Burasıda İş Arayan Bayanlar Kulübü Olsun mu ? :)

iş bankasının memur alım sınavı var yakında. düşünen olursa ona bakabilir.

hımm sınav açmıyormuymuş
iyi canm inşallh olur oralar
tatlım tecrübe de turkcelle vs her zaman girerim
hani mesleğimle ilgili bir tecrübe edinme imkanım olsa haklısında
böyle saçma işler için vakitte kaybetmek istemiyorum

Maalesef nevşehirliyim ama samsunlu olmak isterdimm
Canım kaldırabileceğimi düşünmüyorum çok fazla sorumluluk isteyen bir iş.
Hastaneye muayeneye getiriyorlardı çocukları ve ben yarım saat ağlıyordum nasıl gidip öğretmenlik yapayım

canım banka vs olursa yarı resmi kurum hamile kalsam bile 6 ay izin vermek zorundalar vs. özel sektör vermez izin ama banka verir mecbur. iş yerime girmek istemem daha. o tarz bir işyeri düşünmem daha :) yaptığın işin sınırları belli olmalı ben orada herşeyi biliyorum diye her şeye ben koşuşturuyordum.

evet bencede zevkli ilaç iğne falan
zor ve yorucu mu üstüne üstlük
neyse sen seviyorsun bir dene bakalım inşallah olur
bizim burda direk şartı şurtu yazıyor ehliyet diye
o yüzden hiç görüşmeye gidemedm canım

tabi canım bankayı devleti kastetmedm zaten özelden bahsediyorum ben canım

onca yıl boşamı okuduk diplomadan çok ehliyet istiyor çoğu yer.
ve şuan maddi olarak ehliyet alacak güçte değilim

iş bankasının memur alım sınavı var yakında. düşünen olursa ona bakabilir.
nerden duydunuz
bizim halk bankasına girdiğimz gün bazı illerde alım olmuş sanırım 60 soruluk bşr sınavla ama zaten benm bulunduğum şehirde açmamıştı sınav

ondan bilgim yok ama insan kaynaklarıyla da direk alabilirler sanırım.
canım nevşehir de çok güzeldir 1 kez gelmiştim yine gelmek istiyorum özellikle balona binmek istiyorum.
bu arada diğer konuda haklısın aslında benim de içim gidiyor. arkadaşımın ablası yapıyor o görevide çok memnun. seviyor çocukları çook akıllılar aslında diyor.

benm arkadaşım yapıyor o stajı ne olacakki sonra çok rahat edeceksn ve saygın bir meslek o da bence
ayrıca amaaşıda dolgun 3 yıl falan oldu herhalde staj 900 alıyor
hangi banka?
bankadan neden ayrıldın canım?

banka çalıştığın kısıma göre değişiyor ben kredi ve kredi katındaydım çok baskıcı stresli bir ortamdı şefi herkes şef takım lideri bilmem ne eleman yok mübarek herkes bişinin şefi sürekli tepende baskı halindeler
müşavir olmayı başarabilirsem cidden saygın bir meslek ama sınavlarında boru gibi :) gerçi önce bi iş bulsam gerisini düşünücem :)
ücretli öğretmenliğe başvudum ama torpilim vs olmadığından pek umudum yok :)

güzel ama küçük gezilir ama yaşanmazz
Gelirsen beklerim mutlaka canım
Evet çok akıllı çok tatlılar ama benim yapabileceğim kaldırabileceğim bir sorumluluk değil hiç düşünmedim o yüzden

Maaşları iyi sosyal imkanlarıda geniş biliyorum hem araba veriyorlar trafikten korkma şehir içi geziceksin zaren sürekli araba tepesinde olacağından alışırsın arabaları otomatik vitestir ne mallar araba kullanıyor

canım ücretli öğretmenlik için gir yaşadığın ilin MEB ine tek tek okullarına bak okul müdürlerinden muhakkak tanıdıklar vs çıkar. ihtiyaçları varmı onu öğren. yada okulların kadrolar kısmı var orda az çok ihtiyaç olup olmadığı anlaşılıyor git okul müdürüyle konuş görüş sonra meb den senin ismini verip bu kişiyi istiyorum diyebiliyor.

güzel ama küçük gezilir ama yaşanmazz
Gelirsen beklerim mutlaka canım
Evet çok akıllı çok tatlılar ama benim yapabileceğim kaldırabileceğim bir sorumluluk değil hiç düşünmedim o yüzden
haklısın yaşamayan bilemez tabi.
demen yeterli canım teşekkürler :)

onca yıl boşamı okuduk diplomadan çok ehliyet istiyor çoğu yer.
ve şuan maddi olarak ehliyet alacak güçte değilim
benm ehliyet varda ne oluyor canm
aktif kullanamıyorm
3 yıllık ehliyetm hemde
ama unuttum başlarda çok iyidim çok güzel kullanıyrdum

evet canım özel banka alır istese ama onların maaşı devlet bankalarına göre düşük ve çok daha uzun saatler çalıştırıyor sanırım cumrteside açık
ama yine de değer güzel bir meslek sonuçtaaa

rehabilitasyonda herkes çalışamaz benm bir arkadaşım yarım dönem yaptı psikolojm bozuldu diyor. sabır lazım.
bende 1 kere tiyatro oyununa gitmiştim biraz zorlandım tabi

hangi şehrdesn canım
bizim burda daha başlamadı başvurular 1-10 arası diyorr
bir de neler lazımmış
o da mı torpill

sen lisans mezunu musun canm önlisans mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…