Burası bana iyi gelmiyor

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.599
1.727
133
Merhabalar.1 senedir depresyon tedavisi görüyorum .Ilaclari yavasca azaltmaya basladim.Tayinim memlekette oldugu icin ailemin yanina geldim.Ailemle hic bir faaliyetimiz yok.Sıkılıyorum.Burada arkadasim da yok.Kiz kardesim var ama aram iyi degil.Yani eskiden beri toplum demez cocuk gibi azarlar.o her gun geziyor ama ben onunla giymek istemiyorum.Acikcasi bu aralar cok sinirlendirdi beni.Cok hoyrat davraniyir.Denize dustum ama yilana sarilmak istemiyirum.Gerginim baya bi.Ilaclari da doktor kontrolunde azaltiyorum.Ya tek basima mi gezsem artik bilmiyorum.Cok darlandim.
Ya zorla psikolojimi bozuyorlar.Mesela naif bir insan oldugum icin eskiden beri ailem hic bir seyi yapamayacağımı düşünüyor. Araba alacagim,param var ama babamin hesabinda.Almiyorlar.Kardesin de gelsin sen suremezsin diyorlar.Ya yaparim,yapabilirim.
Bir seyler yaomaya calisiyorum , se beceremezsin ama x.. yapar diyorlar.
Her seyime oyle.Kardesim su anda geziyor ,tozuyor ,mutlu .beni de cagiriyor ama gitmek istemiyorum.kizginim ona. Dedigim gibi cok hoyrat davranir.Ailemden de destek alir.Azarlar,dalga gecer.
Alingan olduğumu soyluyir ailem ama degilim.Vallahi degilim.Ama bazi davranislarin toplum icinde yaoilmasi zoruma gidiyor.Hafifr alinmak incitiyor beni.
Kendi cevremde cok iyiyim ama burada cwvremde kimse yok.cok yalnizim.
Bana iyi gelecek bir seyler yaomak istiyorum.

Yalnız takıl kafan rahat eder. Ben bazen alıyorum elime kitabımı yüksek sesle okuyorum çok iyi geliyor yada deftere birşeyler yazıyorum. Yeri geliyor oglumun resim defterine resimler çiziyorum kafamı dagıtıyorum. Kendi terapimi kendim uyguluyorum. Bu giib ugras lar bulun kendinize

Yalnız takıl kafan rahat eder. Ben bazen alıyorum elime kitabımı yüksek sesle okuyorum çok iyi geliyor yada deftere birşeyler yazıyorum. Yeri geliyor oglumun resim defterine resimler çiziyorum kafamı dagıtıyorum. Kendi terapimi kendim uyguluyorum. Bu giib ugras lar bulun kendinize
Yapmaya calisiyorum ama hic bir sey icin hevesim kalmadi.

Tabiri caiz ise ,her ne olursaniz olun ama naif olmayin .Kendimden biliyorum.Cok yasadim,cok gördum.Nerde var böyle bizim gibi digerleri tepesine biniyor.Bizim toplumumuz naif,mütevazi,asil insani sevmiyor sevemedi.En cok zarar gören insan tipiyiz.Benim ablam da öyle.Bir sürü laf söyler,gezer tozar kimse ona laf etmez siz görgulü adaplı davranirsiniz sizden kötusu yoktur gibi gibi.Insan yaradilisini belki degistiremez ama en azindan törpüleyebilir.Siz de arkadas edinin ,gezin tozun,umursamayin .Aksini yapiyoruz diye kimse bize madalya takmiyor inanin.

Ahh bu kardes ayrimlari.Ben bu konuda aileleri sucluyorum.Her cocuk kendine ozeldir,birbiri ile asla kiyaslanmamali.
Ilac kullanmaniz da naif yapinizdan saniyorum herseyi kafaniza takiyorsunuz.Bu yapi degistirmek zor.Malesef hep ezilen taraf oluyorsunuz.Sizi cok iyi anliyorum.Bende ayni seyleri yasadigim icin ailemden ayri bir sehirde yasiyorum.Yavas yavas cevreniz olur kardesinize muhtac degilsiniz

Merhabalar.1 senedir depresyon tedavisi görüyorum .Ilaclari yavasca azaltmaya basladim.Tayinim memlekette oldugu icin ailemin yanina geldim.Ailemle hic bir faaliyetimiz yok.Sıkılıyorum.Burada arkadasim da yok.Kiz kardesim var ama aram iyi degil.Yani eskiden beri toplum demez cocuk gibi azarlar.o her gun geziyor ama ben onunla giymek istemiyorum.Acikcasi bu aralar cok sinirlendirdi beni.Cok hoyrat davraniyir.Denize dustum ama yilana sarilmak istemiyirum.Gerginim baya bi.Ilaclari da doktor kontrolunde azaltiyorum.Ya tek basima mi gezsem artik bilmiyorum.Cok darlandim.
Ya zorla psikolojimi bozuyorlar.Mesela naif bir insan oldugum icin eskiden beri ailem hic bir seyi yapamayacağımı düşünüyor. Araba alacagim,param var ama babamin hesabinda.Almiyorlar.Kardesin de gelsin sen suremezsin diyorlar.Ya yaparim,yapabilirim.
Her seyime oyle.Kardesim su anda geziyor ,tozuyor ,mutlu .beni de cagiriyor ama gitmek istemiyorum.kizginim ona. Dedigim gibi cok hoyrat davranir.Ailemden de destek alir.Azarlar,dalga gecer.
Alingan olduğumu soyluyir ailem ama degilim.Vallahi degilim.Ama bazi davranislarin toplum icinde yaoilmasi zoruma gidiyor.Hafifr alinmak incitiyor beni.
inşallah en kısa zamanda mutlu olursun canım, bence biraz başka şeylerle ilgilen orda halk eğitim merkezi varsa kursa git kafdan dağılsın ya da gidebilecek başka bir kurs varsa oralara yazıl ki evden çok dışarda vakit geçir v3e arkadaş edin

inşallah en kısa zamanda mutlu olursun canım, bence biraz başka şeylerle ilgilen orda halk eğitim merkezi varsa kursa git kafdan dağılsın ya da gidebilecek başka bir kurs varsa oralara yazıl ki evden çok dışarda vakit geçir v3e arkadaş edin
Arastiriyorum ama yok malesef.Gezilere filan katilmak istiyorum .Yürüyüş yapiyorum.Kendimle vakit gecirmeye calisiyorum. Annem pek arkadas canlisi degil,misafir filan sevmez.O yuzden burda pek cevremiz yok .En azindan komsu filan olsa kafam dağılır ama ugrasiyorum yine de.Puzzle basladim.Ailemle bir seyler yapmaya calisiyorum.
Oyle yani.

.... diye bir psikolog var yazıp izleyin videolarını sizin gibi olup düzelen çok

Son düzenleyen: Moderatör:
Ailenin olduğu yerde yaşamak gerçekten psikolojisini bozuyor insanın sürekli etrafında ben de artık kaçmak istiyorum neresi olursa olsun psikolojik baskı uyguluyorlar her zaman kendi istediklerini yaptırmaya calisiyorlar örnek bir yere gitmek istemeyeyim tehditle ısrarla götürmeye çalışıyorlar evlendim hala devam anlatamadığım o kadar şey var ki aslında psikolojim artık çok bozuldu kaçıp kurtulmak istiyorum ama nereye gitcem çok bunalimdayim

Sana ait olan para neden üzerinde değil?? Olacağı söyleyeyim yarın birgün evlenecek olursan çeyiz parası olarak kullanılacak

Sana ait olan para neden üzerinde değil?? Olacağı söyleyeyim yarın birgün evlenecek olursan çeyiz parası olarak kullanılacak
Çünkü kızlarının parayı harcayacağını düşünüp kendi hesaplarında durduruyorlar iyilik değil kötülük yapıyorlar hesap sormaya kalksan binbir laf işitirsin çünkü bende aynı durumdayım halada aynı

Bu gidişle hiç bi zaman alınamaz ki :/ evlilik olayı masraflı ordan kullanılacak belli ki.
E peki siz konuştuğunuzda ne zaman kendi sorumluluğunuzu size verecekler sorması ayıp?

Bu gidişle hiç bi zaman alınamaz ki :/ evlilik olayı masraflı ordan kullanılacak belli ki.
E peki siz konuştuğunuzda ne zaman kendi sorumluluğunuzu size verecekler sorması ayıp?
Benimkini öyle yaptılar zaten birikimimden kullanıp kendileri almış gibi gösterdiler söylediğimde burda barındın yedin içtin bedava diye uste çıkıyorlar bir aile çocuğuna bunları derse o çocuk ne yapsın ki bakarken arkadaşımla tatil yeri ayarlayıp parayı yatirdik zorla parayı çektirip kendileri benim paramla gittiler O zamanlar gitsen nereye gitcen öldursen kendini onlara iyilik yapmış olursun

Benimkini öyle yaptılar zaten birikimimden kullanıp kendileri almış gibi gösterdiler söylediğimde burda barındın yedin içtin bedava diye uste çıkıyorlar bir aile çocuğuna bunları derse o çocuk ne yapsın ki bakarken arkadaşımla tatil yeri ayarlayıp parayı yatirdik zorla parayı çektirip kendileri benim paramla gittiler O zamanlar gitsen nereye gitcen öldursen kendini onlara iyilik yapmış olursun
Uwww 😐 çok sinirleniyorum böyle şeyler okuyunca. Küçükken ışıklarda cam sildirselermiş yediğin içtiğini kendin karşılamış olurdun töbe töbe

Uwww 😐 çok sinirleniyorum böyle şeyler okuyunca. Küçükken ışıklarda cam sildirselermiş yediğin içtiğini kendin karşılamış olurdun töbe töbe
Onlara kalsa onlar her zaman haklılar zamaninda bir nişanlılık evresi geçirdim çocuğun gerçek yüzünü gördüm atmak istedim zorla evlendirmeye çalıştılar yakınlarım olmasaydı evlendireceklerdi neymiş elalem bize ne der düşüncesi valla O kadar olay yaşadım ki bunlar iyi kalır yasadigim olaylarda

Onlara kalsa onlar her zaman haklılar zamaninda bir nişanlılık evresi geçirdim çocuğun gerçek yüzünü gördüm atmak istedim zorla evlendirmeye çalıştılar yakınlarım olmasaydı evlendireceklerdi neymiş elalem bize ne der düşüncesi valla O kadar olay yaşadım ki bunlar iyi kalır yasadigim olaylarda
Merak ettim şuan yaşantın nasıl?

Merhaba arkadaşlar. Zar zor da olsa ailemi ikna ettim.Kendime guzel bir araba alfim.hala sorunlar var ama onemsemiyorum.Kucuk bir de tatil yaptim.ama bunlarin her biri problemle oluyior.Ne yapayim .Kendi dogrularum.Kotu bir sey de yapmiyorum.Ailem uzuluyor ama sonradan anlayisla karsiliyor.ama baslangic sureci stresli,aglamali,bagirmali ,cagirmali oluyir.

Back
X