burası yeri değil ama...

• Konu Sahibi Konu Sahibi nio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
198
hanımlar biliyorum burası yeri değil ama konuyu her nereye açtıysam cevap gelmedi kim bilir nereye açtım..
Hanımlar ben 23 haftalık gebeyim.
bebeğime yeni yeni kıyafet almaya başlıyorum
1 hastane çıkışımız var
kaç tane daha hastane çıkışı almalıyım?
annem en az 5 tane diyor 10 lu setlerden
abartı olmaz mı 5 tane? yoksa gerekiyor mu? annem bebek kusuyor ıslatıyor çişini yapıyor diyor
ondan sık çamaşır değişiyormuş bebişler
birde 5 li takımlar kaç tane alsam???
markada önerirmisiniz??
bebitof hoşuma gitti zaten 3 ay anca giyerler
her ürün 100%100 pamuk kanserojen içermez diyor 10 tl olanıda 50 tl olanıda kafam çok karışık..
bu arada Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebişler versin :emir_bebek:

Bebek kıyafetlerine çok para harcamayin derim .
Biz yegenimde 20 tane hastane cikisi almisizdir belki .
Çoğunu giymedi bile 1 ay sonra olmadi aldiklarimiz .
10 tane yeter bence .
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin .

Vallahi canım ben iki çocuk büyüttüm, ikisine de doğumlarında birer tane hastane çıkışı aldım. Onun dışında tek tek iç zıbın (atlet niyetine olan), ayaklı altlardan, çıtçıtlı badilerden filan aldım birkaç tane de sonuçta onları giyeceği süre 3 ay kadar 5 takım bana fazla geldi. Ama mendil epeyce bir vardı ve çok lazım oluyor.

Vallahi canım ben iki çocuk büyüttüm, ikisine de doğumlarında birer tane hastane çıkışı aldım. Onun dışında tek tek iç zıbın (atlet niyetine olan), ayaklı altlardan, çıtçıtlı badilerden filan aldım birkaç tane de sonuçta onları giyeceği süre 3 ay kadar 5 takım bana fazla geldi. Ama mendil epeyce bir vardı ve çok lazım oluyor.

kaç tane mendil lazım olur ki???
10 tane vaar 10 tane daha mı yoksa 30 tane mi alsam???

Bebek kıyafetlerine çok para harcamayin derim .
Biz yegenimde 20 tane hastane cikisi almisizdir belki .
Çoğunu giymedi bile 1 ay sonra olmadi aldiklarimiz .
10 tane yeter bence .
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin .

valla bende tecrübeli değilim Allah bilir günde kaç kez üst değişicez :49: ondan bende çok almak istedim
5 li takımlardan kaç tane lazım olur ki??

Sorunuzun cevabı bende yok ama geçen bişey dikkatimi çekti, hamile bi yakınımız bebeğine aldığı bikaç eşyayı gösterdide. Alacak işeyimiz kalmadı diyordu, gördüklerim aynı renk 3-5 eşofman altı bikaç zıbın 1 hastane çışı 5-10 yelek... Bide bunlara benzer bikaç parça şey daha.

Okadar özentisiz geldiki bana.

Hani cicili bicili piyamalar, giysiler. Hep mi eşofman giyecek bu çocuk. Şimdi bebekler için bile ne takımlar, ne pantolonlar, ne kazaklar var.

Bahsettiğim kişininde durumu iyi. Yani sadece eşofman altından ibaretti sanki.

Ben daha farklı düşünmüştüm bebek alışverişini.

hanımlar biliyorum burası yeri değil ama konuyu her nereye açtıysam cevap gelmedi kim bilir nereye açtım..
Hanımlar ben 23 haftalık gebeyim.
bebeğime yeni yeni kıyafet almaya başlıyorum
1 hastane çıkışımız var
kaç tane daha hastane çıkışı almalıyım?
annem en az 5 tane diyor 10 lu setlerden
abartı olmaz mı 5 tane? yoksa gerekiyor mu? annem bebek kusuyor ıslatıyor çişini yapıyor diyor
ondan sık çamaşır değişiyormuş bebişler
birde 5 li takımlar kaç tane alsam???
markada önerirmisiniz??
bebitof hoşuma gitti zaten 3 ay anca giyerler
her ürün 100%100 pamuk kanserojen içermez diyor 10 tl olanıda 50 tl olanıda kafam çok karışık..
bu arada Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebişler versin :emir_bebek:
Çok çabuk büyüyorlar ben 5 tane tulum 5 tanede içine giymek için body almıştım yenidoğan, diğerlerini 3-6 ay olarak almistim.
Çok almayın sık sık makine çalıştırırsınız kirlendikçe , birazınıda 1 boy büyük alırsınız.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Sorunuzun cevabı bende yok ama geçen bişey dikkatimi çekti, hamile bi yakınımız bebeğine aldığı bikaç eşyayı gösterdide. Alacak işeyimiz kalmadı diyordu, gördüklerim aynı renk 3-5 eşofman altı bikaç zıbın 1 hastane çışı 5-10 yelek... Bide bunlara benzer bikaç parça şey daha.

Okadar özentisiz geldiki bana.

Hani cicili bicili piyamalar, giysiler. Hep mi eşofman giyecek bu çocuk. Şimdi bebekler için bile ne takımlar, ne pantolonlar, ne kazaklar var.

Bahsettiğim kişininde durumu iyi. Yani sadece eşofman altından ibaretti sanki.

Ben daha farklı düşünmüştüm bebek alışverişini.

neden??
hevesli değil mi???
ben hem korkuyorum hem heyecanlıyım :16:

neden??
hevesli değil mi???
ben hem korkuyorum hem heyecanlıyım :16:

Heves edilmez mi ?
5 ki takımlardan 2 tane al yeter canim :)
Sikca degistirirsin .
Agiz mendilini çok al .
Çok cabuk kayip ediliyor .

Back
X