burası BDV bende döküyorum içimi.

JusteMoi

Vaktinde firar zaferdir.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
59
62
29
Öncelikle yazım ve imla hataları varsa k.b
Çok yanlızım 1 tane bile arkadaşım yok.dışarı çıkıyorum ama kimle ? sadece kendimle ben benim arkadaşıyım.
gezmek istiyorum kafa dağııtmak amacıyla onada izin yok bu yaşta babam maşşalah baskıları haddi aştı.
sadece evimin etraflarında dolaşıyorum geçen markete gidiyordum nereye gidiyorsun öyle etrafa bakma yok gülme felan filan.neyse hadi onuda geçtim kendime bakım yapmak istiyorum oda imkansız kaşlarımı bile alamıyorum alıncada ufak tefek allah tan şekilli yoksa ormana dönerdi.makyaj Yapayım diyorum makyaj dediysem de siyah göz kalemi oda ince çekiyorum geçen gün yaptım beni az daha yakalıyodu da yine allah kurtardı beni yakalayamadı o esnada hemen sildim makyajı yoksa 1 sene dırdırlanırdı.telefon rehberinde 1 arkadaş bile yok hepsi dayım teyzem yok o yok şu mesaj gönderenim yok göndereceğim yok hani samimide olmasam yazıcam yanlızlıktan sohbet olsun diye ama babam telimi sürekli kontorl de yabancı birinin numarasını görse abovv vay benim halime.birkere twitter açtım gizli gizli abim gördü babama söyledi sırf kurtulayım diye kurana el basarak hesabım yok dedim büyük günah işledim onun yüzünden.zaten şuan gizli sekmedeyim

.hiç sevgilim olmadı olaamaz da niye sizce ? babam yüzünden.ne kız arkadaş ne de erkek arkadaşım var .geçelim 2.ye geçen sene 2014 yaz ayında mahallede komşularla (35-45 yaş ablalar) otururken içinden birisi demez olaydı dediki bakın buraya yeni taşındılar suriyeliler dedi meraklı birisi zaten bende baktım genç,yakışıklı,özgüvenli erkekti neyse içimden beğendim kafamı çevirdim.komşular zaten hergün mahalleye diziliyorlardı bende evde kendimi yiyip bitireceğime onların yanına iniyodum.sonra saat akşam 7.5 gibi markette onu gördüm utangaç utangaç bana baktı ben hoşlandım tabi neyse hadi unuttum 1 hafta sürekli aynı saatlerde bizim buralardan geçmeye başladı bende hep gördüm ben bakardım ona o ilk başlarda baktığımı görmezdi bakmak derkende 1 saniye günde 1-5 saniye arası görüyordum onu 1,2 hafta sonra beni farketti oda beni görmeye başladı bakmadan geçmedi tabi gözlerinde hiçbirzaman bana aşkla baktığını görmedim ama yürek dinlemiyor işte seviyor garibim.

ben iyice tutuldum buna her gördüğüm de heyecandan titriyordum,halsizleşiyordum,kalbim çıkacakmış gibi atıyordu.ondan başkasını göremiyordum,duyamıyordum onu gördüğümde,düşündüğümde.ilk başlarda aşktan çok mutluydum. sonra düşündüm kendi kendime seviyorsun da noluyor ? kavuşacakmısın konuşabilecekmisin ? sonra beni hiç görmemeye başladı ama ben hep arkasından ona baktım biliyordu baktığımı.sanki bilerek yapıyordu.iyice tutuldum bana acı vermeye başladı bu aşk hep ağladım onun için .1 saniye düşünmediğim bile olmuyordu onu sürekli hayaller kurdum,ne şiirler dinledim onu düşünerek,ben onu hep uzaktan sevdim.bugün gördüm onu arkadaşıyla gülüyordu yine bir egolu yürüyüş beni gördü bende görmemesi için saçlarımla oynadım yüzümü kapatmaya çalıştım sonra ayağa kalktım beni gördü dedim ben olduğumu anlamasın ayağım takıldı düştüm rezil oldum iyice sevdiğimi belli ettiğimden korkuorum.

çok uzun oldu ama :)
ohh rahatladım be amacım sadece gerçekte yapamadığım şey içimi dökmekti.
sabahtan beri ağla ağla şuan başım ağrıyor.

:) baban interneti niye kapatmadi 1? gunde 1ya da 1 bucuk saniye gordugun bi adama nasil asik olabildin 2? okula hic gitmedin mi, gitseydin illa bi kiz arkadasin olurdu 3? ve hala kafamda deli sorular..

kızını korumak için en büyük zararı elleriyle veren baba modeli.. musluğun ağzına bile baskı yaparsan su fışkırıyor bakalım siz bu baskıdan nezaman isyan edeceksiniz. korkuyla sindirmişler baskıyla mahvediyorlar hayatınızı. en kötüsüde çözümü uzun vadeli. okuyun nolur okuyun kurtuluşu evlilikte bulmayın kendi ayaklarınızın üstünde özgürce durabileceğiniz güne kadar sabredin.

:) baban interneti niye kapatmadi 1? gunde 1ya da 1 bucuk saniye gordugun bi adama nasil asik olabildin 2? okula hic gitmedin mi, gitseydin illa bi kiz arkadasin olurdu 3? ve hala kafamda deli sorular..
lise mezunuyum şuan çalışmıyorum
hatta hala seviyorum engelleyebilen varsa bu duyguyu yazsın buraya
ha derseniz arkadaşın hiçmi olmadı oldu tabiki eskiden di taşınınca herşey
darmadağan oldu.

Evden kaçsan hak veririm bu ne ya? Baban yüzünden adını sanını bilmediğin Suriyeliye varacaksın neredeyse.
Okul peki?
Senin tek kurtuluşun o.

kızını korumak için en büyük zararı elleriyle veren baba modeli.. musluğun ağzına bile baskı yaparsan su fışkırıyor bakalım siz bu baskıdan nezaman isyan edeceksiniz. korkuyla sindirmişler baskıyla mahvediyorlar hayatınızı. en kötüsüde çözümü uzun vadeli. okuyun nolur okuyun kurtuluşu evlilikte bulmayın kendi ayaklarınızın üstünde özgürce durabileceğiniz güne kadar sabredin.
Çok doğru söylediniz eğer bu baskıyı aşıp başarabilirsem üniversite düşünüyorum.

Evden kaçsan hak veririm bu ne ya? Baban yüzünden adını sanını bilmediğin Suriyeliye varacaksın neredeyse.
Okul peki?
Senin tek kurtuluşun o.

üniversite düşünüyorum da seneye babam bu kafayla orayıda
engellemek için herşeyi yapar tek ümidim amcam.

Canimsin niye agliyon yaa Allahbaska dert vermesin. ben de zamaninda arkadassizlik cok cekmistim bilirim ne zor birsey. insan kendini degersiz hissediyor, sevilmedigini hissediyor ..arkadaslik edinmen icin peki firsat verildigi de yok gibi cnm baksana baban seni neredeyse fanusa koyacak, sevmek konusunda da cok masum buldum seni, kalbine gore biri olur insallah, kaptirma kendini hemen cnm ama, dikkatli ol :) sevmek guzeldir .mutlu ol Hep insalllah :)

Son düzenleme:
Canimsin niye agliyon yaa Allahbaska detrás vermesin. ben de zamaninda arkadassizlik cok cekmistim bilirim ne zor birsey. insan kendini degersiz hissediyor, sevilmedigini hissediyor ..arkadaslik edinmen icin peki firsat verildigi de yok gibi cnm baksana baban seni neredeyse fanusa koyacak, sevmek konusunda da cok masum buldum seni, kalbine gore biri olur insallah, kaptirma kendini hemen cnm ama, dikkatli ol :) sevmek guzeldir .mutlu ol Hep insalllah :)
Teşekkürler.
inşallah sizde mutlu olursunuz daima :)

okumayın çalışmayın zaten sonra aglayın okulu niye bırakıyorsun bıraktın niye devam etmiyorsun camdan erkek kesmekle ömür mü biçer kendisine saygısı olmayana kimse saygı gostermez

okumayın çalışmayın zaten sonra aglayın okulu niye bırakıyorsun bıraktın niye devam etmiyorsun camdan erkek kesmekle ömür mü biçer kendisine saygısı olmayana kimse saygı gostermez

Suriyeli'ye çok takılma o evde yalnız bunaldığın için kafanda yarattığın bir fantezi. Camdan cama oturup ağlayacak kadar aşk olmaz öyle. Tanısan nefret edeceksin belki.

Baban konusunu bilemedim. Ağlasan zırlasan evde çok bunalıyorum çok yalnızım diye çalışmana izin vermez mi?

Tek kurtuluşun üniversite okumak canım. Amcanı ikna et sıkı sıkı ders çalış ciddiyetini görünce baban da güvenir sana tabi kazanıp okuyunca sosyal baskılar sürer ama sen sabret okuyup iş sahibi olunca çevren genişler arkadaş edinirsin ve düzgün bir evlilik kararı alabilirsin. İnan en ideal seçenek bu.
Suriyeliyi boşver sadece boşluktan bir arayışa girmişsin sonu iyi olmaz mahalle teyzeleriyle de çok vakit geçirme adamın beynini yer onlar :)

Bu ne ya cezaevi gibi hayat. Ben olsam tırlatırım vallahi. Ünivesite falan oku kurtul diyeceğim ama gönderir umarım.

Ayy, okurken ben darlandım ya. Derslerine aşırı çalış canım benim, senin tek kurtuluşun bu. Bırak Suriyeli çocuğu falan. Otur ders çalış.

Görüşünüz için teşekkürler okumayı düşünüyorum tabi imkan olursa.

Tek kurtuluşun üniversite okumak canım. Amcanı ikna et sıkı sıkı ders çalış ciddiyetini görünce baban da güvenir sana tabi kazanıp okuyunca sosyal baskılar sürer ama sen sabret okuyup iş sahibi olunca çevren genişler arkadaş edinirsin ve düzgün bir evlilik kararı alabilirsin. İnan en ideal seçenek bu.
Suriyeliyi boşver sadece boşluktan bir arayışa girmişsin sonu iyi olmaz mahalle teyzeleriyle de çok vakit geçirme adamın beynini yer onlar :)
Hepinize ayrıca teşekkür ederim okuma isteğim vardı iyice artmış oldu son cümleniz ahhaha oldum yani bu halimle :)

X