Burası bana iyi gelmiyor

Ahh bu kardes ayrimlari.Ben bu konuda aileleri sucluyorum.Her cocuk kendine ozeldir,birbiri ile asla kiyaslanmamali.
Ilac kullanmaniz da naif yapinizdan saniyorum herseyi kafaniza takiyorsunuz.Bu yapi degistirmek zor.Malesef hep ezilen taraf oluyorsunuz.Sizi cok iyi anliyorum.Bende ayni seyleri yasadigim icin ailemden ayri bir sehirde yasiyorum.Yavas yavas cevreniz olur kardesinize muhtac degilsiniz
Ya sormayin.Kiz kardesimi benden guclu görüyorlar. Beni saf ve ezik goruyorlar.Gecen bir yere gittim kardeşimle babam kardesimi arayip ablana sahip cik diyor.O kadar sinirleniyorum ki.

Bu gidişle hiç bi zaman alınamaz ki :/ evlilik olayı masraflı ordan kullanılacak belli ki.
E peki siz konuştuğunuzda ne zaman kendi sorumluluğunuzu size verecekler sorması ayıp?
Konustum.Olayli bir sekilde parami alip kendime araba aldim .pasa pasa suruyorum.Onlara da beni gorev yerime birakacasiniz dedim.Birakmazsaniz siz bilirsiniz ben giderim dedim.Stres yapiyorlar ama dedigimi yapiyorlar.Annem agliyir surekli telde teyzeme.bu kiz cok degisti.Eskiden boyle degildi diye.

Arastiriyorum ama yok malesef.Gezilere filan katilmak istiyorum .Yürüyüş yapiyorum.Kendimle vakit gecirmeye calisiyorum. Annem pek arkadas canlisi degil,misafir filan sevmez.O yuzden burda pek cevremiz yok .En azindan komsu filan olsa kafam dağılır ama ugrasiyorum yine de.Puzzle basladim.Ailemle bir seyler yapmaya calisiyorum.
Oyle yani.
kendini bir süreliğine mümkün olduğunca oyala canım çok öptm inşallah iyi olursun

Back
X