Burasi bana iyi gelmedi..

Şu an hâlâ ilaç tedavisi görüyor musunuz ?bazı ilaçlar araba kullanımını ciddi etkiliyor o yüzden aileniz korkuyor olabilir.

Ama şaşırdım neden birikiminiz babanızın hesabında?Siz yetişkin bir bireysiniz bütçenizle ve birikiminize bu kadar müdahale ettirmeyin derim

Ayrıca tura katılmak da çok mantıklı.inanin çok eğlenceli oluyor hatta yalnız gelenlerle kaynaşabilirsiniz bile

Şu an hâlâ ilaç tedavisi görüyor musunuz ?bazı ilaçlar araba kullanımını ciddi etkiliyor o yüzden aileniz korkuyor olabilir.

Ama şaşırdım neden birikiminiz babanızın hesabında?Siz yetişkin bir bireysiniz bütçenizle ve birikiminize bu kadar müdahale ettirmeyin derim

Ayrıca tura katılmak da çok mantıklı.inanin çok eğlenceli oluyor hatta yalnız gelenlerle kaynaşabilirsiniz bile
Ilac tedavim devam ediyor ama araba kullanmama engel degil.psikologum ve pskiyatrimla bu konuda konusuyoruz.

Merhabalar.1 senedir depresyon tedavisi görüyorum .Ilaclari yavasca azaltmaya basladim.Tayinim Gaziantep'te oldugu icin ailemin yanina İstanbul'a geldim.Ailemle hic bir faaliyetimiz yok.Sıkılıyorum.Burada arkadasim da yok.Kiz kardesim var ama aram iyi degil.Yani eskiden beri toplum demez cocuk gibi azarlar.o her gun geziyor ama ben onunla gezmek istemiyorum.Acikcasi bu aralar cok sinirlendirdi beni.Cok hoyrat davranir, huyudur zaten.Ince dusunen biriyim. Denize dustum ama yilana sarilmak istemiyorum.Gerginim baya bi.Ilaclari da doktor kontrolunde azaltiyorum.Ya tek basima mi gezsem artik bilmiyorum.Cok darlandim.
Ya zorla psikolojimi bozuyorlar.Mesela naif bir insan oldugum icin eskiden beri ailem hic bir seyi yapamayacağımı düşünüyor. Araba alacagim,param var ama babamin hesabinda.Almiyorlar.Kardesin de gelsin sen suremezsin diyorlar.Ya yaparim,yapabilirim.
Bir seyler yaomaya calisiyorum , se beceremezsin ama x.. yapar diyorlar.
Her seyime oyle.Kardesim su anda geziyor ,tozuyor ,mutlu .beni de cagiriyor ama gitmek istemiyorum.kizginim ona. Dedigim gibi cok hoyrat davranir.Ailemden de destek alir.Azarlar,dalga gecer.
Alingan olduğumu soyluyir ailem ama degilim.Vallahi degilim.Ama bazi davranislarin toplum icinde yaoilmasi zoruma gidiyor.Hafifr alinmak incitiyor beni.
Kendi cevremde cok iyiyim ama burada cwvremde kimse yok.cok yalnizim.
Bana iyi gelecek bir seyler yaomak istiyorum.

Senin paran neden babanda? Sen kendini birey yerine koymuyorsun ki tabi sana x yapar sen yapamazsın derler.

Senin paran neden babanda? Sen kendini birey yerine koymuyorsun ki tabi sana x yapar sen yapamazsın derler.
Ya daha neler diyorlar. Kardesin gelsin ilsenin yaninda is bulsun .onunla git gel okula.manyak miyim ben ya anlamadimYoruldum artik.o kirilmasin bu incinmesin aman hasta olmasinlar diye diye ben hasta oldum.Bana yaptiklari ywtmezmis gibi bi de bunu toplum icinde yapiyrolar.Neymis ben dikkatsizmisim ,safmisim , salak misim.Kendimi nasil savunacagimi sasirdim.inanin cocuklugumdan bwri bu boyle.Yillarca kabullendim bu durumu.ezberledim artik.Kafama vura vura ogrettiler.

Vekalet neden vermiştiniz? Avukata danışın bence. Baban parayı vermezse avukat da alamazsın derse üstüne bir soğuk su iç artık vekaleti vs de iptal ettir ben tam bilmiyorum bu vekalet işlerini artık ne şekilde oluyor.

Ailenin ağzından çıkanlara bu kadar alınıyorsan onlarla arana mesafe koyacaksın ancak öyle ciddiye alırlar seni. Kaç yaşındasınız?

Merhabalar.1 senedir depresyon tedavisi görüyorum .Ilaclari yavasca azaltmaya basladim.Tayinim Gaziantep'te oldugu icin ailemin yanina İstanbul'a geldim.Ailemle hic bir faaliyetimiz yok.Sıkılıyorum.Burada arkadasim da yok.Kiz kardesim var ama aram iyi degil.Yani eskiden beri toplum demez cocuk gibi azarlar.o her gun geziyor ama ben onunla gezmek istemiyorum.Acikcasi bu aralar cok sinirlendirdi beni.Cok hoyrat davranir, huyudur zaten.Ince dusunen biriyim. Denize dustum ama yilana sarilmak istemiyorum.Gerginim baya bi.Ilaclari da doktor kontrolunde azaltiyorum.Ya tek basima mi gezsem artik bilmiyorum.Cok darlandim.
Ya zorla psikolojimi bozuyorlar.Mesela naif bir insan oldugum icin eskiden beri ailem hic bir seyi yapamayacağımı düşünüyor. Araba alacagim,param var ama babamin hesabinda.Almiyorlar.Kardesin de gelsin sen suremezsin diyorlar.Ya yaparim,yapabilirim.
Bir seyler yaomaya calisiyorum , se beceremezsin ama x.. yapar diyorlar.
Her seyime oyle.Kardesim su anda geziyor ,tozuyor ,mutlu .beni de cagiriyor ama gitmek istemiyorum.kizginim ona. Dedigim gibi cok hoyrat davranir.Ailemden de destek alir.Azarlar,dalga gecer.
Alingan olduğumu soyluyir ailem ama degilim.Vallahi degilim.Ama bazi davranislarin toplum icinde yaoilmasi zoruma gidiyor.Hafifr alinmak incitiyor beni.
Kendi cevremde cok iyiyim ama burada cwvremde kimse yok.cok yalnizim.
Bana iyi gelecek bir seyler yaomak istiyorum.
Bende kardeşim toplumda küçük düşürp iğneledğinden gezmem muhatapda olmam kadan sakin olsun kendini kimse kanıtlmak zorunda değilsin kendi ilgi alanında bişeyler yap turlara katıl gez toz bn alınganım herkes le konuşamam tek takılmay severim

Yani sevgiyi kaybetmek istemiyorum.Ya aslinda bilmiyorum.Sorunlarimi cozemeyecek kadar depresyona girdiysem beni bu noktaya getiren onlar oldu.Ama bi tarafta babami dusunuyorum.o iyi bir insan.Ama artik ona da guvenim kalmadi.Benim ne hissettigimi anlayamazsiniz.Yalnizliktan da korkuyorum.
zaten yalnızsın farkında değilsin.

Evim ayri .ogretmenim iki ayligina geldim.tatili bahane edip kacmak istiyorum araba almaya kavga -dovus niyetlendim kisitlamaya calisiyorum kendimi.Hastaligim major depresyon.Yalniz atlattim.sukur iyiyim.Ama burda sinirleniyorum her seye.
Keşke bir tatil beldesine gidip tatil yapsaydın kafanı dinlerdin. Babandaki parayı al altına çek arabayı. Milletin ağzına bakıp iş yapma.

Back
X