hımm sınav açmıyormuymuşcanım arkadaşın doğru söylemiş sen iş tecrubesi edin bencede. benim tecrubem var malum. ücretli öğretmenlikten ayrılman kolaymış sorun olmaz. sadece kadrolular seni küçümseyebilir ücretlisin diye o kadar.
ama ileride düşündüğün şey için mesleki birşeyler yaparsan senin için iyi olur.
ziraate de gireceim daha halk bankası açıklanmadı. garanti ve vakıfbanka da cv bırakacağım eşimin tanıdıkları var orda cv bırak demişler bakalım nasip.
Maalesef nevşehirliyim ama samsunlu olmak isterdimmcanım samsunlumusun bu arada. nerede yaşıyorsun. ben samsunluyum :) 55 i görünce :)
birde özel okullanr oluyor ya rehabilitasyon merkezleri öğretmenlik düşünmezmisin ? burda kız meslek lise mezunları oarada çatır çatır öğretmenlik yapıyor.
canım banka vs olursa yarı resmi kurum hamile kalsam bile 6 ay izin vermek zorundalar vs. özel sektör vermez izin ama banka verir mecbur. iş yerime girmek istemem daha. o tarz bir işyeri düşünmem daha :) yaptığın işin sınırları belli olmalı ben orada herşeyi biliyorum diye her şeye ben koşuşturuyordum.canım tekrar eski işine giremez misin ama ortakları çoğaldı demişsin
bak şimdi senin bebek olsa gene çıkacaksın işten ve geri seni alacaklar mı belli değil
benm arkadaşım bu sene evlendi kolejde öğretmenlik yapacak
seneye bebek düşünüyorum ama çıksam geri alırlar mı diye şüphe ediyor işte
severler belki alırlar ama ya yeni bir hoca bulurlarsa vs vs
evet bencede zevkli ilaç iğne falançocukluğumdan beri doktor yada eczacı olma hayalim vardı olamadım.
İlaçlarla iç içe olmayı içerikleri hep hoşuma gitmiştir.
Hastanede çalışırken gelen mümessillerin hepsi işini seviyordu zor bir meslek olduğunu yorucu olduğunu biliyorum ama takılmışım işte bir kere
hımmm anlıyorum canımevet trafik yok ama alkollü ve bilinçsiz sürücü çok.
Bu yüzden korkuyorum , istanbulun trafiği bile gözümü bu kadar korkutmuyor
tabi canım bankayı devleti kastetmedm zaten özelden bahsediyorum ben canımcanım banka vs olursa yarı resmi kurum hamile kalsam bile 6 ay izin vermek zorundalar vs. özel sektör vermez izin ama banka verir mecbur. iş yerime girmek istemem daha. o tarz bir işyeri düşünmem daha :) yaptığın işin sınırları belli olmalı ben orada herşeyi biliyorum diye her şeye ben koşuşturuyordum.
onca yıl boşamı okuduk diplomadan çok ehliyet istiyor çoğu yer.evet bencede zevkli ilaç iğne falan
zor ve yorucu mu üstüne üstlük
neyse sen seviyorsun bir dene bakalım inşallah olur
bizim burda direk şartı şurtu yazıyor ehliyet diye
o yüzden hiç görüşmeye gidemedm canım
nerden duydunuziş bankasının memur alım sınavı var yakında. düşünen olursa ona bakabilir.
ondan bilgim yok ama insan kaynaklarıyla da direk alabilirler sanırım.hımm sınav açmıyormuymuş
iyi canm inşallh olur oralar
tatlım tecrübe de turkcelle vs her zaman girerim
hani mesleğimle ilgili bir tecrübe edinme imkanım olsa haklısında
böyle saçma işler için vakitte kaybetmek istemiyorum
canım nevşehir de çok güzeldir 1 kez gelmiştim yine gelmek istiyorum özellikle balona binmek istiyorum.Maalesef nevşehirliyim ama samsunlu olmak isterdimm
Canım kaldırabileceğimi düşünmüyorum çok fazla sorumluluk isteyen bir iş.
Hastaneye muayeneye getiriyorlardı çocukları ve ben yarım saat ağlıyordum nasıl gidip öğretmenlik yapayım
benm arkadaşım yapıyor o stajı ne olacakki sonra çok rahat edeceksn ve saygın bir meslek o da bence
ayrıca amaaşıda dolgun 3 yıl falan oldu herhalde staj 900 alıyor
hangi banka?
bankadan neden ayrıldın canım?
güzel ama küçük gezilir ama yaşanmazzondan bilgim yok ama insan kaynaklarıyla da direk alabilirler sanırım.
canım nevşehir de çok güzeldir 1 kez gelmiştim yine gelmek istiyorum özellikle balona binmek istiyorum.
bu arada diğer konuda haklısın aslında benim de içim gidiyor. arkadaşımın ablası yapıyor o görevide çok memnun. seviyor çocukları çook akıllılar aslında diyor.
bakalım artık her yolu deneyeceğiz :) teşekkürler sınav başvuruları başladımı acaba ?iş bankasının memur alım sınavı var yakında. düşünen olursa ona bakabilir.
çocukluğumdan beri doktor yada eczacı olma hayalim vardı olamadım.
İlaçlarla iç içe olmayı içerikleri hep hoşuma gitmiştir.
Hastanede çalışırken gelen mümessillerin hepsi işini seviyordu zor bir meslek olduğunu yorucu olduğunu biliyorum ama takılmışım işte bir kere
canım ücretli öğretmenlik için gir yaşadığın ilin MEB ine tek tek okullarına bak okul müdürlerinden muhakkak tanıdıklar vs çıkar. ihtiyaçları varmı onu öğren. yada okulların kadrolar kısmı var orda az çok ihtiyaç olup olmadığı anlaşılıyor git okul müdürüyle konuş görüş sonra meb den senin ismini verip bu kişiyi istiyorum diyebiliyor.banka çalıştığın kısıma göre değişiyor ben kredi ve kredi katındaydım çok baskıcı stresli bir ortamdı şefi herkes şef takım lideri bilmem ne eleman yok mübarek herkes bişinin şefi sürekli tepende baskı halindeler
müşavir olmayı başarabilirsem cidden saygın bir meslek ama sınavlarında boru gibi :) gerçi önce bi iş bulsam gerisini düşünücem :)
ücretli öğretmenliğe başvudum ama torpilim vs olmadığından pek umudum yok :)
haklısın yaşamayan bilemez tabi.güzel ama küçük gezilir ama yaşanmazz
Gelirsen beklerim mutlaka canım
Evet çok akıllı çok tatlılar ama benim yapabileceğim kaldırabileceğim bir sorumluluk değil hiç düşünmedim o yüzden
benm ehliyet varda ne oluyor canmonca yıl boşamı okuduk diplomadan çok ehliyet istiyor çoğu yer.
ve şuan maddi olarak ehliyet alacak güçte değilim
evet canım özel banka alır istese ama onların maaşı devlet bankalarına göre düşük ve çok daha uzun saatler çalıştırıyor sanırım cumrteside açıkondan bilgim yok ama insan kaynaklarıyla da direk alabilirler sanırım.
canım nevşehir de çok güzeldir 1 kez gelmiştim yine gelmek istiyorum özellikle balona binmek istiyorum.
bu arada diğer konuda haklısın aslında benim de içim gidiyor. arkadaşımın ablası yapıyor o görevide çok memnun. seviyor çocukları çook akıllılar aslında diyor.
hangi şehrdesn canımbanka çalıştığın kısıma göre değişiyor ben kredi ve kredi katındaydım çok baskıcı stresli bir ortamdı şefi herkes şef takım lideri bilmem ne eleman yok mübarek herkes bişinin şefi sürekli tepende baskı halindeler
müşavir olmayı başarabilirsem cidden saygın bir meslek ama sınavlarında boru gibi :) gerçi önce bi iş bulsam gerisini düşünücem :)
ücretli öğretmenliğe başvudum ama torpilim vs olmadığından pek umudum yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?