• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burasi da benim evim...

Eviniz gerçektende çok güzel güle güle oturun ama neden bu kadar çok fil var :)

canım :) misafir salonumdakileri kayınvaldem aldı oturma odamdakileride öle bende kıramadım koydum aldığı için
fillerin kıçları kapıya olursa bereketli olurmuş diyo sevgili kayınvaldem o yüzden canım:)

EWİNİ ÇOK BEĞENDİM LİLİPUTUM...kaydirigubbakcemile5.
çok zevklisina.s..
RABİM sağlıkla mutlulukla huzurla yaşlanmak nasib etsin.....:Saruboceq:
en kısa zamandada bebek odası da ekle ve müjdeyi verde sevinelim liliputum.:CüvCüv:.

EWİNİ ÇOK BEĞENDİM LİLİPUTUM...kaydirigubbakcemile5.
çok zevklisina.s..
RABİM sağlıkla mutlulukla huzurla yaşlanmak nasib etsin.....:Saruboceq:
en kısa zamandada bebek odası da ekle ve müjdeyi verde sevinelim liliputum.:CüvCüv:.

canımsınnn teşekkür ediyorumm
inşallahh barbimm inşallahhh Şeniz

evin çok güsel canım..allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin inşşallahhh

Bayıldım evine maşallah cnm yaa
iç açıcı bi ev olmuş gerçekten
allah geçim versin

canımm evin çok güzel Allah ağzınızın tadını bozmasın..
huzurunuz mutluluğunuz bereketiniz hiç eksik olmasın inşallahha.s.

misafir odandaki halı ile yatak odandaki perdeyi tek geçerim...Güle güle otur canem...Çok şık döşemişsin evini...opuyorumnanaktan

canım harika herşey....allah huzurla oturmak nasip etsin....allah gönlüne göre versin herşeyi....ben de 2yıllık evliyim 10aylık bir kızım var....bebeğin olunca aksesuarlar yukarı:))))) bişey merak ettim...ben önümüzdeki ay taşınacağım....oturma odandaki perdelerde merakım var....o odanın perdesi sana kaça mal oldu öğrenebilir miyim mahsuru yoksa?

evin çok güzel güle güle otur.
:nazar:
Canım oturma odasındaki perdenin kumaşı ne çok güzel durmuş,merak ettim

canım harika herşey....allah huzurla oturmak nasip etsin....allah gönlüne göre versin herşeyi....ben de 2yıllık evliyim 10aylık bir kızım var....bebeğin olunca aksesuarlar yukarı:))))) bişey merak ettim...ben önümüzdeki ay taşınacağım....oturma odandaki perdelerde merakım var....o odanın perdesi sana kaça mal oldu öğrenebilir miyim mahsuru yoksa?
AY bi kızım olsunda ortalığıda dağıtsın.. :)
tabiki mahsuru yokda canım onları kayınvaldem yaptırdı inanki tek oalrak bilmiyorum
misafir salonu oturma odası ve çocuk odasını kendisi yaptırdı toplam 10a yakın verdi hepsine ama tek olarak hiç bilmiyorum..

evin çok güzel güle güle otur.
:nazar:
Canım oturma odasındaki perdenin kumaşı ne çok güzel durmuş,merak ettim

inanki kumaşın adını bilmiyorum :kedi:

gerçekten çok zevkle döşenmiş bir ev... Rabbim sağlıklı huzurlu bir şekilde oturmayı nasip etsin..

:nazar:iyi günlerde ağız tadıyla oturun...
eviniz çok ferah görünüyor...:nazar:

Back
X