testi sizce var mıdır güvenilir marka mi bilemedim days doctor hakkında iyi yorum da var kötü de![]()
Sadece o değil ki 1 buçuk senedir çocuk istiyoruz 50 test yaptıysam 40 ı hep siliktiBende de yalancı çıkardı bu marka. Dava etmek isterdim açıkçası. İnsanla dalga geçiyor çünkü
Predictor yanıltmıyor bildiğim kadarıyla. Bu testle gördüyseniz kimyasal dönmüştğr belki sonra. Predictor deneyin derimSadece o değil ki 1 buçuk senedir çocuk istiyoruz 50 test yaptıysam 40 ı hep silikti
Bundan sonra onu deniycem ya kaset testler de daha geç cikiyo ya ondan biraz umutluyum elimde bı tane daha test var yarın sabah onu yaparım diyorumPredictor yanıltmıyor bildiğim kadarıyla. Bu testle gördüyseniz kimyasal dönmüştğr belki sonra. Predictor deneyin derim
Tekrar test yaptınız mı?Bundan sonra onu deniycem ya kaset testler de daha geç cikiyo ya ondan biraz umutluyum elimde bı tane daha test var yarın sabah onu yaparım diyorum
Yaptım oda kuruma çizgisi bı çizgi oldu bidaha da kızdım yapmadımTekrar test yaptınız mı?
Bak canm benimki de böyle çıktı hemen 2 dk içinde marka days doctor inşallah yanıltmıyordur, çok olumsuz yorum okudum moralim bozuldu biraz ama bugün tekrar yapıcam bunu pazartesi günü yapmıştım, aslında fotoğrafta da çok belli ama buraya yükleyince kalite düşüyor belli olmuyor çizgiYaptım oda kuruma çizgisi bı çizgi oldu bidaha da kızdım yapmadım![]()
Kalite baya düşmüş canım ama ben hafiften görüyorum çizgiyi inşallah vardır tekrarlayınca da haber ver merak ettimBak canm benimki de böyle çıktı hemen 2 dk içinde marka days doctor inşallah yanıltmıyordur, çok olumsuz yorum okudum moralim bozuldu biraz ama bugün tekrar yapıcam bunu pazartesi günü yapmıştım, aslında fotoğrafta da çok belli ama buraya yükleyince kalite düşüyor belli olmuyor çizgi
Kızlar benimkine de bakar mısınızKızlar adetime 3 gün varken yaptım bu testi sizce var mıdır güvenilir marka mi bilemedim days doctor hakkında iyi yorum da var kötü de![]()
Hayırlı olsun canım bence ben burdayım diye bağırıyorKızlar benimkine de bakar mısınız![]()
Gebe misinizKızlar benimkine de bakar mısınız![]()
Days dr benimki ni de böyle cıkarttı. Adete 2 gün kaldı ama güvenemiyorum herkes yalancı pozitif diyor . Siz gebe misinizYok vermedim sanırım test hastasıydı bugün yaptığım erken testte bişey çıkmadı çünkü