- 24 Aralık 2011
- 144
- 0
- 116
- Konu Sahibi Lovegarden
-
Mutluluklar dilerim şimdiden.bu güne kadar gördüğüm en göz yormayan.fazla şatafattan uzak ve tam yaşanabilecek bir yuva olmuş.Rabbim ağız tadiyla bereketli mutlu bir evlilik nasip etsin.Amin.ev kendinize mi ait bilmiyorum ama plan olarak da eşya konumlandırma olarak da çok hoş ve kullanışlı olmuş.güle güle oturun...
ve tabi mini mini adımlarla da şenlensin yuvanız
Maşallah Allah mutluluğunuzu arttırsın. Rica etsem mutfak halın ve yemek odası takımın hakkında bilgi verebilirmisin...
sonunda şatafattan uzak ,simler ve pullarla basitleşmemiş güzel bir ev gördüm ..
harika herşey ,modası yıllarca geçmeyecek şık mobilyalar ,ferah ,tertemiz bir ev ,allah ağız tadı mutluluk versin ,sakın bu canım evi gereksiz objelerle doldurmayasın ..
canım mutlulukla oturun inşallah,
seçimlerini beğendim, zamansız modeller almışsın. yemek odan da yatak odan da yıllarca modası geçmeyecek emin ol. bu sene hep avangarde denilen simli parlak modeller vardı, herkesin evi aynı oldu nerdeyse. ben de kendi eşyalarımı bulamasam doğtaş ve alfemo^dan senin mobilyalarına benzer modeller beğenmiştim onları almayı düşünüyordum. sade, şık ve belli bir zamana ait olmayan mobilyalar çünkü.
sağlıkla mutlukla huzurla oturun inşallah.
canım evinde güle güle mutlulukla otur.ben çok beğendim.moda akımına kapılmayıp klasik ve kullanışlı mobilyalar seçmişsin.oturma odasındaki kanepelerin kırlentlerine pembiş kumaşlardan kılıf yapsan tam bir kombin olur bence .o pembeli halıya ve fonlara bayıldım.salonunda çok hoş .mutfak dolaplarını krem rengi folyoyla kaplayabilirsin bence.bide buzdolabı ocağın yanında hem çok elektrik çeker hemde çok yağlanır değiştirme şansın yokmu? evin diğer bölümleri gayet hoş.haa unutmadan antredeki kilimleri sakın makineye atma benimde vardı makineye attım rahmetli oldularrenkleri acayip soluyor.Allah yuvanıza geçim dirlik versin canım
evet bende zaten abartıyı hiç sevmem herşey sade olsun istedim birde bir gün içinde belirlemek mobilyayı çok zor oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?