- 9 Ocak 2016
- 395
- 218
- 33
- Konu Sahibi Fulya irem2311
Arkadaşlar merhaba, Kuzenim aradı iki gün önce, kendisi beş yıllık evli ve ilK çocuklarına hamile. Abla eşim il dışına konferansa gidecek, hafta sonu sende kalabilir miyim diye. Benim eşim de yurtdışında. Olur ablam dedim.dün gitmiş eşi, geldi o da..akşam neyse yemek yedik, çay içiyoz, eşini aradı işte arkadaşlarla oturuyorum falan demiş.nerde kalacaksın demiş, bakacam demiş.sonra gece yarısına doğru görüntülü aradı yanımda.böyle bir salonda diyim, koyu renk kanepeler var, perdeler siyah ve simli gibi..o konuşurken şöyle bir yandan baktım ben de.aklıma kötü bişey gelmedi. Kuzenim kapattı telefonu dedi ki, arkadaşları ayarlamış ama odayı göstermiş kocası , gezdirmiş telefonu, bi sehpanın üzerinde pembe bi şey varmış.böyle uzaktan telefon gibi.pembe kılıflı telefon gibi.ev boşmuş, arkadaşları ayarlamış.. Daha önce de aynı şehirde aynı arkadaşları yine Bi ev ayarlamıştı, onun koltukları da pembe idi.. Kuzenim ağladı, abla zaten cinsellik yasak da yanlış bişey yapıyor olabilir mi diye..sabaha kadar da doğru düzgün uyuyamadı, salonda diğer kanepede yattım ben de..sürekli eli telefonda huzursuzdu hep..teselli verdim ama soramadı da sen nerdesin, o şey nedir diye güvensizlik olmasın diye..siz olsanız ne derdiniz, ne olabilir?