- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
170 boya 61 kilo çok iyi bence cnm daha nerene vereceksin kilo...
benim bir buçuk metreden hallice boyumkilom da 51 şu sıralar, kızımı okuldan almaya yürüyerek gidiyorum tempolu bir şekilde, yürümeye başladığımdan beri ; 53ten 51e indim,
kilo veremeyenlere kesinlikle yürüyüşü öneriyorum çok etkili, vücudu da sıkılaştırıyor..
selam ben de geldim yeni topiğimiz hayırlı olsun.:119:
yanlarım var canım hani can simidi derler ya onlar işte, onların gitmesi lazım kötü gözüküyor gerçekten.
yürümek çok çok faydalı ama benim öyle bir imkanım yok olsa bile ben yürümeyi hiç sevmem ki
Hosgeldin canim senin adinda galiba seda
kızlar gülfem elamın bazı giysilerinde meyva özellikle elma lekeleri var yıkıyorum geçmiyor. bunlar için ne yapıyorsunuz. önerilerinizi bekliyorum
pepe çizgi filminde bir Şila var, ben de onu Şule isminden türetmişler zannetmiştim, senin ismin de Şila'ymış demek ki, çok hoş farklı bir isim, memnun oldum
Evet pepenin silasi bende memnun oldum zeynepcim
kızlar ben çok abur cubur yiyorum nolcak benim halim ya
saol canım, kız anlat hele nasıl olduu ayy çok heyecanlandım birden
off sormayın kızlar tatlı deyince tek bir tatlı hiç abartmıyorum doğumdan regl olana kadar 1 kilo fıstıklı baklavayı 3 günde bitiriyordum tek başıma, gerçi yine olsa yine yerim
kızlar beren biraz önce ikili koltuktan tutuna tutuna üçlü koltuğa geldii çookk mutlu oldummm
benim ismim de Merve Silacım :124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?